MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur. Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen in de middelste huidlaag in. Mesotherapie biedt verschillende voordelen:

 • Gebruik van lichaamseigen stoffen;
 • Snel zichtbaar resultaat;
 • Minimale pijnsensatie;
 • Geen bijwerkingen.

 

Direct een afspraak maken

IS MESOTHERAPIE EEN GESCHIKTE BEHANDELING VOOR MIJ?

Deze behandeling zetten we over het algemeen in wanneer er sprake is van huidveroudering. We kunnen de behandeling echter ook preventief uitvoeren. Er zijn verschillende redenen om mesotherapie te overwegen:

 • Huidveroudering;
 • Droge huid;
 • Rimpels en lijntjes;
 • Huidverslapping en volumeverlies;
 • Doffe huid;
 • Voorkomen van huidveroudering;
 • Versterken van beschadigde huid.

KOSTEN MESOTHERAPIE

Bent u jonger dan 30? Dan is één behandeling meestal voldoende om uw huid weer te laten stralen. Wanneer u ouder bent, adviseren wij u om uw huid met zes tot acht behandelingen in optimale conditie te brengen. In onderstaande tabel vindt u de kosten van mesotherapie bij Joost Kroon.

MESOTHERAPIE / MICRO NEEDLING (DERMAPEN)
Mesotherapie met Skinbooster (hyaluronzuur met vitaminecocktail) € 150,-
Dermapen behandeling € 198,-

Mesotherapie Amsterdam bij Joost Kroon cosmetische kliniek

In onze praktijk in Amsterdam-Zuid vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en hebben we een warme en huiselijke sfeer gecreëerd. Voor de behandeling wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna u plaats kunt nemen in onze comfortabele wachtkamer. Tijdens de behandeling nemen onze artsen uitgebreid de tijd voor u en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09:30-18:00 uur
Woensdag:09:30-17:30 uur
Donderdag:10:00-18:30 uur
Vrijdag:09:00-17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Bekijk onze fotopagina voor een impressie van onze kliniek.

Huidveroudering tegengaan met mesotherapie

Naarmate u ouder wordt maakt uw lichaam bepaalde stoffen, zoals elastine, collageen en hyaluronzuur, minder aan. Door een gebrek aan deze stoffen verliest uw huid aan volume en kracht, waardoor tekenen van huidveroudering sterker zichtbaar worden. Daarnaast vermindert de stevigheid en elasticiteit van uw huid, waardoor deze slapper aanvoelt. Mesotherapie is een effectieve manier om deze huidverouderingsprocessen tegen te gaan en de huid te stimuleren en te voeden.

DE BEHANDELING

Door middel van kleine prikjes in uw huid brengen we een hoogwaardig complex bestaande uit zuivere en effectieve ingrediënten die van nature in de huid voorkomen in. Naast hyaluronzuur, collageen en elastine bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. De samenstelling van de vloeistof stemmen we af op de patiënt.

Effecten van de behandeling

Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen, zorgt mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen, waardoor de huid weer gaat stralen.

Behandelen van oogcontouren met mesotherapie

De unieke samenstelling van antioxidanten, vitaminen en een peptidencomplex maakt mesotherapie een effectieve behandeling voor het verminderen van rimpels op uw oogcontouren. Deze behandeling pakt met name fijne lijntjes en donkere kringen aan, waardoor u een minder vermoeide uitstraling krijgt. De werkzame stoffen worden gecombineerd met de skinbooster van RRS-Eyes en effectief en pijnloos geïnjecteerd.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Wanneer u last heeft van huidlijntjes of volumeverlies, heeft u zes tot acht behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor een preventieve behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan één behandeling al genoeg zijn. Na een kuur adviseren we u om de behandeling elke zes weken te herhalen om de resultaten te behouden.

NA DE MESOTHERAPIE

Na de therapie is het behandelde gebied een beetje rood en kunt u last hebben van kleine blauwe plekjes. Ook kan de huid wat strak aanvoelen en gloeien. Uw huid zal zich snel herstellen en het resultaat van de behandeling is meestal al na één dag tot een week zichtbaar. U zult merken dat uw huid strakker is en meer straalt dan voor de behandeling. Door de behandeling te combineren met een goede huidverzorging worden de effecten nog sterker.

Mesotherapie ervaring

Tijdens de behandeling gaat de huidtherapeut met een speciale dermapen over de huid. Hoewel u de prikjes wel voelt, geven patiënten aan dat zij dit niet als pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de prikjes erg klein zijn en in zeer hoge frequentie worden toegediend. Dit maakt de mesotherapie voor de meeste patiënten vrijwel pijnloos.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen over mesotherapie of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.