Foamer 5

De Foamer 5 is een milde peeling voor thuis. Je kunt het tot 2 keer per dag gebruiken. Het versterkt het effect van andere producten en behandelingen doordat het de dode huidcellen en onzuiverheden helpt verwijderen. Het laat de huid zijdezacht aanvoelen.


Zorgt voor: egaliteit, frisse uitstraling en gladdere huid

Foamer 5 bevat 5% glycolzuur (en is iets milder dan de Foamer 15) dat celvernieuwing stimuleert en de huid er jong laat uitzien. Het bevat enoloxone, dat bekend staat om verzachtende en anti-inflammatoire eigenschappen. De glycerine in de Foamer werkt hydraterend zodat de huid minder snel uitdroogt. Doordat het de dode huidcellen op een effectieve manier verwijdert, kunnen andere producten beter door de huid worden opgenomen. Het haalt de dofheid uit een huid zodat zij weer haar frisse uitstraling krijgt. Bevat geen parfum en geen parabenen.

Gebruik:

Gebruik Foamer 5 één tot twee keer per dag. Maak de huid schoon met gezichtsreiniging (bijvoorbeeld Cleanse 5) en dep het gezicht droog. Gebruik vervolgens 1 pompje Foamer 5 op een droog gezicht en laat dit 2-3 minuten inwerking. Hierna afspoelen met water, afdrogen en vervolgens de dag- of nachtproducten aanbrengen. (De eerste paar keer dat de Foamer 5 wordt gebruikt kan het een prikkeling geven. Dit is een normaal verschijnsel.)