Blog

Liselotte Pauw huidtherapeute bij Joost Kroon

"Met heel weinig facetten kun je een langdurig mooi resultaat bereiken.”
Wist je dat je lang niet altijd botox en filler nodig hebt om er jonger uit te zien? Huidtherapeute Liselotte Pauw (27) - ruim vijf jaar verbonden aan Joost Kroon cosmetische kliniek in Zuid – weet met haar expertise in licht- en lasertherapie fantastische resultaten voor haar cliënten te behalen.

Botox tegen overmatig zweten

Zweten is een belangrijke manier voor ons lichaam om overtollige warmte kwijt te raken. We zweten dan ook vooral bij zware inspanning of bij hoge temperaturen. Mensen die last hebben van overmatig zweten, of hyperhidrose, verliezen echter veel meer zweet dan nodig is om de lichaamstemperatuur op peil te houden. Dit heeft vaak een negatief effect op het zelfvertrouwen en een grote impact op iemands sociale leven. Een Botox behandeling voor de oksels kan uitkomst bieden.

Juvéderm Volite: stralend het voorjaar in

Voelt uw huid in de winter schraal en trekkerig aan en heeft u last van een ruwe, doffe huid en schilfers? Dan heeft u, net als veel mensen, een droge huid. De huid droogt in de winter sneller uit door kou, lage luchtvochtigheid en harde wind. Daarbij komt ook nog dat de verwarming vaak vol openstaat en veel mensen extra lang en warm douchen om op te warmen. Door deze verschillende omstandigheden wordt het vocht sneller uit de huid getrokken en voelt de huid droog aan. Gelukkig is er een oplossing waarmee u stralend het voorjaar in kunt gaan: de injectable Juvéderm Volite.

Tixel: huidverjonging zonder nadelen

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebied van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte. De behandeling heeft een geweldige huidverbetering als resultaat, zonder de nadelen van andere laserbehandelingen, zoals pijn en een langdurig herstel.   Hoe werkt het? De Tixel werkt op basis van warmtepulsen die kort tegen de huid aan tikken. Vanuit de microgaatjes die hieruit ontstaan versterkt en vernieuwt de huid zich.

Permanente wallen cosmetisch verwijderen

Wallen of donkere kringen worden meestal veroorzaakt door slechte voeding, vermoeidheid, stress of alcoholconsumptie. Permanente wallen of donkere kringen onder de ogen zijn daarentegen vaak genetisch bepaald. Er zijn verschillende methodes die helpen bij het verminderen of verwijderen van wallen en kringen, zonder dat u daarvoor onder het mes hoeft. Wij lichten de verschillende mogelijkheden voor u uit. Wallen of donkere kringen tegen gaan Wanneer de oorzaak van uw wallen of donkere kringen niet erfelijk is, zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen.

Een slechte huid? Probeer een chemische peeling

Huidproblemen zijn er helaas voor alle leeftijden: waar je in de puberjaren nog last had van puistjes en acne, krijg je er op een latere leeftijd pigmentvlekken of rimpels voor terug. Welk huidprobleem zich bij jou ook voordoet: een chemische peeling helpt om je huid te herstellen en te vernieuwen. Maar wat is een chemische peeling eigenlijk precies en wat doet het met je huid?

Onze huidtherapeute in Gloss magazine

Onze top-huidtherapeute Liselotte staat in Gloss magazine. Niet alleen haar patiënten staan versteld van haar kunde en inzicht, maar bij Gloss waren ze meteen helemaal dol op haar. Wij, bij Joost Kroon cosmetische kliniek, zijn allemaal enorm trots op Liselotte. Voor alle vormen van huidverbetering kun je bij haar terecht. Liselotte is een expert in laserbehandelingen tegen couperose, ontharen en chemische peeling.

Alleen zorgverleners mogen haren nog weglaseren

Overbeharing maakt veel mannen en vrouwen onzeker. Veel mensen nemen daarom tegenwoordig maatregelen tegen ongewenste haargroei. Het weglaseren van haar wordt op dit moment uitgevoerd door schoonheidsspecialistes, artsen en huidtherapeuten. Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft echter afgelopen zomer een wetsvoorstel bij de Tweede Kamer voorgelegd met daarin een wetswijziging omtrent laseren. De minister wil dat laserbehandelingen alleen nog worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals.

Column: Less is more

Maandelijks verschijnt dokter Joost Kroon met een column in de Gloss.
Allerlei onderwerpen op het gebied van Botox (Amsterdam - 't Gooi), injectables, fillers, 
huidverbetering, laserbehandeling en huidverzorging kunt u hier verwachten.
Ook zullen de laatste trends aan bod komen die Joost als trainer voor Botox en Juvederm tegenkomt. 
Veel plezier er mee!

Laserbehandeling tegen couperose

Couperose is een onschuldige en ongevaarlijke huidziekte, maar kan toch als erg vervelend ervaren worden. Deze aandoening veroorzaakt rode vlekken in het gezicht en gaat soms gepaard met jeuk en een branderig gevoel. Maar waardoor wordt die roodheid veroorzaakt en - misschien nog wel belangrijker - is er iets aan te doen? Couperose is een huidaandoening waarbij de kleine bloedvaatjes in het gezicht continu uitgezet zijn, waardoor er een diffuse roodheid ontstaat. Normaal gesproken zetten deze bloedvaatjes alleen uit onder bepaalde omstandigheden, zoals bij hoge temperaturen of zware inspanning. Bij mensen met couperose zijn de bloedvaatjes erg gevoelig en zetten ze bijvoorbeeld ook uit door het nuttigen van alcohol of pittig eten.
Getoond 1–10 van 5012345