• Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
 

Het team van Joost Kroon cosmetische kliniek.

 

Injectables

Dokter Joost Kroon

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon is een ervaren arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent. Joost studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft eerst een aantal jaar als arts op de spoedeisende hulp in binnen- en buitenland ervaring opgedaan. In 2006 heeft Joost de huisartsopleiding afgerond.

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon

Bekijk de 25 vragen aan Joost Kroon.

Dokter Naas

“Een persoonlijke behandeling en op de persoon toegesneden advies is onmisbaar voor een natuurlijk resultaat.” aldus Nazanin A. Mozafari, cosmetisch arts, MD, MSc. Dokter Naas heeft haar studie Geneeskunde afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Gedurende haar studie heeft zij de nadruk gelegd op de plastische / cosmetische chirurgie. Direct na haar studie is Dokter Naas aan de slag gegaan als cosmetisch arts. Inmiddels heeft zij al meer dan 5.000 behandelingen verricht. Maak een afspraak met Nazanin en ontdek wat zij voor jouw huid kan betekenen. Maak een afspraak met Dokter Naas.

Dokter Naas - Joost Kroon cosmetische kliniek

Bekijk de 25 vragen aan Dokter Naas

Huidtherapie

Huidtherapeut Liselotte Pauw

Huidtherapeut Liselotte Pauw

 

Liselotte Pauw werkt meer dan vijf jaar als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Liselotte is een expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, licht- en lasertherapie en peelings.

Huidtherapeut Nina Huiskamp

Portretten Joost Kroon Sanne van de Kuil

 

"Zelf heb ik last gehad van acne, van dermatologen kreeg ik het een na het andere medicijn maar niks leek te helpen. Daarom ben ik de opleiding Huidtherapie gaan doen omdat ik weet hoe vervelend het kan zijn om niet lekker in je velletje te zitten door je huid. Daarom wil ik mensen helpen om de mooiste versie van zichzelf te worden. In 2017 ben ik afgestudeerd en ik geniet er elke dag vond om mensen hierbij te helpen." aldus Nina

Alle stappen van het consult

Bekijk laten alle stappen van het vrijblijvend consult zien.

Front office

Coördinator Deborah van Aalst

Kliniek coördinator Deborah van Aalst

 

"Gedurende het gehele proces vanaf het maken van een afspraak tot na het bezoek wil ik al onze cliënten thuis laten voelen. Ik begeleid je graag in het proces naar de beste versie van jezelf. Je kan bij mij in vertrouwen terecht met vragen en onzekerheden. Ik leg je graag met alle aandacht uit wat je bij ons kan verwachten, de mogelijkheden voor mooi en verantwoord ouder worden (want schoonheid is meer dan alleen een goed uiterlijk) alsmede onze werkwijze. Onze cliënten blij en tevreden zien met het resultaat is waar we het voor doen en waar ik mijn voldoening uit haal. Naast mijn werkzaamheden in de kliniek volg ik een Post hbo opleiding leefstijl (Health & Wellness) coaching aan de Academie voor Holistisch Coachen."

Front office Jacqueline Wu Tump

Front office Jacqueline Wu Tump

 

Ik ben als front office medewerker het eerste aanspreekpunt binnen onze kliniek en daarmee ook het visitekaartje van ons bedrijf. En een eerste indruk, die krijg je maar één keer. Daarom ontvang ik al onze cliënten gastvrij en met een grote glimlach. Ik sta volledig achter de filosofie van Joost Kroon Kliniek: “Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad.” Met ons volledige team zorgen wij dat iedereen tevreden de deur uit gaat en ik probeer hier elke dag weer mijn steentje aan bij te dragen. De blijdschap van een cliënt is goud waard! Naast het beantwoorden van de telefoon en het maken van afspraken ben ik het eerste aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot onze behandelingen én verwijs ik je graag door naar de juiste arts of huidtherapeut. Hiermee ben ik een belangrijke schakel tussen zowel de in- als externe relaties van het bedrijf. Een werkdag bij Joost is dynamisch en elke dag weer anders. De diversiteit aan cliënten verdienen de beste service en mijn aandacht. Door dit elke dag met veel enthousiasme te doen hoop ik dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Joost Kroon Kliniek.

Front office Isabella Robert

Front office Isabella Robert

 

Na mijn studie Marketing & Communicatie ben ik bij Joost Kroon Kliniek in het team verwelkomd. Ik voel mij vanaf de eerste dag ontzettend thuis in het team en geniet iedere werkdag weer opnieuw van de goede sfeer binnen de kliniek. Ik werk als front office medewerker en daarnaast hou ik mij bezig met de online marketing en webshop. Bij mijn werk als front office medewerker komt veel meer kijken dan alleen afspraken maken met de cliënten. Vanaf het moment van de inschrijving tot na de behandeling ben ik verantwoordelijk voor alle bijzaken die hierbij ter sprake komen. Denk aan foto’s maken, het maken van een huidanalyse en natuurlijk advies over de behandelingen.  Ik probeer iedere cliënt dan ook zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het hele proces binnen de kliniek en ik ben aanspreekbaar voor alle vragen. Ook kun je bij mij terecht voor advies over het gebruik van de producten en skincare. In onze kliniek werken professionele specialisten die altijd werken naar het mooiste natuurlijke resultaat. Mijn doel is iedere dag weer om onze cliënten met een blij gezicht de deur uit te laten gaan, dit geeft mij een geweldig gevoel.