Dokter Joost Kroon

Ons team Joost Kroon

'Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad.'

aldus Joost Kroon, cosmetisch arts KNMG, MD, MSc.

Cosmetisch arts KNMG Joost Kroon is een ervaren arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent. Joost studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft eerst een aantal jaar als arts op de spoedeisende hulp in binnen- en buitenland ervaring opgedaan. In 2006 heeft Joost de huisartsopleiding afgerond.
BIG-register nummer: 49057094801

Dokter Daan

Dokter Daan - Joost Kroon cosmetische kliniek

'Ik vergelijk het altijd met een lekkage. De plek waar het water uit het plafond komt is niet de bron van de lekkage. Bij het gelaat is het net zo. Dus als je het gelaat wil liften of frisser wil maken dan begin je vaak op een andere plek.'

 aldus Daan Polomski, cosmetisch arts

'Ik ben Daan, 32 jaar en sinds 2020 werkzaam als cosmetisch arts. Esthetiek en oog voor detail hebben mij van jongs af aan al bezig gehouden. Mijn interesse voor de cosmetische geneeskunde is gestart tijdens mijn studie geneeskunde toen ik onderzoek deed naar geslachtsveranderingen. Hier werd mij voor het eerst duidelijk hoe belangrijk iemands uitstraling is en wat jij daar als arts voor rol in kunt spelen. Mijn stage op de plastische chirurgie en brandwondencentrum in Beverwijk benadrukte dit nog verder. De combinatie van het technische handelen en het persoonlijke aspect spreken mij het meeste aan in dit vakgebied. Het proces om samen de betekenis en verwachtingen van een behandeling te ontdekken en dit vervolgens te realiseren, is voor mij een van de mooiste aspecten van het vak. Het geeft mij veel voldoening om bij te kunnen dragen aan het welzijn van een cliënt door binnen- en buitenkant met elkaar te laten matchen, op een veilige en natuurlijke manier, met de juiste uitstraling. Naast het zijn van arts vaar ik rondvaartboten door de grachten van Amsterdam en geef ik advies over klassieke auto’s en horloges.' aldus Daan.
BIG-register nummer: 19927059901

Dokter Nagita Grover

Dokter Nagita Grover

‘Als je van binnen tevreden bent, straal je dat vanzelf uit.'

aldus Nagita Grover, cosmetisch arts KNMG, MD, MSc.

Dokter Nagita Grover heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie heeft zij een aantal jaar gewerkt als Medisch Leider van een van de grootste Trombosediensten van Nederland. Daarnaast was zij werkzaam als arts Oogheelkunde. Een aantal jaar geleden is zij zich gaan specialiseren als cosmetisch arts. Inmiddels heeft zij meer dan duizenden behandelingen op haar naam staan en is ze tevens KNMG gecertificeerd. Dokter Grover legt de nadruk op natuurlijke resultaten en streeft naar hoge patiënt tevredenheid. ‘Als je van binnen tevreden bent, straal je dat vanzelf uit’, is een van haar meest gebruikte uitspraken. Alle behandelingen van haar hebben daarom ook een holistische benadering.
BIG-register nummer: 39912467601

Consulente Deborah van Aalst

Ons team Deborah van Aalst

‘Gedurende het gehele proces vanaf het maken van een afspraak tot na het bezoek wil ik al onze cliënten thuis laten voelen.'

aldus Deborah van Aalst, consulente

'Gedurende het gehele proces vanaf het maken van een afspraak tot na het bezoek wil ik al onze cliënten thuis laten voelen. Ik begeleid je graag in het proces naar de beste versie van jezelf. Je kan bij mij in vertrouwen terecht met vragen en onzekerheden. Ik leg je graag met alle aandacht uit wat je bij ons kan verwachten, de mogelijkheden voor mooi en verantwoord ouder worden (want schoonheid is meer dan alleen een goed uiterlijk) alsmede onze werkwijze. Onze cliënten blij en tevreden zien met het resultaat is waar we het voor doen en waar ik mijn voldoening uit haal. Naast mijn werkzaamheden in de kliniek volg ik een Post hbo opleiding leefstijl (Health & Wellness) coaching aan de Academie voor Holistisch Coachen.' - aldus Deborah.

