Fillers onder ogen: wallen verminderen

placeholder
placeholder

Fillers tegen wallen

Iedereen heeft wel eens last van wallen onder de ogen. Soms kunnen donkere kringen, wallen, holle ogen of zakjes onder de ogen heel hardnekkig zijn of zelfs niet meer weggaan. Het geeft dan een permanente, vermoeide blik. Commentaren blijven dikwijls niet uit: “heb je slecht geslapen? Ben je ziek? Wat is er met jou aan de hand?”. Bij Joost Kroon kunt u hier gemakkelijk met fillers iets aan laten doen.

 • Met fillers behoudt u uw natuurlijke uitstraling
 • Joost Kroon is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde
 • Onze klanten waarderen onze fillerbehandelingen met een 9,8
 • Direct zichtbaar resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Fillers wallen behandelpan 

placeholder

Het consult

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Na de behandeling

placeholder
placeholder

Het effect

 • Het consult

  Voorafgaande aan de behandeling, komt u bij ons lang voor een consult. Tijdens deze afspraak bespreekt u met de arts wat uw wensen zijn en kunt u vragen stellen over het verloop van de behandeling. De arts legt u uit welke resultaten er behaald kunnen worden en stelt een behandelplan op.

 • De behandeling

  De behandeling duurt over het algemeen een half uurtje. Met een naald wordt de fillervloeistof in de huid gespoten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek wordt er altijd alleen gebruikgemaakt van natuurlijke en veilige fillers

 • Na de behandeling

  Het grote voordeel van een behandeling met fillers is dat u vrijwel geen hersteltijd nodig heeft en direct uw dagelijkse activiteiten weer kunt hervatten. Wel adviseren wij de eerste 24 uur zeer inspannende activiteiten te vermijden en de huid niet direct bloot te stellen aan zonlicht. Veel voorkomende bijwerkingen zijn een rode huid, lichte zwellingen, blauwe plekken en kleine bloedingen op de plekken waar u bent geprikt.

 • Het effect

  Het effect van de filler is 6 tot 12 maanden zichtbaar.

Ervaring behandeling van wallen met fillers

"Mensen vroegen mij continu of het wel goed met me ging. Op het werk vroegen collega’s of ik niet teveel stress had en nog wel sliep. Toen ik tijdens het eerste consult foto’s zag van de resultaten bij anderen besloot ik ervoor te gaan. De pijn viel gelukkig mee en ik krijgen geen vervelende vragen meer."

– Martijn

placeholder
 • Fillers - prijzen

  Filler behandeling per 1 ml Prijs
  Belotero® € 550,-
  Filler behandeling per 2 ml of meer Maatwerk
  HArmonyCA™ (per 1,25 ml) € 600,-
  Juvederm® Ultra € 550,-
  Juvederm® Volbella € 550,-
  Juvederm® Volite € 550,-
  Juvederm® Voluma € 550,-
  Radiesse® (per 1,5 ml) € 600,-
  Touch-up filler behandeling Maatwerk

Locatie Joost Kroon cosmetische kliniek

U vindt ons in Amsterdam-Zuid. Bij Joost Kroon vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en hebben daarom in onze kliniek een warme en huiselijke sfeer gecreëerd. Op onze fotopagina krijgt u direct een indruk van de locatie. Door de centrale ligging is de kliniek goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De meeste behandelingen worden uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag tussen 09:00 en 18:30 uur. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek - locatie Amsterdam

Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam
020 333 8650
info@joostkroon.com

Veelgestelde vragen over fillers onder de ogen 

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Is een fillerbehandeling onder de ogen veilig?

  Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we alleen maar met tijdelijke fillers van A-merken. Daarnaast zijn onze artsen zeer ervaren in het uitvoeren van deze behandeling. U bent bij ons dus in goede handen.

 • Krijg ik een verdoving voor de behandeling?

  Over het algemeen is een verdoving niet nodig en wordt de behandeling als niet pijnlijk ervaren. Indien gewenst is het wel mogelijk om een verdoving te krijgen.

 • Wat kosten fillers onder de ogen?

  De prijs van de fillerbehandeling is afhankelijk van uw wensen, het behandelgebied en de benodigde hoeveelheid filler. Uw arts vertelt u tijdens het consult wat de kosten voor u gaan zijn. De prijzen voor onze fillerbehandelingen beginnen bij € 500,00.

 • Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

  Over het algemeen blijft het effect van een fillerbehandeling zes tot twaalf maanden zichtbaar. De arts kan u een in het consult vertellen hoelang hij verwacht dat het resultaat in uw geval zichtbaar blijft. Wanneer de fillers zijn afgebroken door het lichaam, kunt u langskomen voor een herhaalbehandeling.

 • Kan ik na de behandeling direct weer aan het werk?

  Na de behandleing kunt u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. De kans op blauwe plekken op het behandelde gebied is klein. Mochten er toch blauwe plekjes ontstaan, dan kunnen ze eenvoudig worden gecamoufleerd met wat make-up.