placeholder

Joost Kroon | Cosmetisch arts KNMG

'Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad.'

 • Lees meer

  Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon is een ervaren arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent. Joost studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft eerst een aantal jaar als arts op de spoedeisende hulp in binnen- en buitenland ervaring opgedaan. In 2006 heeft Joost de huisartsopleiding afgerond.

  • Meer dan 16 jaar ervaring
  • Internationaal trainer
  • NVCG & KNMG gecertificeerd
    

  Registratie
  BIG-register nummer: 49057094801

placeholder

Yara | Huidtherapeute

'Expertise, dat is de reden waarom je bij mij in de stoel komt zitten.'

 • Lees meer

  Van passie tot beroep
  Wat ik het mooist vind aan deze baan is dat je niet alleen werkt aan het mooier maken van de huid, maar vaak hebben de huidproblemen van cliënten een grotere impact op hun leven dan je zou denken. Dat ik ze hiermee kan helpen geeft extra voldoening. Ik krijg vaker cliënten tegenover me die al van alles hebben geprobeerd en ook bij andere klinieken zijn geweest. Dan komen ze als een laatste poging bij mij. Dat zijn de mooiste gevallen, want negen van de tien keer lukt het me om alsnog een heel mooi resultaat te behalen.

  Expertise versus Social Media
  Met Social Media platforms merk je dat mensen al heel wat weten over skincare. Soms proberen ze mij de zaken uit te leggen, maar dat is vooralsnog bij nooit nodig geweest. Wat je wel ziet is dat mensen trendgevoeliger zijn. Dan komen ze met een vooraf opgesteld plan naar het consult met wensen voor retinol of Korean skincare. Die kennis kan twee kanten op. Het is natuurlijk heel fijn dat men meer weet over skincare, maar de huid blijft een uniek orgaan. Niet iedere trend is op ieder huidprobleem toepasbaar en het gebruik van bijvoorbeeld retinol luistert vrij nauw. Zomaar beginnen met smeren, omdat je gehoord hebt dat het werkt, is niet verstandig. Daarom ben ik altijd blij als mensen bij mij in de stoel komen. Ze komen voor mijn expertise en ik kan vertellen of zo’n trend wat voor hen is, of dat er -zeer waarschijnlijk- een beter passend alternatief is.

  Een leven lang een mooie huid
  Het geheim van een leven lang een mooie huid is voor mij: gezond leven. Het klinkt misschien als een cliché, maar je ziet alles terug in de huid. Een gezonde levensstijl is dus de basis: bewegen en gezond eten. Voor het gezicht is bescherming tegen zonneschade daarnaast het allerbelangrijkst. Dagelijks factor 30, minimaal. Zonneschade loop je niet alleen op als je ligt te bakken op het strand. Dagelijkse bescherming is een must. Wat je verder aan je dagelijkse skincare moet toevoegen of welke behandeling kan helpen, verschilt per persoon. Mocht je twijfelen, kom op consult, dan bespreken we al je twijfels en zorgen. Je zit nergens aan vast, maar kunt dan wel een geïnformeerde beslissing maken. Je huid is je grootste orgaan, waarom zou je wel de binnenkant verzorgen, maar niet de buitenkant?

  Registratie
  BIG-register nummer: 90110716

placeholder

Joëlle | Huidtherapeute

'Voor mij is het geheim van een leven lang een mooie (en gezonde!) huid allereerst je goed voelen.'

 • Lees meer

  Veerkracht
  Als je mijn social media feed bekijkt, is het alleen maar skincare wat voorbij komt. Ik kan mij hier helemaal in kwijt raken, want de ontwikkelingen staan niet stil. Er bestaan tal van actieve werkstoffen en zoveel verschillende behandelingen. Wat betekent dat je met de juiste stappen vrijwel iedere huid weer gezond kunt krijgen. Dat heeft iets magisch. Iedere huid is anders, maar de huid is zo veerkrachtig dat het meestal een kwestie is van de juiste producten en behandelingen kiezen. Niet alleen de huid verandert, maar ook de persoon zelf. Een huidprobleem kan erg zwaar voor iemand wegen. Het kan enorme impact hebben op je zelfvertrouwen en sommigen laten hun leven erdoor beperken. Één van mijn cliënten, een prachtige vrouw, zag alleen nog maar de littekens die overgebleven waren na acne. Gedurende het traject verdwenen deze langzaam en zag je haar steeds meer opbloeien. Ze begon weer dingen te doen die ze daarvoor altijd liet. Als ik zoiets voor iemand kan betekenen, dan ga ik blij naar huis.

