Botox Blaricum

Botox is een veelzijdig middel dat onder andere wordt gebruikt voor de behandeling van overmatig zweten, tandenknarsen, migraine en rimpels. Onze kliniek in Blaricum is verhuisd. Voor een Botox behandeling van Joost Kroon kunt u terecht in zijn kliniek in Amsterdam. De kliniek ligt op 20 tot 30 minuten rijden van Blaricum en er is volop parkeermogelijkheid naast de kliniek.

 

Afspraak maken voor een Botox behandeling

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling in onze kliniek nabij Blaricum? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 333 8650. Het is tevens mogelijk om meteen zelf een afspraak in te plannen met behulp van onze online agenda.

020 333 8650Maak een afspraak

 

De kosten van een Botox behandeling

De prijs van een Botox behandeling in Blaricum hangt af van het gebied dat u wilt laten behandelen. Een overzicht met de prijzen per gebied vindt u hieronder.

Voorhoofd € 175,-
Frons (20 units Botox=standaard aanbevolen dosering) € 210,-
Frons met volledige wenkbrauwlift behandeling (24 units) € 240,-
Kraaienpootjes € 210,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift (20-24 units Botox) € 240,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (40 units Botox) € 375,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (44-46 units Botox) € 400,-
Frons/Voorhoofd/Wenkbrauwlift (tot 40 units Botox) € 375,-
Frons/Voorhoofd/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen € 475,-
Migraine vanaf: € 240,-
Migraine uitgebreid (Gelaat/Haargrens/Slapen/Nek) € 495,-
Tandenknarsen / Hals Vanaf: € 350,-
Overmatig zweten, beide oksels € 550,-
Gummy smile / ”tandvleeslach” / putjes in de kin (In combinatie met frons of kraaienpootjes slechts 50 euro!!) € 210,-

020 333 3025Maak een afspraak

Joost Kroon is een heel fijne arts die weet waar hij mee bezig is. Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat van mijn Botox behandeling en kom hier zeker terug.

Danique uit Blaricum

De toepassing van Botox

Botox wordt voornamelijk gebruikt voor het verjongen van het gezicht. Dit is echter niet de enige toepassing van injecties met Botox. Een Botoxbehandeling kan hulp bieden in verschillende situaties:

 

Wilt u weten of Botox in uw situatie kan helpen? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een Botox behandeling contact op met Joost Kroon.

 

De werking van Botox

De werkzame stof in Botox is Botulinetoxine, een vloeistof die de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier blokkeert. De Botulinetoxine wordt met een kleine naald ingespoten in uw spieren. Hierdoor ontspannen de spieren, met als gevolg dat uw rimpels minder zichtbaar zijn. Botox wordt veel gebruikt in geval van:

 

De behandeling

Voordat we beginnen met de behandeling wordt er een uitgebreid behandelplan opgesteld. Hierin verwerken we uw wensen en bepalen we hoe we een zo optimaal mogelijk resultaat kunnen bereiken. De behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van een dunne naald waarmee de Botox in een spiertje wordt gespoten. De behandeling wordt door de meeste mensen als niet pijnlijk ervaren.

Resultaat

Het duurt ongeveer een week voordat de eerste effecten van de behandeling zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na twee weken. Doordat de Botox een verslappende werking heeft op de spieren, ontspant de huid zich en zijn uw rimpels minder zichtbaar. Het effect van de Botox behandeling is drie tot zes maanden zichtbaar. Een Botox behandeling voor klachten als overmatig zweten en tandenknarsen heeft zelfs tot elf maanden resultaat.

Herhaalbehandeling

Als de Botox is uitgewerkt, kun u er uiteraard voor kiezen om de behandeling nogmaals te laten uitvoeren.

Wat is Botox?

Dokter Joost Kroon maakt gebruik van het merk Botox. Dit product bestaat uit het natuurlijke eiwit Botulinetoxine. Dit eiwit wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum en heeft een verlammende werking op de spieren. Botox wordt in poedervorm geproduceerd en vervolgens opgelost in een fysiologische zoutoplossing. Het product dat wij uiteindelijk inspuiten bestaat grotendeels uit gezuiverd eiwit.

Ik laat me al jaren regelmatig behandelen door Joost Kroon. Het resultaat is elke keer weer geweldig.

Mevrouw Visser uit Blaricum

 

Bijwerkingen van Botox

Botox wordt al 40 jaar lang gebruikt zonder ernstige bijwerkingen. Wel is het van groot belang dat de behandelend arts veel ervaring heeft met Botox behandelingen. Wanneer het product verkeerd wordt gebruikt kunnen er namelijk compilaties ontstaan. Dokter Joost Kroon is een ervaren en vakkundig arts en geeft zowel nationale als internationale trainingen.

Hoewel een Botox behandeling erg veilig is, is er een kleine kans dat u last krijgt van bijwerkingen. Deze bijwerkingen kunnen bestaan uit kleine irritaties of een tijdelijke verzwakking van de nabijgelegen spieren. Deze verzwakking komt alleen voor als er een te grote hoeveelheid Botox is gebruikt. Daarnaast kunnen er kortstondig blauwe plekjes optreden.

 

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling dichtbij Blaricum? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 333 8650 of plan zelf een afspraak in met behulp van onze online agenda.

Joost Kroon cosmetische kliniek

Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

020 333 8650
info@joostkroon.com

Openingstijden Momenteel worden er behandelingen uitgevoerd op dinsdag, donderdag, vrijdag en incidenteel op zaterdag. De openingstijden zijn doorgaans van 10:30 tot 18:30 maar in overleg kan hier van worden afgeweken.