Botox Laren

Woont u in Laren en wilt u een Botox behandeling ondergaan? In onze kliniek in Amsterdam beschikken wij over de beste faciliteiten voor het effectief uitvoeren van Botox behandelingen. U kunt bij ons terecht voor een Botox behandeling tegen rimpels, overmatig zweten, tandenknarsen en migraine. Verder werken we met de beste fillers en huidverbeteringsproducten om ook een totaal aanpak mogelijk te maken. De kliniek ligt op 20 tot 30 minuten rijden van Laren.

 

Afspraak maken voor een Botox behandeling

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling in onze kliniek nabij Laren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 333 8650. Het is tevens mogelijk om meteen zelf een afspraak in te plannen met behulp van onze online agenda.

020 333 8650Maak een afspraak

De prijs van een Botox behandeling

De kosten van een Botox behandeling zijn afhankelijk van het te behandelen gebied. Een overzicht met de prijzen per gebied vindt u hieronder.

Voorhoofd / Frons / Kraaienpootjes (Light = tot 16 units)* € 150,-
Frons (20 units Botox=standaard aanbevolen dosering) € 200,-
Frons met volledige wenkbrauwlift behandeling (24 units) € 230,-
Kraaienpootjes € 200,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift (20-24 units Botox) € 230,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (40 units Botox) € 350,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (44-46 units Botox) € 400,-
Frons/Voorhoofd/Wenkbrauwlift (tot 40 units Botox) € 350,-
Frons/Voorhoofd/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen € 450,-
Migraine vanaf: € 230,-
Migraine uitgebreid (Gelaat/Haargrens/Slapen/Nek) € 495,-
Tandenknarsen / Hals Vanaf: € 350,-
Overmatig zweten, beide oksels € 495,-
Gummy smile / ”tandvleeslach” / putjes in de kin vanaf: € 125,-

020 333 3025Maak een afspraak

Joost Kroon is zeer professioneel. Hij luister naar je wensen, maar geeft het ook aan als je iets beter niet kunt doen. Het resultaat is daardoor altijd natuurlijk.

Miranda uit Laren

Waarvoor wordt Botox gebruikt?

Een behandeling met Botox wordt om verschillende redenen uitgevoerd. De meest bekende en gebruikte behandeling met Botox is voor het verjongen van het gezicht. Een Botox behandeling kan echter ook hulp bieden in de volgende situaties:

 Wilt of weten of Botox iets voor u is? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een Botox behandeling contact op met Joost Kroon.

De werking van Botox

De werkzame stof in Botox is Botulinetoxine, een vloeistof die de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier blokkeert. Deze stof wordt tijdens de behandeling ingespoten in uw spieren. De spieren op de te behandelen plek ontspannen door het toedienen van deze Botulinetoxine, waardoor uw rimpels minder zichtbaar zijn. Botox is zeer geschikt voor de behandeling van:

De behandeling

Bij Joost Kroon vinden wij een persoonlijke aanpak zeer belangrijk. Wij maken daarom voordat we beginnen met behandelen een persoonlijk behandelplan voor u. Dit behandelplan stellen we op aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden. Tijdens de behandeling, die ongeveer 15 minuten duurt, wordt er met een dunne naald Botox in de spieren gespoten. U zult direct na de behandeling nog geen eindresultaat zien. Doordat de naald zo dun is, is de behandeling niet pijnlijk. De meeste mensen beschrijven het gevoel als kleine speldenprikjes.

Resultaat

Na ongeveer een week zult u de eerste effecten van de behandeling kunnen zien. Het maximale resultaat is zichtbaar na twee weken. Doordat de Botox een verslappende werking heeft op de spieren ontspant de huid en verdwijnen uw rimpels of worden ze minder zichtbaar. Na drie tot zeven maanden vervaagt het effect. Uiteraard verschilt deze periode per persoon en hangt het af van het behandelde gebied. Een Botox behandeling voor klachten als overmatig zweten en tandenknarsen hebben zelfs tot elf maanden resultaat.

Herhaalbehandeling

Nadat de Botox is uitgewerkt en het resultaat niet meer zichtbaar is, kunt u ervoor kiezen om de behandeling nogmaals te laten uitvoeren. Wat is Botox? Bij Joost Kroon cosmetische kliniek nabij Laren werken wij met het merk Botox. Botox bestaat uit het natuurlijke eiwit Botulinetoxine, dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. De Botox die we inspuiten bestaat uit een poedervorm dat is opgelost in een fysiologische zoutoplossing. Het product dat uiteindelijk per naald wordt ingespoten bestaat grotendeels uit gezuiverd eiwit.

Wat is Botox?

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek nabij Laren werken wij met het merk Botox. Botox bestaat uit het natuurlijke eiwit Botulinetoxine dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. In eerste instantie is Botox een soort poeder, dat later wordt omgezet in een fysiologische zoutoplossing. Het product dat we uiteindelijk per naald inspuiten bestaat grotendeels uit gezuiverd eiwit.

Joost Kroon is een zeer fijne arts die zich altijd inzet voor een natuurlijk resultaat. Ik ben altijd zeer tevreden.

Anne-Marie uit Laren 

Bijwerkingen van Botox

Na een behandeling met Botox is de kans zeer klein dat u last krijgt van ernstige bijwerkingen. Het is echter van groot belang dat de behandelend arts veel ervaring heeft met Botox behandelingen. Bij verkeerd gebruik van het product kunnen er namelijk compilaties ontstaan. Dokter Joost Kroon is een ervaren en vakkundig arts, die zowel nationale als internationale trainingen geeft.Uiteraard is er, net als bij elke cosmetische behandeling, kans op kleine bijwerkingen. Het gaat dan meestal om kleine irritaties of een tijdelijke verzwakking van de nabijgelegen spieren. Deze bijwerkingen ontstaan alleen als er een te grote hoeveelheid Botox is gebruikt. Daarnaast kunnen er blauwe plekjes op de huid verschijnen, die snel weer weg zullen trekken. ContactWilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling dichtbij Laren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 333 8650 of plan zelf een afspraak in met behulp van onze online agenda.

Joost Kroon cosmetische kliniek

Minervalaan 15-hs
1077 NJ Amsterdam

020 333 8650
info@joostkroon.com

Openingstijden

Momenteel worden er behandelingen uitgevoerd op dinsdag, donderdag, vrijdag en incidenteel op zaterdag. De openingstijden zijn doorgaans van 10:30 tot 18:30 maar in overleg kan hier van worden afgeweken.