Blog

Tixel: huidverjonging zonder nadelen

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebied van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte. De behandeling heeft een geweldige huidverbetering als resultaat, zonder de nadelen van andere laserbehandelingen, zoals pijn en een langdurig herstel.   Hoe werkt het? De Tixel werkt op basis van warmtepulsen die kort tegen de huid aan tikken. Vanuit de microgaatjes die hieruit ontstaan versterkt en vernieuwt de huid zich.

Permanente wallen cosmetisch verwijderen

Wallen of donkere kringen worden meestal veroorzaakt door slechte voeding, vermoeidheid, stress of alcoholconsumptie. Permanente wallen of donkere kringen onder de ogen zijn daarentegen vaak genetisch bepaald. Er zijn verschillende methodes die helpen bij het verminderen of verwijderen van wallen en kringen, zonder dat u daarvoor onder het mes hoeft. Wij lichten de verschillende mogelijkheden voor u uit. Wallen of donkere kringen tegen gaan Wanneer de oorzaak van uw wallen of donkere kringen niet erfelijk is, zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen.

Een slechte huid? Probeer een chemische peeling

Huidproblemen zijn er helaas voor alle leeftijden: waar je in de puberjaren nog last had van puistjes en acne, krijg je er op een latere leeftijd pigmentvlekken of rimpels voor terug. Welk huidprobleem zich bij jou ook voordoet: een chemische peeling helpt om je huid te herstellen en te vernieuwen. Maar wat is een chemische peeling eigenlijk precies en wat doet het met je huid?

Onze huidtherapeute in Gloss magazine

Onze top-huidtherapeute Liselotte staat in Gloss magazine. Niet alleen haar patiënten staan versteld van haar kunde en inzicht, maar bij Gloss waren ze meteen helemaal dol op haar. Wij, bij Joost Kroon cosmetische kliniek, zijn allemaal enorm trots op Liselotte. Voor alle vormen van huidverbetering kun je bij haar terecht. Liselotte is een expert in laserbehandelingen tegen couperose, ontharen en chemische peeling.

Alleen zorgverleners mogen haren nog weglaseren

Overbeharing maakt veel mannen en vrouwen onzeker. Veel mensen nemen daarom tegenwoordig maatregelen tegen ongewenste haargroei. Het weglaseren van haar wordt op dit moment uitgevoerd door schoonheidsspecialistes, artsen en huidtherapeuten. Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft echter afgelopen zomer een wetsvoorstel bij de Tweede Kamer voorgelegd met daarin een wetswijziging omtrent laseren. De minister wil dat laserbehandelingen alleen nog worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals.

Column: Less is more

Maandelijks verschijnt dokter Joost Kroon met een column in de Gloss.
Allerlei onderwerpen op het gebied van Botox (Amsterdam - 't Gooi), injectables, fillers, 
huidverbetering, laserbehandeling en huidverzorging kunt u hier verwachten.
Ook zullen de laatste trends aan bod komen die Joost als trainer voor Botox en Juvederm tegenkomt. 
Veel plezier er mee!

Laserbehandeling tegen couperose

Couperose is een onschuldige en ongevaarlijke huidziekte, maar kan toch als erg vervelend ervaren worden. Deze aandoening veroorzaakt rode vlekken in het gezicht en gaat soms gepaard met jeuk en een branderig gevoel. Maar waardoor wordt die roodheid veroorzaakt en - misschien nog wel belangrijker - is er iets aan te doen? Couperose is een huidaandoening waarbij de kleine bloedvaatjes in het gezicht continu uitgezet zijn, waardoor er een diffuse roodheid ontstaat. Normaal gesproken zetten deze bloedvaatjes alleen uit onder bepaalde omstandigheden, zoals bij hoge temperaturen of zware inspanning. Bij mensen met couperose zijn de bloedvaatjes erg gevoelig en zetten ze bijvoorbeeld ook uit door het nuttigen van alcohol of pittig eten.

Botox: de remedie tegen een tandvleeslach

De gummy smile of tandvleeslach is een lach waarbij een groot deel van het tandvlees zichtbaar is. Veel mensen schamen zich hiervoor en durven niet meer openlijk te lachen. Zij weten waarschijnlijk niet dat een tandvleeslach erg makkelijk te verhelpen is door middel van Botox, waardoor er weer breeduit gelachen kan worden. Een gummy smile kan verschillende oorzaken hebben. Het kan veroorzaakt worden door veel tandvlees of kleine tanden of een overactieve hefspier.

Wangen opvullen: geef uw gezicht weer volume

‘Geen ding betert door ouderdom’. Dit kan helaas ook gelden voor uw gelaat. De zwaartekracht trekt de huid als het ware naar beneden, waardoor plooien ontstaan. Ook verliest de huid vocht en vetweefsel; er blijft vervolgens minder volume in het gezicht over. Gelukkig is hier een oplossing voor: wij kunnen ervoor zorgen dat u een frissere uitstraling terugkrijgt. Na het opvullen van uw wangen ziet u er weer jonger en uitgerust uit.

10 dingen die u moet weten over lipvergrotingen

Twijfelt u over het laten vergroten van uw lippen? Hieronder vindt u 10 feiten over het opvullen of vergroten van lippen die u móet weten voordat u zich laat behandelen.

Getoond 1–10 van 4712345