Dit zijn de 5 meeste voorkomende cosmetische ingrepen bij mannen

23 Juni, 2015 11:57

We kunnen er niet omheen, ook de meeste mannen staan regelmatig voor de spiegel. Ze zijn zelfs over het algemeen net zo ijdel als vrouwen, maar geven het minder snel toe. Daarentegen lijkt het taboe op cosmetische behandelingen bij mannen sterk te vervagen. Het percentage mannen dat een cosmetische behandeling onderging is de afgelopen jaren dan ook sterk gestegen. Tijd voor een top 5 meest voorkomende redenen waarvoor mannen naar onze kliniek toe komen.

~ EEN STRAKKER GEZICHT ~

Voorhoofdrimpels en fronsrimpels. Helaas een teken van ouder worden en voor veel mannen een grote ergernis. Rimpels bij het voorhoofd ontstaan door het fronzen van de wenkbrauw. Onbewust en bewust wordt de huid aangespannen om vervolgens weer te ontspannen. Op jongere leeftijd is de huid elastisch en veert de huid weer terug. Vanaf ongeveer 25 jaar neemt de elasticiteit van de huid af. De huid wordt minder soepel waardoor de lijntjes minder snel wegtrekken. Hierdoor kunnen diepe rimpels in het voorhoofd ontstaan. Met behulp van Botox kunnen wij de voorhoofdspier laten ontspannen, waardoor de huid zich zal herstellen. Hierdoor zullen rimpels vervagen of zelfs tijdelijk verdwijnen.

~EEN UITGERUSTE EN FRISSE BLIK~

Iedereen heeft weleens last van wallen. Bij sommigen lijken deze echter niet weg te trekken. “Ben je moe?” “Heb je slecht geslapen?” Zijn vragen die mensen die last hebben van wallen dikwijls te horen krijgen. Een continu vermoeide uitstraling is natuurlijk erg vervelend. Wallen kunnen echter verschillende oorzaken hebben. Soms ontstaan donkere kringen, doordat een bloedvaatje dichtbij de huid ligt. Wanneer de huid dunner wordt, wordt de kleur van de bloedvaatjes extra versterkt. Met fillers we kunnen hier iets aan doen. Een andere oorzaak van wallen is het ontstaan van een fors huidoverschot. Het lijkt een opgezwollen stukje huid onder de ogen. Ook deze vorm van wallen kunnen we op een eenvoudige manier behandelen met fillers.

~KRAAIENPOOTJES VERVAGEN~

Ze heten niet voor niets kraaienpootjes en zijn dan ook voor veel mannen een doorn in het oog. Kraaienpootjes kunnen een teken zijn van het ouder worden, wat veel mannen die bij ons een behandeling ondergaan liever nog even willen verbergen. De rimpels die ontstaan naast de ogen kunnen wij eenvoudig behandelen met Botox. De spieren die de kraaienpootjes veroorzaken zullen met Botox ontspannen, waardoor de rimpeltjes zullen vervagen.

~EEN JONGERE UITSTRALING~

Steeds meer mannen gaan voor een liquid facelift. De behandeling die veel minder ingrijpend is dan de klassieke facelift en waar bovendien geen operatie aan te pas komt, zorgt voor een jeugdigere look met behoud van de natuurlijke uitstraling. Bij de liquid facelift wordt er naar het gehele gezicht gekeken. Waar nodig wordt er gebruik gemaakt van fillers en/of Botox om hier en daar het één en ander ‘op te knappen’. Het resultaat: een jongere en frissere uitstraling.

~CONTINU FRISSE EN SCHONE OKSELS~

Zweten doen we natuurgetrouw allemaal. Soms kan het echter zodanig zijn dat het een belemmering vormt. Met behulp van Botox kunnen we overmatige transpiratie tegengaan. Het wordt vooral gebruikt bij de oksels, maar kan in principe ook worden gebruikt voor bij de haargrens, de handpalmen en voetzolen. Het effect van de behandeling houdt zo’n 5 tot 12 maanden aan.

Herkent u zichzelf in één van bovenstaande problemen? Kom gerust bij ons lang voor een eerlijk advies tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

< Wat is het verschil tussen botox en fillers? Je huid beschermt jou, bescherm jij je huid? >

» Terug naar het overzicht