• Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
 

Het team van Joost Kroon cosmetische kliniek.

 

Dokter Joost Kroon

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon is een ervaren arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent. Joost studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft eerst een aantal jaar als arts op de spoedeisende hulp in binnen- en buitenland ervaring opgedaan. In 2006 heeft Joost de huisartsopleiding afgerond.

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon

De kliniek van Joost Kroon in beeld.

Huidtherapeut Liselotte Pauw

Liselotte Pauw werkt meer dan vijf jaar als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Liselotte is een expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, licht- en lasertherapie en peelings.

Huidtherapeute Liselotte Pauw

Huidtherapeute Liselotte Pauw voert de Cosmopeel Forte uit.

Huidtherapeut Parisa Jahangard

Parisa Jahangard werkt als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek.

Huidtherapeute Parisa Jahangard

Kliniek coördinator Deborah van Aalst

"Gedurende het gehele proces vanaf het maken van een afspraak tot na het bezoek wil ik al onze cliënten thuis laten voelen. Ik begeleid je graag in het proces naar de beste versie van jezelf. Je kan bij mij in vertrouwen terecht met vragen en onzekerheden. Ik leg je graag met alle aandacht uit wat je bij ons kan verwachten, de mogelijkheden voor mooi en verantwoord ouder worden (want schoonheid is meer dan alleen een goed uiterlijk) alsmede onze werkwijze. Onze cliënten blij en tevreden zien met het resultaat is waar we het voor doen en waar ik mijn voldoening uit haal. Naast mijn werkzaamheden in de kliniek volg ik een Post hbo opleiding leefstijl (Health & Wellness) coaching aan de Academie voor Holistisch Coachen."

Kliniek coördinator Deborah van Aalst

Deborah laat alle stappen van het vrijblijvend consult zien.

Front office Chantal Mulder

“Uitstekende service verlenen is mijn passie. Ik vind het fijn als mensen zich op hun gemak voelen. Zo probeer ik in de kliniek een voel van thuis zijn mee te geven. Ik vind het fijn als mensen zich makkelijk op hun gemak voelen.”

Front office Chantal Mulder