  Begeleiding
  Iedere vorm van behandelen vind ik leuk om te doen, maar de meeste voldoening krijg ik uit het begeleiden van de intensievere behandelingen. Juist in die situaties is het heel belangrijk om iemand stap voor stap mee te nemen. Waardoor we ervoor zorgen dat zij van begin tot eind op hun gemak zijn. Ik zorg dat iedereen die bij mij in de stoel komt er positief op terugkijkt.

  Joost Kroon
  Begin 2024 maakte ik de overstap naar Joost Kroon. Één van de dingen die ik het meest waardeer, is het eerlijke en vooral onderbouwde advies dat je hier krijgt. Joost adviseert cliënten op basis van de desbetreffende wetenschappelijk onderzoeken, zowel met betrekking tot behandelingen als in producten. Er worden bijvoorbeeld nooit producten in potjes ingekocht. Het product is dan namelijk kwetsbaarder. Als het potje wordt opengemaakt, wordt het product blootgesteld aan bacteriën en kun je de optimale effectiviteit niet meer garanderen. Deze hoge standaard en oog voor detail wordt overal toegepast en zorgt ervoor dat iedereen de optimale behandeling krijgt.

  Een leven lang een mooie huid
  Voor mij is het geheim van een leven lang een mooie (en gezonde!) huid allereerst je goed voelen. Daarna staat zonnebrand stipt op nummer één. Gelukkig beginnen jongeren steeds eerder met het smeren van factor 30 of hoger. Het liefst het hele jaar door, iedere dag. Daarna kun je je skincare uitbreiden en denken aan een behandeling die bij jouw huid past. Daar help ik je graag bij.

  Registratie
  BIG-register nummer: 90111758

placeholder

Laura | Huidtherapeute

'Met de cliënt een team vormen, een traject aangaan en langdurig resultaat boeken is het allerleukst. We werken samen aan een gemeenschappelijk doel.'

 • Lees meer

  Van binnen en van buiten
  Wanneer cliënten in de stoel liggen, gebeurt er iets bijzonders. Je bent met iemands gezicht bezig dus dat is vrij intiem, maar er is geen oogcontact. Dat zorgt voor een setting waarin mensen zich op hun gemak voelen en beginnen te vertellen. Dit gebeurde al toen ik schoonheidsspecialist was, maar nu gaat het een stukje dieper omdat cliënten die naar een huidtherapeut komen vaker echt met een huidprobleem zitten. Als ik hun verhalen hoor en zie een cliënt gedurende het traject zowel van buiten als binnen veranderen, dan maakt dat mijn dag. Het maakt mijn baan heel betekenisvol, al zijn niet alle gesprekken zo beladen natuurlijk.

  9 zonnestraaltjes
  Een project waarin ik dit helemaal in terug vind, is ons project Zonnestralen. Daarin hebben we negen personen uitgekozen die om wat voor reden dan ook niet de financiële mogelijkheid hadden om een traject aan te gaan, maar wel met een huidprobleem zaten. Hen hebben we kosteloos een behandelplan van een half jaar aangeboden. Dit zijn negen totaal verschillende type mensen met uiteenlopende verhalen en ieder hun eigen huidprobleem. Hen mogen begeleiden is voor mij het leukste dat er is.

  Innovatie en vernieuwing
  De stap om voor Joost Kroon te komen werken, was voor mij een makkelijke. Ik zag dat er een positie vrij kwam en ben er direct voor gegaan. Joost staat voor innovatie en vernieuwing. Het aanbod aan lasers, andere apparaten en behandelingen is zo groot dat het mij de ruimte geeft om creatief te zijn. Ik heb de mogelijkheid om op de dag van de behandeling naar de huid te kijken en toch een andere behandeling voor te stellen. Komt een cliënt bijvoorbeeld aan bij de kliniek en is de huid meer zongebruind dan gewenst voor de geplande laserbehandeling, dan heb ik genoeg alternatieven die ik voor kan stellen om toch het gewenste resultaat te bereiken. Er zijn vaak meerdere wegen die naar Rome leiden en dat ik al die wegen tot mijn beschikking heb, is zowel voor mij als de cliënt fantastisch.

