Pigmentvlekken verwijderen 

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Laat uw huid weer stralen

Heeft u last van pigmentvlekken en wilt u deze laten verwijderen? Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek bieden we twee soorten behandelingen om hyperpigmentatie tegen te gaan. U kunt kiezen voor een peeling of een laserbehandeling, zoals de speciaal ontwikkelde en unieke Sparkle Laser Treatment. Lees hieronder meer over beide behandelingen en hoe we uw huid weer laten stralen.

 • Consult en huidanalyse met huidtherapeute
 • Onze huidtherapeute is aangesloten bij de NVH en DALA
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Verschillende behandelmogelijkheden

Maandag t/m zaterdag geopend. Telefonisch bereikbaar: 08.00 tot 19.00

 • Prijs Sparkle Treatment

  Laser Sparkle Treatment € 450

Week van de Huidtherapeute

Week van de Huidtherapeute

1 T/M 11 MAART 2024
Ontvang twee mooie cadeaus tijdens Week van de Huidtherapeute

Bekijk bericht

Behandeling pigmentvlekken verwijderen

placeholder

Voorafgaand aan elke behandeling bespreekt u tijdens een consult uw wensen. De huidtherapeute stelt u gerichte vragen en bepaalt welke behandeling het beste bij u past.

placeholder
placeholder

De huidtherapeute behandelt uw huid met een speciale laser en koelt uw huid indien gewenst zodat u geen pijn voelt. Deze laser zorgt ervoor dat pigmentplekken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. 

 

placeholder
placeholder

Zodra de behandeling voor uw pigmentvlekken is voltooid, kan de huid licht zwellen en rood worden. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon en om geen geparfumeerde producten te gebruiken.

 

Veelgestelde vragen over pigmentvlekken

We begrijpen dat u vragen heeft over onze werkwijze voor het verwijderen van pigmentvlekken. Lees hieronder de antwoorden op vragen die onze klanten ons het vaakst stellen.

 • Waar moet u op letten na de behandeling?

  Na de pigmentbehandeling kan uw huid licht zwellen en rood worden. Uw huid is op dat moment extra gevoelig en het is daarom van belang dat u geen geparfumeerde producten op de behandelde huid gebruikt. Tevens raden wij u aan om uw huid zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen. De zwelling en roodheid trekken na enkele uren tot een dag vanzelf weg. Let ook op de volgende punten:

  • Enige tijd voor en na de behandeling mag de huid niet aan zonlicht worden blootgesteld.
  • Wij raden aan de huid voor te bereiden op de behandeling door middel van Dermaceutic producten.
  • De huid kan met behulp van een coldpack gekoeld worden.
  • Vermijd sporten, saunabezoek en een warm bad tot 48 uur na de behandeling.
  • Vermijd een bezoek aan de zonnebank of het gebruik van tanningspray voor en na de behandeling.
 • Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig voor het verwijderen van mijn pigmentvlekken?

  Dat is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort hyperpigmentatie en hoe diep het pigment zich in uw huid bevindt. In de regel moet u uitgaan van tussen de 1 en 4 sessies. Hoeveel behandelingen u uiteindelijk nodig heeft, vertellen we u tijdens het eerste consult.

 • Zijn de behandelingen pijnlijk?

  Nee, de meeste mensen die de laserbehandeling ondergaan, ervaren de laser als niet veel meer dan een elastiekje dat tegen de huid schiet. De peeling is geheel pijnloos.

 • Wat kost pigmentvlekken verwijderen?

  Een peel tegen het zwangerschapsmasker of voor het verwijderen van pigmentvlekken kost € 250,-. Voor de laserbehandeling geldt een vanafprijs van € 450,-. Bekijk onze prijslijst voor een volledig overzicht van onze prijzen. Wat uw specifieke behandeling gaat kosten vertellen we u graag tijdens het eerste consult.

 • Krijg ik littekens van de behandelingen?

  Nee, u kunt geen littekens krijgen van de behandelingen die we uitvoeren.

 • Zijn pigmentvlekken over het hele lichaam te verwijderen?

  Ja, alle plekken op het lichaam zijn behandelbaar. We verwijderen pigmentvlekken op iedere denkbare plek, ook in uw gezicht.

Ervaring behandeling pigmentvlekken verwijderen 

placeholder

“IPL-behandeling van mijn decolleté gehad. Ik had wat pigment vlekjes en wat lijntjes. De behandeling was pijnloos, het resultaat prachtig! Mijn decolleté is egaler en ik zie geen lijntjes meer. Ik ben er heel blij mee.” 

-Rebecca