Hangende mondhoeken liften

Het liften van uw mondhoeken met botox of fillers is een relatief simpele ingreep waarmee de uitdrukking van uw gezicht veel zachter, vriendelijker en frisser wordt. Met behulp van een filler zoals Juvéderm (soms in combinatie met Botox) verstevigen wij de mondhoeken en het gebied net daaronder, de zogenaamde marionetlijnen, in een korte behandeling.

Waarom mondhoeken liften bij Joost Kroon?

  • Geen hersteltijd nodig
  • Korte en veilige behandeling
  • Meteen weer verder met uw werk en dagelijkse activiteiten
  • Onze artsen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde

Heeft u vragen over mondhoeken liften of wilt u een afspraak inplannen? Neem voor al uw vragen contact met ons op via 020 333 8650.

Direct een afspraak maken

Een prettig consult met een professionele en vakkundige arts. Ik werd op mijn gemak gesteld en de behandeling verliep goed. Ik raad het nu iedereen aan.

Livia

Oorzaken hangende mondhoeken

Wanneer u ouder wordt, neemt het volume in uw gezicht af. Door dit volumeverlies ontstaan rimpels en gaan de mondhoeken hangen. Er verschijnen fijne lijntjes die zich naarmate u ouder wordt ontwikkelen tot diepere lijnen. Deze diepe lijnen worden ook wel marionetlijnen genoemd. Ook bij jonge mensen kunnen afhangende mondhoeken ontstaan. Dit wordt dan veroorzaakt door de spier die van de mondhoeken naar de kaak loopt. Doordat deze te sterk is, trekt de spier de mondhoeken naar beneden.

Behandeling mondhoeken liften

Wanneer u afhangende mondhoeken heeft door volumeverlies in uw gezicht, behandelen wij deze met een filler als Juvéderm. Door de mondhoeken en het gebied rondom de mond te vullen, worden de mondhoeken gelift en verdwijnen rimpels rondom. De effecten van de fillerbehandeling zijn direct zichtbaar. Wanneer de spieren in uw gezicht zorgen voor de afhangende mondhoeken, injecteren we deze spieren met botox. Al na enkele dagen ziet u hiervan het resultaat.

Eventuele aanvullende behandeling

Soms is het nodig om verder te kijken dan de mondhoeken en marionetlijnen. Als door volumeverlies in de wangen of door het hangen van de wangen de lijnen worden versterkt, kan het nodig zijn om de gezichtscontouren te herstellen met een liquid facelift. Dit geeft een ‘liftend effect’ waardoor de rimpels en plooien in het gezicht glad worden getrokken of sterk worden verzacht. Het resultaat van deze behandeling is vergelijkbaar met het effect dat u krijgt wanneer u uw gezichtshuid (lichtjes) in de richting van de oren trekt of duwt.

Kosten botox- en fillerbehandelingen

Het uiteindelijke bedrag van de behandeling is altijd afhankelijk van de hoeveelheid botox of fillers die nodig zijn voor het liften van de mondhoeken. Tijdens een intake bespreekt u uw wensen met de behandelend arts en krijgt u direct informatie over de kosten van de behandeling. Bekijk de prijzen van onze injectable behandelingen.

Mondhoeken liften bij Joost Kroon cosmetische kliniek

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling. In onze kliniek in Amsterdam-Zuid hebben wij een ongedwongen en knusse sfeer gecreëerd en nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor uw behandeling. Bekijk voor een sfeerimpressie van onze kliniek de fotopagina.

Openingstijden

Maandag:09:00-18.30 uur
Dinsdag:09:00-18:30 uur
Woensdag:09:00-18:30 uur
Donderdag:09:00-18:30 uur
Vrijdag:09:00-18:30 uur
Zaterdag:09:00-18:30 uur
Zondag:Gesloten

Behandeling mondhoeken liften

Afhankelijk van de oorzaak van de hangende mondhoeken gebruiken wij fillers of botox. De behandeling bestaat doorgaans uit de volgende stappen:

Stap 1: het eerste consult

Tijdens deze afspraak onderzoekt de behandelend arts de oorzaak van uw hangende mondhoeken. U bespreekt uw wensen en krijgt de mogelijkheid om vragen over de behandeling te stellen. De arts stelt na de afspraak een persoonlijk behandelplan voor u op met bijbehorend kostenoverzicht.

Stap 2: de behandeling

Afhankelijk van de oorzaak van de hangende mondhoeken bestaat de behandeling uit:

  • Injecties met botox, wanneer de mondhoeken naar beneden worden getrokken door te sterke spieren.
  • Injecties met fillers van het gebied rond de mond wanneer de lijntjes zijn ontstaan door volumeverlies.

Beide behandelingen worden door patiënten doorgaans niet als pijnlijk ervaren en nemen ongeveer twintig minuten in beslag. Als u dit wilt, is het mogelijk om het eerste consult en de behandeling te combineren in één afspraak.

Stap 3: na de behandeling

Na de fillerbehandeling is het effect van de injecties direct zichtbaar. Wanneer wij uw spieren met botox hebben geïnjecteerd, duurt het enkele dagen voordat de lijntjes verdwijnen. Door de injecties voelt uw huid een paar dagen een beetje gevoelig en kan deze lichtrood zijn. Dit is geen reden tot zorg; deze klachten zullen dan ook snel verdwijnen. U kunt de behandeling probleemloos herhalen wanneer u merkt dat de effecten afnemen.

Inplannen afspraak mondhoeken liften

Benieuwd naar wat onze cosmetisch artsen voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak bij Joost Kroon cosmetische kliniek via 020 3338 650 of plan gemakkelijk en snel zelf een kennismakingsconsult in via onze contactpagina.