  Registratie
  BIG-register nummer: 90114652

placeholder

Week van de Huidtherapeute

1 T/M 11 MAART 2024
Week van de Huidtherapeute is verlengd t/m 18 maart 2024.
Ontvang twee mooie cadeaus tijdens Week van de Huidtherapeute. 

placeholder

Liselotte | Physician Assistant

Naast huidtherapeute is Liselotte ook physician assistant: een functie die in expertise een verrijking is tussen de huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

 • Lees meer

  Physician Assistant
  Toen ik jaren geleden als huidtherapeute begon, was het een nog vrij onbekend beroep. Ik moest het via lezingen, workshops en nascholingen op de kaart zetten. Nu weet vrijwel iedereen wat een huidtherapeute doet, maar begin ik het cirkeltje weer opnieuw met mijn nieuwe functie als physician assistant. Iets wat ik naast mijn werkzaamheden als huidtherapeute uitvoer.

  Een physician assistant neemt taken over van de medisch specialist. Je ziet ze in allerlei vakgebieden, in mijn geval is het de plastische chirurgie. Een deel van de week werk ik hier in de kliniek en een deel elders. Doordat ik als physician assistant werk in de plastische chirurgie en als huidtherapeute kennis heb van cosmetische geneeskunde, prijs ik mezelf gelukkig met een uitgebreide expertise die de twee werelden verbindt. Het stelt me in staat om breder te kijken en cliënten nog beter te adviseren.

  Nieuwsgierig
  Ik ben een erg nieuwsgierig persoon, ik wil altijd weten hoe en waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Ik wil het begrijpen. Begrijp ik het dan omarm ik het in mijn werkwijze. Ik stap niet zo snel over naar iets nieuws als daar niet bijster veel winst mee valt te behalen. Maar daarom ben ik zo’n goed team met Joost. Want als hij weer eens vol enthousiasme met iets nieuws mijn deur komt binnenvallen, weet hij me toch te overtuigen open te staan voor zijn innovatie.

  Innovatie
  Ik heb ook in andere klinieken gewerkt, de wat meer traditionele huidtherapie praktijken, toch heeft Joost Kroon mijn hart veroverd en ben ik hier gebleven. Het grote verschil met andere praktijken is aan de ene kant de samenwerking van huidtherapeuten en cosmetisch artsen en aan de andere kant het enorme aanbod aan innovatieve apparatuur en behandelingen dat hier beschikbaar is. Die innovatie blijven we najagen door wereldwijd naar congressen te gaan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik voel me altijd bevoorrecht om met Joost te werken.

  Een leven lang een mooie huid
  Als huidtherapeute begrijp ik nooit waarom mensen naar me toe komen met het idee ‘ik wil het eens proberen’. Een gezonde huid gaat niet om één losstaande behandeling. Je moet begrijpen waarom jouw huid nou zo belangrijk voor jou is. Daar moet een behandelplan op aansluiten. En of dat plan nu één creme is of vijf behandelingen, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat het op je wensen en verwachtingen aansluit, want dan maakt het jou het meest gelukkig. Maar dan is het wel een plan voor het leven, niet een probeersel. Als je niet van plan bent om langdurig aan je huid te werken, zou ik adviseren om er niet aan te beginnen. Twijfel je of je met je vraag bij ons terecht kan? Kom op consult. We zijn er voor iedereen. Kleine of grote wensen.

  Registratie
  BIG-register nummer: 39913336188

placeholder

Deborah | Cosmetisch consulente

‘We remmen als ware de tijd, zo lang mogelijk.'

 • Lees meer

  Om het beste resultaat te bereiken, is het niet alleen van belang te weten wat een behandeling inhoudt. Kennis van het verouderingsproces en factoren die daarop van invloed zijn, is net zo belangrijk. Heb je een compleet beeld dan kunnen we je helpen om het verouderingsproces te vertragen. We remmen als ware de tijd, zo lang mogelijk.

  Een weloverwogen keuze
  Behandelen doe je niet zomaar, wij willen dat het van beide kanten een weloverwogen keuze is. Het is belangrijk dat jij als cliënt zowel bij de behandeling als bij de kliniek en behandelaar een goed gevoel hebt. Je gaat met elkaar een traject aan en dan doe je het liefst met iemand waar je vertrouwen in hebt en comfortabel bij bent. Ben je daarnaast goed geïnformeerd, dan kun je het beste een keuze maken.

  We nemen de tijd
  Het belangrijkste aan mijn functie is dat ik eerst een goed beeld krijg van wat je precies wilt. We gaan in gesprek om te zien wat je wensen zijn of wat je stoort. Zo neem ik je mee naar de vraag wat je wil bereiken en welke mogelijkheden we hebben om daar te komen. Dat is het meest inspirerende aan mijn baan, dat mijn kennis kan bijdragen tot meer inzicht en begrip in het maken van zo’n persoonlijke keuze. Daar maak ik graag tijd voor. We plannen altijd een uur in zodat er ruimte is voor al je vragen.

