Wallen onder ogen

Iedereen heeft wel eens last van wallen. Heel vervelend. Soms kunnen donkere kringen, wallen, holle ogen of zakjes onder de ogen heel hardnekkig zijn of zelfs niet meer weggaan. Het geeft dan een permanente vermoeide blik. Commentaren blijven dikwijls niet uit: “heb je slecht geslapen? Ben je ziek? Wat is er met jou aan de hand?”. Bij Joost Kroon kunt u hier gemakkelijk met fillers iets aan laten doen. Een operatie is niet nodig en u kunt direct weer verder met uw dagelijkse activiteiten.

Wilt u meer informatie over het verminderen van wallen onder de ogen met fillers? Neem contact op met Joost Kroon via 020 333 8650 of stuur een e-mail naar info@joostkroon.nl.

Direct een afspraak maken

Voordelen wallen behandelen met fillers

  • Met fillers behoudt u uw natuurlijke uitstraling
  • Behandeling met 100% veilige fillers
  • Joost Kroon is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde
  • Uitgebreid consult voor al uw vragen
  • Onze klanten waarderen onze fillerbehandelingen met een 9,8
  • Direct zichtbaar resultaat

 

Wallen door huidoverschot

Als er echt sprake is van fors huidoverschot en een hele slappe huid, kan de enige oplossing de plastisch chirurg zijn. Er is echter vaak juist sprake van volume verlies en dit kan met een injectie met een filler worden verholpen. Of in elk geval verzacht worden.

Donkere kringen

Bij jonge mensen komen donkere kringen vaak voor. Oorzaken zijn bloedvaatjes die dicht in de buurt van de huid liggen, of een meer erfelijk bepaald volume tekort. Bij het ontstaan van wallen bij het ouder worden, wordt de huid onder de ogen steeds dunner door afname van het onderhuidse bindweefsel en het onderhuidse vet. Hierdoor worden donkere kringen versterkt. Soms lopen de wallen door in een plooi in de wangen. In dat geval is het aan te bevelen ook de wangen en het jukbeen mee te behandelen. De resultaten zijn verbluffend mooi.

Ervaring behandeling van wallen met fillers:

"Mensen vroegen mij continu of het wel goed met me ging. Op het werk vroegen collega’s of ik niet teveel stress had en nog wel sliep. Toen ik tijdens het eerste consult foto’s zag van de resultaten bij anderen besloot ik ervoor te gaan. De pijn viel gelukkig mee en ik krijgen geen vervelende vragen meer. – Martijn"

Locatie Joost Kroon cosmetische kliniek

U vindt ons in Amsterdam-Zuid. Bij Joost Kroon vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en hebben daarom in onze kliniek een warme en huiselijke sfeer gecreëerd. Op onze fotopagina krijgt u direct een indruk van de locatie. Door de centrale ligging is de kliniek goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De meeste behandelingen worden uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag, en vrijdag tussen 09:00 en 18:30 uur. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek - locatie Amsterdam

Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam
020 333 8650
info@joostkroon.com

Kosten behandeling met fillers

Voor het behandelen van wallen en kringen gebruiken wij fillerproducten van de merken Juvederm en Restylane. De prijs van de behandeling is afhankelijk van uw wensen, het behandelgebied en de benodigde hoeveelheid filler. Zie voor een indicatie van de behandelkosten onderstaande tabel. De arts kan tijdens het consult vervolgens een precieze prijs geven. Op onze informatiepagina over fillers leest u meer over de fillers die wij gebruiken.

Juvederm® Volbella 1ml €500,-
Juvederm® Volift 1ml €500,-
Juvederm® Voluma 1ml (vanaf 2 ml geldt een korting) €500,-

Wallen en kringen met fillers behandelen

We onderscheiden drie verschillende stappen in het behandelproces: het consult, de behandeling zelf en de fase na de behandeling.

Het consult

Voorafgaande aan de behandeling, komt u bij ons lang voor een consult. Tijdens deze afspraak bespreekt u met de arts wat uw wensen zijn en kunt u vragen stellen over het verloop van de behandeling. De arts legt u uit welke resultaten er behaald kunnen worden en stelt een behandelplan op.

De behandeling

De behandeling duurt over het algemeen een half uurtje. Met een naald wordt de fillervloeistof in de huid gespoten en de resultaten zijn direct zichtbaar. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek wordt er altijd alleen gebruikgemaakt van natuurlijke en veilige fillers.

Na de behandeling

Het grote voordeel van een behandeling met fillers is dat u vrijwel geen hersteltijd nodig heeft en direct uw dagelijkse activiteiten weer kunt hervatten. Wel adviseren wij de eerste 24 uur zeer inspannende activiteiten te vermijden en de huid niet direct bloot te stellen aan zonlicht. Veel voorkomende bijwerkingen zijn een rode huid, lichte zwellingen, blauwe plekken en kleine bloedingen op de plekken waar u bent geprikt.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Uw arts kan u tijdens het consult een indicatie geven van de verwachte periode waarin u de resultaten blijft zien. Dit verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen blijft het effect van een fillerbehandeling zes tot twaalf maanden zichtbaar; het lichaam breekt de natuurlijke fillers zelf weer af. Het is geen probleem om de behandeling te herhalen om de resultaten te onderhouden.

Fillerbehandeling inplannen

Wilt u een eerste afspraak inplannen of heeft u vragen over het behandelen van wallen onder uw ogen? Neem vrijblijvend contact op met Joost Kroon cosmetische kliniek via  020 3338 650  of maak zelf eenvoudig online een afspraak.