Retinol 1.0

Retinol 1.0 is een sterk gedoseerde vitamine A serum en wetenschappelijk bewezen anti-aging. Het pakt fijne lijntjes, zonbeschadigde en verslapte zones aan.

Zorgt voor: versteviging, verbetert rimpels en fijne lijntjes, herstelt zonneschade.

Vitamine A is de enige wetenschappelijk bewezen anti-rimpel crème. Tretinoine (vitamin A zuur, verkrijgbaar op recept) is vaak aggressief en niet voor iedere huid te verdragen. Rentinol 1.0 is een afgeleid product van tretione waardoor het minder huidirritatie geeft maar nog steeds zijn effectiviteit behoudt. De huid produceert meer collageen en elastine vezels waardoor zij wordt versterkt. De stevigheid verbetert en geeft een vitale uitstraling.

Gebruik:
Na gebruik van de Foamer15, s’ avonds aanbrengen op een droge huid. Bij het opstarten van Retinol 1.0 kan er gekozen worden voor een afwisseling met de Lightceutic. Deze gebruikt u de eerste twee weken om de avond. Daarna kunnen beide crèmes worden gebruikt waarbij eerst de LightCeutic wordt aangebracht en daarover de Retinol 1.0. Dit zorgt voor een diepere werking in de huidlagen en een versterkt effect.