Juvéderm Volite: stralend het voorjaar in

28 Maart, 2018 12:15

Voelt uw huid in de winter schraal en trekkerig aan en heeft u last van een ruwe, doffe huid en schilfers? Dan heeft u, net als veel mensen, een droge huid. De huid droogt in de winter sneller uit door kou, lage luchtvochtigheid en harde wind. Daarbij komt ook nog dat de verwarming vaak vol openstaat en veel mensen extra lang en warm douchen om op te warmen. Door deze verschillende omstandigheden wordt het vocht sneller uit de huid getrokken en voelt de huid droog aan. Gelukkig is er een oplossing waarmee u stralend het voorjaar in kunt gaan: de injectable Juvéderm Volite.

Verbeter de hydratatie van uw huid

Juvéderm Volite is een skinbooster met als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur. Deze stof komt van nature voor in ons lichaam en is in staat is om grote hoeveelheden vocht vast te houden. Door extra hyaluronzuur in te brengen verbetert de hydratatie van de huid, waardoor deze minder snel uitdroogt. Uw huid voelt soepeler en veerkrachtiger aan en ziet er weer stralend uit.

Verminder fijne lijntjes

Naast het tegengaan van een droge huid, is Juvedérm Volite ook dé manier om fijne lijntjes minder zichtbaar te maken. Het middel stimuleert namelijk ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de kwaliteit van de huid aanzienlijk verbetert. In tegenstelling tot een filler vult Juvéderm Volite de huid niet op, maar geeft het deze een boost. Deze injectable is daarom ideaal voor het verjongen van de huid van de hals, decolleté en handen.

Een behandeling met Juvéderm Volite

Tijdens de behandeling wordt Juvéderm Volite door middel van kleine prikjes in de huid gebracht. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat de injectable zeer oppervlakkig wordt ingebracht. Indien gewenst kunnen we uw huid voor de behandeling insmeren met een verdovende zalf. Het resultaat van de behandeling is vaak pas na één of twee weken zichtbaar. Juvéderm Volite bestaat uit lichaamseigen stoffen die na verloop van tijd vanzelf worden afgebroken door uw lichaam. In vergelijking met andere behandelmethodes, zoals mesotherapie, heeft dit middel een langdurig effect: het resultaat blijft minstens zes maanden zichtbaar. Wanneer de injectable is uitgewerkt, kunt u ervoor kiezen om de behandeling opnieuw te laten uitvoeren.

Wilt u meer informatie over Juvéderm Volite of wilt u langskomen voor een behandeling? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.

< Botox tegen overmatig zweten Tixel: huidverjonging zonder nadelen >

» Terug naar het overzicht