Tixel: huidverjonging zonder nadelen

30 Augustus, 2017 09:03

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebied van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte. De behandeling heeft een geweldige huidverbetering als resultaat, zonder de nadelen van andere laserbehandelingen, zoals pijn en een langdurig herstel.

 

Hoe werkt het?

De Tixel werkt op basis van warmtepulsen die kort tegen de huid aan tikken. Vanuit de microgaatjes die hieruit ontstaan versterkt en vernieuwt de huid zich. De Tixel heeft twee toepassingen:

1. Een krachtige behandeling tegen rimpels, littekens en striae

2. Een effectieve behandeling voor huidverjonging, verstrakking en versteviging

 

Een pijnloze laserbehandeling

Wat is nu precies het voordeel ten opzichte van andere behandelingen op het gebied van huidverbetering? Het principe van de Tixel is nieuw omdat het de effecten van een huidverbeterende laser geeft, zonder de nadelen ervan. Het doet geen pijn en het herstel van de huid gaat sneller. Daardoor kunnen de meeste mensen meteen na de behandeling gewoon weer verder met hun dagelijkse bezigheden. Bovendien is het een veilige methode, omdat de Tixel niet op basis van licht werkt, maar op basis van warmte. Daardoor is deze behandeling ook geschikt voor donkere huidtypen.

 

Strak in je vel

Met de Tixel verbeter je de vezels in de huid die kracht en stevigheid geven: collageen en elastine. Deze structuren hebben de tijd nodig om aangemaakt te worden. Het optimale resultaat na de behandeling kun je na enkele maanden merken. Een behandeling met de Tixel maakt de huid strakker, steviger en sterker. Lees meer informatie over de Tixel behandeling of boek direct een behandeling bij onze huidtherapeut.

< Juvéderm Volite: stralend het voorjaar in Permanente wallen cosmetisch verwijderen >

» Terug naar het overzicht