Diverse soorten fillers

24 December, 2015 09:23

Ergert u zich aan uw ingevallen wangen? Stoort u zich aan uw neus- lippenplooi of wenst u vollere lippen? Deze voorbeelden zijn snel en veilig te behandelen met een fillerbehandeling.
Is een hyaluronzuur filler, een collageenstimulatie of een PRP-behandeling de juiste filler voor uw probleemzone?

 

Een PRP-behandeling

De PRP-behandeling is overgewaaid vanuit Amerika. Bekende celebrities zoals Kim Kardashian zweren inmiddels bij de vampire facelift. Deze behandeling zorgt ervoor dat het volumeverlies in het gezicht herstelt en de huid strakker wordt. Tijdens de behandeling wordt de huid behandelt met het bloedplasma uit uw eigen bloed. Hierin zitten groeifactoren die beschadigd weefsel herstellen en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert . Na de behandeling oogt uw huid jonger en frisser.

 

Fillers met hyaluronzuur

Hyaluronzuur fillers zijn één van de meest gebruikte fillers in cosmetisch Nederland. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de huid soepel, veerkrachtig en gezond houdt. Maar naarmate we ouder worden neemt het percentage hyaluronzuur in de huid af. Dit zorgt ervoor dat de huid slapper wordt en rimpeltjes ontstaan. Om de huid haar frisse en jonge uitstraling terug te geven werken wij met de fillers Juvéderm en Restylane. Deze fillers worden gebruikt om rimpeltjes, plooien, volumeverlies en oneffenheden op te vullen. Voor een skinboost is er de filler Restylane vital. Deze filler hydrateert de huid van binnen uit met als resultaat een stralende, jonge huid.

 

Collageenfiller

Wanneer er sprake is van diepere rimpels en plooien in de huid wordt er gebruik gemaakt van de filler Radiesse. Deze filler bestaat uit de lichaamseigen stoffen calcium en fosfaat; dit zorgt ervoor dat de filler binnen drie maanden wordt vervangen door collageen wat wordt aangemaakt door het lichaam. Na ongeveer 24 maanden breekt het lichaam de aangemaakte deeltjes op een natuurlijke manier af.

 

Lipofilling

We kennen het allemaal: naarmate we ouder worden, verdwijnt er volume in het gezicht en komt het erbij ongewenste plekken weer bij aan. Met lipofilling wordt het ongewenste vet weggehaald en vervolgens gebruikt als volume voor het gezicht. Zo kunt u uw wangen, wallen of holle oogkassen laten opvullen. Het nadeel van deze filler kan zijn dat er is dat er sprake is van een langdurig resultaat. Daarnaast is de behandelmethode minder secuur dan tijdelijke fillers zoals Juvéderm.

 

Permanente fillers

Sinds 1 januari 2015 zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden in Nederland verboden. De specialisten van Joost Kroon staan achter dit besluit omdat de risico’s van permanente fillers zeer hoog zijn. Behandelingen met tijdige fillers zoals hyaluronzuurfillers en fillers met collageen kennen deze risico’s niet. Het lichaam breekt immers de fillers weer af.

 

Laat u wanneer u een fillerbehandeling overweegt goed informeren door één van de specialisten van Joost Kroon. Zij staan u graag te woord via 020 333 8650 of maak een afspraak voor een fillerbehandeling.

< Wat doet een chemische peeling voor de huid? Trend: het laten opvullen van de lippen >

» Terug naar het overzicht