  Het grote plaatje
  Ik zie het als mijn taak om het grote plaatje uit te leggen, zodat je volledig begrijpt wat we doen en waarom. Ik leg uit wat de reden is dat we voor een bepaalde behandeling kiezen of wat de alternatieven zijn als je een behandeling jou niet aanspreekt. Ook geef ik uitleg over de invloed van het verouderingsproces op jouw situatie. Stel je stoort je aan je neus-lippenplooi, dan is die uitleg heel belangrijk. De behandeling daarvan zit namelijk in een heel ander deel van het gezicht. Begrip van het totaalplaatje is daarin cruciaal.

  Een leven lang een mooie huid
  Het geheim van een leven lang een mooie huid ligt niet alleen in behandelingen. Het begint bij jezelf. Wat is jouw levensstijl? Heb je veel stress? Dat zijn zaken waar je als eerst naar kijkt en waar je het snelst zelf veranderingen in kunt maken. Daarna kijken we naar wat we van buitenaf kunnen doen. Dat kunnen behandelingen zijn, maar ook je skincare voor thuis is heel belangrijk.

  Ik vergelijk het weleens met je tanden. Iedere dag je tanden poetsen is het belangrijkst. Daarnaast ga je voor onderhoud naar de tandarts en de mondhygiënist. Die balans is voor de huid net zo belangrijk. Thuis gebruik je producten ter bescherming en voeding van de huid en soms maak je een afspraak bij de huidtherapeut of cosmetisch arts. Met huidtherapie help je de kwaliteit van de huid te verbeteren en als je wilt kun je bij de arts terecht voor bijvoorbeeld volumeherstel. Ik geloof in de balans tussen die drie. Het af en toe kleine stapjes maken, leidt tot een mooi en langdurig resultaat.

placeholder

Isabella | Kliniek assistent

'Na mijn studie Marketing & Communicatie ben ik bij Joost Kroon Kliniek in het team verwelkomd.'

 • Lees meer

  Ik voel mij vanaf de eerste dag ontzettend thuis in het team en geniet iedere werkdag weer opnieuw van de goede sfeer binnen de kliniek. Ik werk als front office medewerker en daarnaast hou ik mij bezig met de online marketing en webshop. Bij mijn werk als front office medewerker komt veel meer kijken dan alleen afspraken maken met de cliënten. Vanaf het moment van de inschrijving tot na de behandeling ben ik verantwoordelijk voor alle bijzaken die hierbij ter sprake komen. Denk aan foto’s maken, het maken van een huidanalyse en natuurlijk advies over de behandelingen.

  Ik probeer iedere cliënt dan ook zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het hele proces binnen de kliniek en ik ben aanspreekbaar voor alle vragen. Ook kun je bij mij terecht voor advies over het gebruik van de producten en skincare. In onze kliniek werken professionele specialisten die altijd werken naar het mooiste natuurlijke resultaat. Mijn doel is iedere dag weer om onze cliënten met een blij gezicht de deur uit te laten gaan, dit geeft mij een geweldig gevoel.

placeholder

Jacqueline | Kliniek assistent

'Ik ben als front office medewerker het eerste aanspreekpunt binnen onze kliniek en daarmee ook het visitekaartje van ons bedrijf.'

 • Lees meer

  En een eerste indruk, die krijg je maar één keer. Daarom ontvang ik al onze cliënten gastvrij en met een grote glimlach. Ik sta volledig achter de filosofie van Joost Kroon Kliniek: “Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad.” Met ons volledige team zorgen wij dat iedereen tevreden de deur uit gaat en ik probeer hier elke dag weer mijn steentje aan bij te dragen.

  De blijdschap van een cliënt is goud waard! Naast het beantwoorden van de telefoon en het maken van afspraken ben ik het eerste aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot onze behandelingen én verwijs ik je graag door naar de juiste arts of huidtherapeut. Hiermee ben ik een belangrijke schakel tussen zowel de in- als externe relaties van het bedrijf. Een werkdag bij Joost is dynamisch en elke dag weer anders. De diversiteit aan cliënten verdienen de beste service en mijn aandacht. Door dit elke dag met veel enthousiasme te doen hoop ik dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Joost Kroon Kliniek.

placeholder

Gevraagd kliniek assistent

placeholder

Gevraagd marketing- en communicatie stagiair