Mask 15

Mask 15 is uitermate geschikt voor vette huidtypen en acnegevoelige huiden. Het reinigt intensief en matteert de glimmende huid. Onzuiverheden worden aangepakt waardoor de huid weer een fris uiterlijk krijgt.

 

Zorgt voor: schoon en fris geviel, pakt onzuiverheden effectief aan.

Mask15 is een geweldig masker die de huid grondig reinigt. De overtollige dode huidcellen worden verwijderd en het geeft een diepe reiniging in de huidlagen. Na Mask15 voelt de huid heerlijk schoon aan en krijgt haar frisheid terug. Salicylzuur zorgt ervoor dat onzuiverheden worden verminderd en glycolzuur zorgt voor een zacht gevoel. Het is een sterk gedoseerd product waardoor het resultaat snel zichtbaar zal worden.

Gebruik

Belangrijk is dat Mask15 niet meer dan 1 keer per week wordt gebruikt. Laat Mask15 bij het eerste gebruik 2 minuten op de huid inwerken, daarna afspoelen met ruim voldoende water. Door de ingrediënten glycol en salicyl kan de huid iets roder worden en een prikkelend gevoel geven. Na enkele weken gebruik mag het masker 1 minuut langer op de huid blijven tot maximaal 5 minuten in totaal. Voor verdere vragen kunt u ook contact opnemen met onze huidtherapeut