Lightceutic

Lightceutic is een perfecte crème om een doffe huid weer te laten stralen en onregelmatigheden aan te pakken. Zeker als er ook tekenen van zonneschade aanwezig zijn.
Zorgt voor: betere opname van werkstoffen, egalere en glanzende huid

Bestaande pigmentvlekjes kunnen met Lightceutic lichter van kleur worden. Zeker ook voor mensen met een donkere huid is dit een ideale crème, want door de pigment regulerende eigenschappen wordt vorming van pigmentvlekjes voorkomen. Het glycolzuur (8%) in de crème exfolieert. Dit maakt de huid gladder en egaler. Het fytinezuur reguleert de pigmentvorming en werkt als een anti-oxidant. De vitamine C in de crème is een belangrijk anti-ageing ingrediënt. Het stimuleert de elasticiteit van de huid en collageensynthese en reguleert eveneens de pigmentvorming. Het is een prachtig product dat zeer goed zal bevallen.

Gebruik:
Lightceutic wordt als nachtcrème gebruikt. Vooraf valt aan te bevelen de huid voor te bereiden met Foamer15 zodat de actieve ingrediënten dieper in de huid terecht komen. Overdag adviseren wij gebruik van het SerumC25 en Sunceutic in lente/zomer om de huid tegen de zon te beschermen. In herfst/winter heeft de huid meer behoefte aan vochtregulerende dagcrèmes zoals de Hyalceutic of Regenceutic. Bevat geen parfum en geen parabenen.

 

Zie ook
Prijslijst huidverbetering
Alle behandelingen
Huidverzorging