Obagi Nu-derm

Het Obagi Nu-Derm Systeem is een medisch systeem, ontwikkeld voor de behandeling van de ouder wordende huid, van de huid met hyperpigmentatie of pigmentvlekken en voor de behandeling van ernstige acne en acne-littekens.

Naarmate men ouder wordt, delen de cellen in de huid zich minder snel, waardoor het langer duurt voordat nieuwe cellen de oppervlakte bereiken. Oude huidcellen blijven langer aan de oppervlakte en zorgen voor zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals grove porien, rimpels en ouderdomsvlekken, een ongelijkmatige huidkleur, en verlies van elasticiteit.

Het Nu-Derm systeem biedt daarvoor de oplossing: Nu-Derm transformeert en vernieuwt uw huid, waardoor uw huid er niet alleen jonger en frisser uit ziet, maar ook daadwerkelijk weer jonger en gezonder is.

Nu-Derm is als los systeem te gebruiken, en is daarnaast ook de perfecte voorbereiding voor een behandeling met een chemische peeling.

Wanneer moet ik Obagi Nu-derm gaan gebruiken?

Het Nu-Derm systeem geeft, al dan niet in combinatie met een peeling, uitzonderlijk goede resultaten bij de volgende huidcondities:

- Slappe huid en rimpels

- Pigmentvlekjes en ouderdomsvlekken

- Gevoelige huid

- Grove poriën en en acnelittekens