Permanente wallen cosmetisch verwijderen

17 Februari, 2017 10:52

Wallen of donkere kringen worden meestal veroorzaakt door slechte voeding, vermoeidheid, stress of alcoholconsumptie. Permanente wallen of donkere kringen onder de ogen zijn daarentegen vaak genetisch bepaald. Er zijn verschillende methodes die helpen bij het verminderen of verwijderen van wallen en kringen, zonder dat u daarvoor onder het mes hoeft. Wij lichten de verschillende mogelijkheden voor u uit.

Wallen of donkere kringen tegen gaan

Wanneer de oorzaak van uw wallen of donkere kringen niet erfelijk is, zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen. Door te zorgen voor goede voeding en een gezonde levensstijl verkleint u de kans op wallen of donkere kringen. Ook kunnen gezichtsmaskers, crèmes, het verkoelen van de bloedvaten en oogmassages helpen tegen niet-permanente wallen of donkere kringen.

Fillerbehandeling tegen permanente wallen of kringen

De hierboven genoemde maatregelen werken niet wanneer uw wallen genetisch bepaald zijn of wanneer er volumetekort in het gebied onder de ogen is ontstaan. In deze gevallen kan Joost Kroon de wallen of donkere kringen opvullen met een filler. Door een injectie met hyaluronzuur in het gebied onder de ogen aan te brengen, wordt er extra volume onder de ogen gecreëerd. Hierdoor verminderen uw wallen. Ook de donkere kringen onder de ogen nemen door deze behandeling zichtbaar af. In sommige gevallen lopen de wallen door in een plooi in de wang. In dat geval raden wij aan om ook de wangen en het jukbeen te laten behandelen.

Wallen opvullen bij Joost Kroon

Joost Kroon gebruikt voor deze behandeling enkel niet-permanente fillers van het merken Juvéderm. Dit merk behoort momenteel tot de wereldwijde marktleiders en scoort hoog op het gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid. Dokter Joost Kroon verricht ieder jaar duizenden behandelingen met Botox® en fillers en is hierdoor specialist op het gebied van injectables. De fillerbehandeling tegen wallen of donkere kringen duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar. Doordat bijna alle fillers met een verdoving zijn vermengd, wordt een fillerbehandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Afspraak maken voor een fillerbehandeling tegen wallen

Bent u het zat om gevraagd te worden of u moe bent terwijl u zich topfit voelt en denkt u over een fillerbehandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak kunnen wij u voorzien van een passend en persoonlijk advies. Bel naar 020 – 333 8650 of plan zelf online uw afspraak via onze online agenda.

< Tixel: huidverjonging zonder nadelen Een slechte huid? Probeer een chemische peeling >

» Terug naar het overzicht