Volbella voor de lippen, mondhoeken en liplijntjes

21 Februari, 2013 17:13

Volbella is een revolutionaire nieuwe hyaluronzuur filler van Juvéderm

Lippen, lip rimpels en mondhoeken met Juvederm Volbella

Lippen, lip rimpels en mondhoeken met Juvederm Volbella

Volbella voor de lippen, mondhoeken en liplijntjes

Met Volbella wil ik een comeback maken op mijn blog. Volbella is een revolutionaire nieuwe hyaluronzuur filler van Juvéderm waar ik graag wat meer over vertel. De filler is nog niet op de markt maar als trainer kreeg ik de primeur en kan ik er al mee werken. Met zeer veel plezier en succes mag ik wel zeggen.

Volbella

Het is een filler die uitermate geschikt is om fijne lijntjes mee te behandelen. In het bijzonder kun je er de liplijntjes / rokers rimpels / barcode lijntjes mee behandelen. De “oude” fillers gaven vaak een te groot volume waarmee in onervaren handen al gauw een onnatuurlijk resultaat ontstond, met soms overvulde lippen tot gevolg. Volbella is door een nieuwe gepatenteerde techniek zo gemaakt dat het in zeer kleine hoeveelheden zeer oppervlakkig in de lijntjes kan worden ingespoten zodat er alleen in het gewenste lijntje volume wordt ingespoten. Het resultaat is hierdoor veel natuurlijker, zachter en mooier. Door een nieuwe techniek wordt ook het cosmetisch resultaat langduriger wat uiteraard mooi meegenomen is. De meeste artsen zullen nog even moeten wachten op deze filler maar bij mij in de kliniek behandel ik mijn patiënten al met Volbella.
Bel voor een afspraak: 020-3338650

Volbella

Klik hier voor contactgegevens 

< Korting op Vampire Facelift behandeling Interview Joost Kroon in Beauty >

» Terug naar het overzicht