Huidtherapeut Yara Buurmeijer

Huidtherapeut Yara Buurmeijer

'Elke huid is anders en daarmee dus ook de aanpak om een huid te behandelen.'

aldus Yara Buurmeijer, huidtherapeute

'Mijn naam is Yara Buurmeijer. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende klinieken tijdens en na mijn studie, zit ik nu helemaal op mijn plek binnen het team van Joost Kroon Kliniek. Elke huid is anders en daarmee dus ook de aanpak om een huid te behandelen. Het geeft mij energie om voor iedere cliënt, een op maat gemaakt behandelplan op te stellen om zo een bijdrage te leveren aan een stralende huid en de mooiste versie van jezelf.' - aldus Yara.
BIG-register nummer: 90110716

Huidtherapeut Suzanne Konijnenbelt

Susanne Joost Kroon Kliniek

'Als je bij mij in de behandelstoel komt, is het voor mij belangrijk dat jij je op je gemak voelt.'

aldus Suzanne Konijnenbelt, huidtherapeute

'Mijn naam is Suzanne Konijnenbelt en ik ben al een aantal jaar huidtherapeut. Tijdens het volgen van mijn opleiding zei ik al dat ik graag met cosmetisch artsen wilde werken, om zo het optimale te bereiken als het gaat om huidverbetering. Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij de basis een goede verzorgingsroutine thuis is, aangevuld met behandelingen binnen de Joost Kroon Kliniek. Gedurende mijn loopbaan heb ik eerder ervaring opgedaan in het assisteren van cosmetisch artsen tijdens injectables behandelingen. Als je bij mij in de behandelstoel komt, is het voor mij belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het onderhouden van de huid is immers een lange termijn-project dat we samen aangaan. Jij met de producten thuis, ik met mijn expertise in de behandelkamer.' - aldus Suzanne.
BIG-register nummer: 90109411

Huidtherapeut Liselotte Pauw

Huidtherapeut Liselotte Pauw

'Ons streven is een leven lang een mooie huid.'

aldus Liselotte Pauw, huidtherapeute

Liselotte Pauw werkt meer dan vijf jaar als huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Liselotte is een expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, licht- en lasertherapie en peelings.
BIG-register nummer: 39913336188

Front office Isabella Robert

isabella robert

'Na mijn studie Marketing & Communicatie ben ik bij Joost Kroon Kliniek in het team verwelkomd. Ik voel mij vanaf de eerste dag ontzettend thuis in het team en geniet iedere werkdag weer opnieuw van de goede sfeer binnen de kliniek. Ik werk als front office medewerker en daarnaast hou ik mij bezig met de online marketing en webshop. Bij mijn werk als front office medewerker komt veel meer kijken dan alleen afspraken maken met de cliënten. Vanaf het moment van de inschrijving tot na de behandeling ben ik verantwoordelijk voor alle bijzaken die hierbij ter sprake komen. Denk aan foto’s maken, het maken van een huidanalyse en natuurlijk advies over de behandelingen.

Ik probeer iedere cliënt dan ook zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het hele proces binnen de kliniek en ik ben aanspreekbaar voor alle vragen. Ook kun je bij mij terecht voor advies over het gebruik van de producten en skincare. In onze kliniek werken professionele specialisten die altijd werken naar het mooiste natuurlijke resultaat. Mijn doel is iedere dag weer om onze cliënten met een blij gezicht de deur uit te laten gaan, dit geeft mij een geweldig gevoel.' - aldus Isabella.

Jacqueline Wu Tump

Front office Jacqueline Wu Tump

Ik ben als front office medewerker het eerste aanspreekpunt binnen onze kliniek en daarmee ook het visitekaartje van ons bedrijf. En een eerste indruk, die krijg je maar één keer. Daarom ontvang ik al onze cliënten gastvrij en met een grote glimlach. Ik sta volledig achter de filosofie van Joost Kroon Kliniek: “Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad.” Met ons volledige team zorgen wij dat iedereen tevreden de deur uit gaat en ik probeer hier elke dag weer mijn steentje aan bij te dragen.

De blijdschap van een cliënt is goud waard! Naast het beantwoorden van de telefoon en het maken van afspraken ben ik het eerste aanspreekpunt voor al je vragen met betrekking tot onze behandelingen én verwijs ik je graag door naar de juiste arts of huidtherapeut. Hiermee ben ik een belangrijke schakel tussen zowel de in- als externe relaties van het bedrijf. Een werkdag bij Joost is dynamisch en elke dag weer anders. De diversiteit aan cliënten verdienen de beste service en mijn aandacht. Door dit elke dag met veel enthousiasme te doen hoop ik dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt bij Joost Kroon Kliniek.' - aldus Jacqueline.