• Beoordeeld met een 9,7
 • Altijd een natuurlijk resultaat
 • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
 • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
 • NVCG gecertificeerd
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Altijd een natuurlijk resultaat
 • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
 • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
 • NVCG gecertificeerd
placeholder

Hoe werkt vetbevriezing door middel van coolsculpting?

CoolSculpting is een zeer veilige en veel gebruikte methode waarmee u zonder operatie ongewenst vet kunt laten verwijderen. De techniek is ontwikkeld door wetenschappers van het Massachusetts General Hospital in Bosten, dat nauw verbonden is met de zeer prestigieuze Harvard Medical School.

Maandag t/m zaterdag geopend. Telefonisch bereikbaar: 08.00 tot 19.00

Blijvend vet verwijderen zonder operatie

Ongewenst vet laten verwijderen zonder operatie, zonder pijn, zonder herstelperiode, maar mét permanent resultaat? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het nu eindelijk mogelijk. Met de innovatieve CoolSculpting methode worden vetcellen bevroren en raakt u het laatste restje vet kwijt, dat ondanks fanatiek diëten of trainen maar niet wil verdwijnen.

Met behulp van de wetenschappelijk bewezen CoolSculpting methode kunnen vetcellen heel gericht verwijderd worden door middel van bevriezing. U raakt dus alleen de vetcellen kwijt op de plek waar u deze kwijt wilt raken. CoolSculpting is onder meer geschikt voor uw buik, flanken (love handles), benen en heupen. Bovendien is de behandeling pijnloos en keren de verwijderde vetcellen niet terug.

CoolSculpting is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor CoolSculpting?

Doe gratis de test

 • Coolsculpting

  CoolSculpting is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor CoolSculpting? 

  Coolsculpting

Een permanent afscheid van uw ongewenste vet in zes stappen

Met deze 6 eenvoudige stappen helpt CoolSculping u van uw ongewenste vetrandjes af.
 1. De CoolSculpting methode maakt het mogelijk om heel precies bepaalde gebieden van uw lichaam aan te pakken.
 2. Met behulp van de Cryolipolyse techniek worden alleen vetcellen onder de huid bevroren.
 3. Door het bevriezen van de onderhuidse vetcellen zullen deze gaan kristalliseren.
 4. De behandelde vetcellen sterven na het kristalliseren af. Dit proces neemt een aantal weken in beslag.
 5. Van nature is uw lichaam gewend om dode cellen af te voeren. Dit zal dan ook gebeuren met de dode vetcellen.
 6. Na een aantal weken wordt het resultaat van de CoolSculpting methode goed zichtbaar. De verwijderde vetcellen keren niet terug.

Resultaat: zichtbaar resultaat binnen drie weken

Na de behandeling krijgt u binnen drie weken de eerste veranderingen te zien. Na 1 tot 3 maanden zijn de resultaten het meest zichtbaar. Afhankelijk van de dikte van de vetlaag kan het tot 4 maanden duren voordat uw lichaam alle afgestorven vetcellen heeft verwerkt.

Door deze precieze manier van behandelen worden alleen de vetcellen verwijderd op de plekken waar u zich aan stoort. Het is dankzij de CoolSculpting methode nog nooit zo makkelijk geweest om uw lichaam de gewenste vorm te geven.  Bekijk hieronder enkele resultaten van de behandeling.

Veilige methode om vet te verliezen

CoolSculpting vormt geen enkel risico voor uw gezondheid. In tegenstelling tot een liposuctie vereist de CoolSculpting methode geen operatie. De bijwerkingen en de herstelperiode zijn daardoor vele malen korter. U kunt vrijwel gelijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. Het aantal bijwerkingen is zeer beperkt en hoewel de meeste klanten geen last ondervinden van de behandeling, is er een kleine kans dat de behandelde plek zeer gaat doen of gaat jeuken.

De CoolScupting methode is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en er zijn al meer dan een miljoen succesvolle CoolSculpting behandelingen uitgevoerd. Dit maakt de CoolSculpting methode een zeer veilige manier om overtollig vet kwijt te raken zonder dat u onder het mes hoeft.

Uitstekend resultaat bij zowel mannen als vrouwen

De behandelmethode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is bedoeld om die laatste ongewenste vetcellen te verwijderen die u maar niet kwijt kunt raken, ondanks een dieet of extra sporten. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar en blijvend bij een gezonde leefstijl. CoolSculpting is echter geen wondermiddel tegen obesitas of overgewicht.

Is CoolSculpting geschikt voor mij?

Beantwoord drie korte vragen op de nieuwe website van de Coolsculptingkliniek en zie gelijk of CoolSculpting voor u geschikt is:

Coolsculping

Meer informatie of maak een afspraak

Wilt u graag meer informatie over CoolSculpting? Bekijk de FAQ op de website van CoolSculpting Kliniek of neem vrijblijvend contact met ons op. Een afspraak maken kan via www.coolsculptingkliniek.nl of telefonisch 085 2730 730 . Onze artsen maken graag samen met u een op maat gemaakt behandelplan.

Maandag t/m zaterdag geopend. Telefonisch bereikbaar: 08.00 tot 19.00