De voordelen van het product Botox

31 Juli, 2014 10:45

Vandaag staan wij met onze blog stil bij de voordelen van het product Botox. Zoals u misschien al in onze blog van vorige week heeft kunnen lezen wordt het product Botox voor meerdere klachten gebruikt. U kunt hierbij denken aan overmatige zweten of migraine. Maar daarnaast wordt het product natuurlijk ook gebruikt om rimpels te laten verdwijnen.


Geen chirurgische ingreep nodig

Een van de grootste voordelen van een ingreep met Botox is dat er geen chirurgische ingreep nodig is. U houdt daarom ook geen littekens over aan de behandeling. Door middel van een dunne naald wordt de botuline (Botox) ingebracht en het resultaat is eigenlijk na een week al te zien. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten en kan bestempeld worden als pijnvrij.

Om een nog duidelijker beeld te schetsen van de voordelen van Botox hebben wij voor u de anti-rimpelbehandeling vergeleken met een facelift. Een facelift is een chirurgische ingreep dat er ook voor zorgt dat rimpels verdwijnen.

Botox

Facelift

Cosmetische ingreep Chirurgische ingreep
Er is geen sprake van een herstelperiode Herstelperiode kan oplopen tot enkele maanden
Complicaties: Tranende ogen, hoofdpijn of roodheid. Deze klachten zijn kortstondig Complicaties: Vochtophoping of stuggere plekjes op het gezicht

Wij willen u hierbij benadrukken dat wij hier niet spreken over een liquid facelift. Een liquid facelift behandeling heeft een cosmetische aard waarbij het hele gezicht wordt behandeld. Voor meer informatie over de behandeling klik hier.

 

Botox is niet permanent

Een Botox behandeling heeft geen permanente aard. Mocht u daarom niet tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat dan hoeft u niet bang te zijn dat het effect nooit meer weg gaat.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Botox, de diverse behandelingen of over de Cosmetische Kliniek? Volg ons dan op Google+ of Facebook.


< Fabels en feiten over Botox Geef je huid een oppepper met Skinboosters! >

» Terug naar het overzicht