Botox ‘t Gooi

Woont u in ‘t Gooi en wilt u een Botox behandeling ondergaan? Voor een Botox behandeling van Joost Kroon kunt u terecht in zijn kliniek in Amsterdam. De kliniek ligt op 20 tot 30 minuten rijden van ‘t Gooi en er is volop parkeermogelijkheid naast de kliniek.

 

Afspraak maken voor een Botox behandeling

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling in onze kliniek nabij ‘t Gooi? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 333 8650. Het is tevens mogelijk om meteen zelf een afspraak in te plannen met behulp van onze online agenda.

020 333 8650Maak een afspraak

 

De prijs van een Botox behandeling

De kosten van een Botox behandeling zijn afhankelijk van de wensen van de patiënt en het te behandelen gebied. Een overzicht van de prijzen per gebied vindt u hieronder.

Voorhoofd € 175,-
Frons (20 units Botox=standaard aanbevolen dosering) € 210,-
Frons met volledige wenkbrauwlift behandeling (24 units) € 240,-
Kraaienpootjes € 210,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift (20-24 units Botox) € 240,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (40 units Botox) € 375,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (44-46 units Botox) € 400,-
Frons/Voorhoofd/Wenkbrauwlift (tot 40 units Botox) € 375,-
Frons/Voorhoofd/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen € 475,-
Migraine vanaf: € 240,-
Migraine uitgebreid (Gelaat/Haargrens/Slapen/Nek) € 495,-
Tandenknarsen / Hals Vanaf: € 350,-
Overmatig zweten, beide oksels € 550,-
Gummy smile / ”tandvleeslach” / putjes in de kin (In combinatie met frons of kraaienpootjes slechts 50 euro!!) € 210,-

020 333 3025Maak een afspraak

Ik heb een aantal weken geleden mijn eerste Botox behandeling gehad tegen migraine. Na een paar dagen merkte ik al resultaat en ik ben nu al een aantal weken hoofdpijnvrij! Ik kom zeker terug.

Marco uit ‘t Gooi

De toepassing van Botox

Een behandeling met Botox wordt om verschillende redenen uitgevoerd. De meest bekende reden voor een Botox behandeling is huidveroudering. Een Botox behandeling kan echter ook hulp bieden in de volgende situaties:

 

Wilt u weten of Botox in uw situatie kan helpen? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een Botox behandeling contact op met Joost Kroon.

 

De werking van Botox

De werkzame stof in Botox is Botulinetoxine, een vloeistof die de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier blokkeert. De Botulinetoxine wordt met een kleine naald ingespoten in uw spieren. Hierdoor ontspannen de spieren, met als gevolg dat uw rimpels minder zichtbaar zijn. Botox is zeer geschikt om ingezet te worden in geval van:

 

De behandeling

Allereerst wordt een behandelplan opgesteld aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden. De Botox behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens de behandeling wordt er met een dunne naald Botox in de spieren gespoten, waardoor deze ontspannen. De behandeling is niet pijnlijk: de meeste mensen beschrijven de injecties als kleine speldenprikjes.

Resultaat

De eerste effecten van de behandeling zullen na ongeveer een week zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat is zichtbaar na twee weken. De Botox heeft een verslappende werking op de spieren, waardoor deze ontspannen. Hierdoor ontspant ook de huid, met als resultaat dat uw rimpels minder zichtbaar worden. Het effect van de Botox verdwijnt na drie tot zeven maanden. Een Botox behandeling voor klachten als overmatig zweten en tandenknarsen hebben zelfs tot elf maanden resultaat.

Herhaalbehandeling

Als de Botox is uitgewerkt, kun u er uiteraard voor kiezen om de behandeling nogmaals te laten uitvoeren.

Wat is Botox?

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek in ‘t Gooi werken wij met het merk Botox. Botox bestaat uit het natuurlijke eiwit Botulinetoxine dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. In eerste instantie is Botox een soort poeder, dat later wordt omgezet in een fysiologische zoutoplossing. Het product dat we uiteindelijk per naald inspuiten bestaat grotendeels uit gezuiverd eiwit.

Ik laat me al jaren regelmatig behandelen door Joost Kroon. Elke keer sta ik weer versteld van het resultaat.

Lisa uit ‘t Gooi

 

Bijwerkingen van Botox

Ernstige bijwerkingen komen zeer zelden voor na een behandeling met Botox. Wel is het belangrijk dat de behandeld arts veel ervaring heeft met Botox. Bij verkeerd gebruik van het product kunnen er namelijk complicaties ontstaan. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken alleen ervaren artsen.

Uiteraard is er na een Botox behandeling, net als bij elke cosmetische behandeling, wel kans op bijwerkingen. Het gaat dan meestal om kleine irritaties of blauwe plekjes. Deze trekken echter snel weer weg. Wanneer er te veel Botox is geïnjecteerd bestaat de kans dat er een tijdelijke verzwakking van de nabijgelegen spieren optreedt.

 

Contact

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling dichtbij ‘t Gooi? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 333 8650 of plan zelf een afspraak in met behulp van onze online agenda.

Joost Kroon cosmetische kliniek

Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

020 333 8650
info@joostkroon.com

Openingstijden Momenteel worden er behandelingen uitgevoerd op dinsdag, donderdag, vrijdag en incidenteel op zaterdag. De openingstijden zijn doorgaans van 10:30 tot 18:30 maar in overleg kan hier van worden afgeweken.