Striae verwijderen

placeholder

Striae behandeling

Wanneer het lichaam een snelle groei doormaakt, bijvoorbeeld door de pubertijd of een zwangerschap, kan het onderhuidse bindweefsel scheuren. We noemen dit verschijnsel striae. In het begin zijn de strepen paarsrood, na verloop van tijd wordt de kleur lichter. Bij Joost Kroon behandelen we de striae met behulp van de Tixel.

 • Verstrakt de huid en vermindert zichtbare striae
 • Maakt de huid sterk en stevig
 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
 • Striae behandeling al vanaf € 150,-
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen striae verwijderen

Omdat we vaak dezelfde vragen krijgen over het verwijderen van striae, hebben we de meestgestelde vragen hieronder voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden hem graag.

 • Verdwijnt de striae volledig?

  Nee, de striae zal nooit volledig verdwijnen, het zijn immers onderhuidse littekens. Gelukkig kunnen we bij Joost Kroon de striae wel dusdanig behandelen dat ze bijna niet meer zichtbaar zijn.

 • Doet de Tixel behandeling pijn?

  De pijn die u ervaart tijdens de behandeling is te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid schiet. De behandeling is dus niet pijnloos, maar ook niet zeer pijnlijk.

 • Hoe voorkom ik striae?

  Helaas zijn striae niet te voorkomen. Wel zijn er een aantal dingen die u kunt doen om de striae te beperken. Belangrijk is dat u uw huid soepel houdt door het smeren van een voedende bodylotion of bodyolie. Een andere tip is het drinken van voldoende water. Door de vochtbalans in uw lichaam op peil te houden, wordt het bindweefsel ook soepeler.