Trivita C30

TriVitaC30 herstelt huidoneffenheden en de zonbeschadigde huid. De unieke formule van 3 vormen van vitamine C beschermt de huid tegen uv-schade en voorkomt huidveroudering. De huid kan weer stralen en krijgt haar natuurlijke teint terug.

Zorgt voor: herstelde huid, voorkomen pigmentvlekken, stralende huid

Bestel Trivita nu!

Trivita C30 is een krachtige formule van 3 verschillende soorten vitamine C welke elkaar versterken tot een uniek product voor photo-aging. In het huidverouderingsproces speelt UV-schade een grote rol waardoor huidoneffenheden meer tot uiting komen. Trivita 30 stimuleert het herstellend vermogen van de huid en versterkt de collageen- en elastineproductie. Door de sterkte anti-oxidante werking bestrijdt het de vrije radicalen in de huid en beschermt het overmatige pigmentvorming. Zonder parfum, parabenen en in een luchtvrij pompje.

Gebruik:

Gebruik Trivita C30 als serum in de ochtend onder de dagcreme en/of sunblock. Het is een zeer krachtig antioxidant dat bescherming geeft tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt het serum ook in de avond gebruiken omdat het de huid stimuleert met zijn lage pH. Breng het serum aan op een schone en droge huid. Voor versterkte werking kun je het serum combineren met gebruik van Foamer15. De foamer zorgt voor betere huidopname. Als dagcreme kan bijvoorbeeld hyalceutic, regenceutic en/of sunceutic worden gebruikt.

Voorbeeld van dagverzorging:

Ochtend:
Stap 1: Cleanser
Stap 2: Foamer 15
Stap 3: TriVita serum C30
Stap 4: Moisturizer  (optioneel, indien de huid er behoefte aan heeft)
Stap 5: Sunblock (Isdin of Sunceutic) 

Avond:
Stap 1: Cleanser
Stap 2: Foamer 15
Stap 3: Trivita serum C30, of Retinol serum of nachtcreme met alfa hydroxyzuur (Lightceutic of Turnover)
Stap 4: optioneel: Moisturizer (Hyalceutic/Regenceutic) 

Bestel Trivita nu!