• Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
 

Het team van Joost Kroon cosmetische kliniek.

 

Injectables

Dokter Joost Kroon

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon is een ervaren arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent. Joost studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft eerst een aantal jaar als arts op de spoedeisende hulp in binnen- en buitenland ervaring opgedaan. In 2006 heeft Joost de huisartsopleiding afgerond.

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon

De kliniek van Joost Kroon in beeld.

Dokter Naas

“Een persoonlijke behandeling en op de persoon toegesneden advies is onmisbaar voor een natuurlijk resultaat.” aldus Nazanin A. Mozafari, cosmetische arts, MD, MSc. Dokter Naas heeft haar studie Geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende haar studie heeft zij de nadruk gelegd op de plastische / cosmetische chirurgie. Direct na haar studie is Dokter Naas aan de slag gegaan als cosmetisch arts. Inmiddels heeft zij al meer dan 5.000 behandelingen verricht. Maak een afspraak met Nazanin en ontdek wat zij voor jouw huid kan betekenen.

Dokter Naas - Joost Kroon cosmetische kliniek

Huidtherapie

Huidtherapeut Parisa Jahangard

Huidtherapeut Parisa Jahangard

 

Parisa Jahangard werkt als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. "Mijn passie is het aanbieden van de beste huidtherapeutische zorg wat aansluit op de wensen en behoefte van onze cliënten. Het goed in kaart brengen van de verwachtingen en de mogelijkheden hierin staan bij mij voorop. Daarom neem ik graag tijd en persoonlijke aandacht voor een passende behandelplan en begeleiding hierin."

Huidtherapeut Sanne van de Kuil

Huidtherapeute Sanne van de Kuil

 

Sanne werkt als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. "Wat voor mij huidtherapie zo bijzonder maakt, is dat ik als behandelaar samen met de cliënt veel meer bereik dan alleen een mooiere huid. Zodra de deur achter ons dicht gaat ontstaat er een vertrouwde omgeving waarin je eerlijke en onderbouwde antwoorden kunt verwachten omtrent de huid en meer. Een plek waarin we vaak veel dieper gaan dan alleen huidverbetering; niet alleen “looking good” maar ook “feeling better”. Door mijn persoonlijke ervaring met huidaandoeningen kan ik mij verplaatsen in het gevoel wanneer je kampt met een huidprobleem. Hierdoor ben ik een empathische behandelaar die het uiterste uit de behandelingen zal halen voor het maximale resultaat. Met 4 jaar werkervaring waarin ik zelfstandig behandelplannen uitvoerde van a tot z ben ik nu ontzettend blij en trots onderdeel te zijn van het multidisciplinaire team bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek."

Huidtherapeut Liselotte Pauw

Huidtherapeut Liselotte Pauw

 

Liselotte Pauw werkt meer dan vijf jaar als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Liselotte is een expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, licht- en lasertherapie en peelings.

Front office

Kliniek coördinator Deborah van Aalst

Kliniek coördinator Deborah van Aalst

 

"Gedurende het gehele proces vanaf het maken van een afspraak tot na het bezoek wil ik al onze cliënten thuis laten voelen. Ik begeleid je graag in het proces naar de beste versie van jezelf. Je kan bij mij in vertrouwen terecht met vragen en onzekerheden. Ik leg je graag met alle aandacht uit wat je bij ons kan verwachten, de mogelijkheden voor mooi en verantwoord ouder worden (want schoonheid is meer dan alleen een goed uiterlijk) alsmede onze werkwijze. Onze cliënten blij en tevreden zien met het resultaat is waar we het voor doen en waar ik mijn voldoening uit haal. Naast mijn werkzaamheden in de kliniek volg ik een Post hbo opleiding leefstijl (Health & Wellness) coaching aan de Academie voor Holistisch Coachen."

Front office Jacqueline Wu Tump

Front office Jacqueline Wu Tump

 

Ik ben als front office medewerker het eerste aanspreekpunt binnen onze kliniek en daarmee ook het visitekaartje van ons bedrijf. En een eerste indruk, die krijg je maar één keer! Daarom ontvang ik al onze cliënten gastvrij en met een grote glimlach. Ik sta volledig achter de filosofie van Joost Kroon Kliniek: “Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad.” Met ons volledige team zorgen wij dat iedereen tevreden de deur uit gaat en ik probeer hier elke dag weer mijn steentje aan bij te dragen. De blijdschap van een cliënt is goud waard! Naast het beantwoorden van de telefoon en het maken van afspraken ben ik het eerste aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot onze behandelingen én verwijs ik je graag door naar de juiste arts of huidtherapeut. Hiermee ben ik een belangrijke schakel tussen zowel de in- als externe relaties van het bedrijf. Een werkdag bij Joost is dynamisch en elke dag weer anders. De diversiteit aan cliënten verdienen de beste service en mijn aandacht. Door dit elke dag met veel enthousiasme te doen hoop ik dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Joost Kroon Kliniek.

Video van het consult

De dames van de front office laten alle stappen van het consult zien.