De liquid facelift: een jeugdige uitstraling zonder operatie

5 Februari, 2016 09:09

Wilt u graag een jeugdige uitstraling, maar bent u bang dat u hiervoor onder het mes moet? Geen zorgen! Met een liquid facelift van Joost Kroon bent u verzekerd van een jeugdige uitstraling, zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan.

Waarom een liquid facelift?

Stoort u zich aan uw ingevallen wangen, boze gezichtsuitdrukking of hangende mondhoeken wanneer u in de spiegel kijkt? Een liquid facelift biedt uitkomst. Met deze injectable behandeling wordt het volume en de jeugdigheid in het gezicht teruggebracht. Hiervoor wordt niet één gebied behandeld, maar wordt er naar het hele gezicht gekeken voor het mooiste resultaat.

Tijdens een vrijblijvend consult wordt er samen met u een behandelplan opgesteld, waarbij we verschillende soorten fillers en diverse behandeltechnieken gebruiken. Gedurende de behandeling wordt gewerkt met de BeautiPHIcaton-methode: een werkwijze die gebaseerd is op de natuurlijke verhoudingen in het gezicht.

De injectables

Welke injectables er gebruikt gaan worden is afhankelijk van uw wensen en het te behandelen gebied. Wilt u bijvoorbeeld die prachtige jukbeenderen terug, waar u vroeger zoveel complimentjes over kreeg? Dan herstellen wij deze contouren met behulp van Radiesse of Juvederm. Welke middelen er gebruikt worden is dus per cliënt verschillend.

Het eindresultaat

Wanneer u heeft besloten om een liquid facelift te ondergaan, is het resultaat niet direct zichtbaar. Dit is afhankelijk van de gekozen injectables. Natuurlijk wilt u dit resultaat zo lang mogelijk behouden: ga langs voor een opfrisbeurt wanneer u merkt dat het effect van de injectables weer wat afneemt (dit zal tussen de 10 en 24 maanden zijn). Door op tijd langs te gaan voor een opfrisbeurt voorkomt u een jojo-effect en blijft het geheel natuurlijk ogen.

Wilt u meer weten over een liquid facelift? Bekijk deze pagina of neem gerust contact met ons op.

< De 5 meest hardnekkige fabels over Botox Joost Kroon in Grazia over fillerfeiten en -fabels >

» Terug naar het overzicht