Skinbooster Juvéderm Volite

Skinboosters gaan een steeds grotere rol spelen bij het verbeteren van de huidkwaliteit. De Volite behandeling van Juvéderm is een natuurlijke en krachtige skinbooster met als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur. Dit hydrateert de huid, waardoor deze steviger en soepeler wordt en een jeugdiger uitstraling krijgt. De voordelen van Juvéderm Volite:

  • Hydrateert de huid van binnenuit en in de diepere huidlagen
  • Stimuleert de huid bij het produceren van collageen
  • Langdurig en effectief resultaat > 6 maanden

Maak direct een afspraak bij onze huidtherapeut voor een behandeling met Juvéderm Volite.

Boek een Volite behandeling

Een gezonde huid

Een gezonde huid kenmerkt zich door:

  • Textuur: een gladde huid die gehydrateerd is en geen fijne lijntjes vertoont.
  • Elasticiteit: huid die stevig, soepel en veerkrachtig aanvoelt.
  • Kleur : egale huid, geen roodheden en/of pigmentaties.

 

Hoe kan de Volite behandeling uw huidkwaliteit verbeteren?

Juvéderm Volite pakt lijntjes, droogheid, ruwheid en depressies van de huid aan. Hyaluronzuur wordt continu door ons lichaam aangemaakt om onze huid van vocht te voorzien. Het is een molecuul dat het vocht aantrekt en vasthoudt. Vanaf ons dertigste levensjaar wordt hyaluronzuur minder geproduceerd en sneller afgebroken. Ook factoren van buitenaf, zoals zonlicht, voeding, roken en alcohol hebben hier invloed op. Veel mensen ervaren een continue droogte van de huid en een trekkerig gevoel. Dit komt door een verstoorde huidbarrière en een tekort aan vocht in de huid. Het vochtgehalte van een huid is een van de belangrijkste elementen van een jong uitziende huid. Het geeft veerkracht, maar ook glans en een gezonde uitstraling. Ontzettend belangrijk om dit dus op peil te houden.

De werking van Juvéderm Volite

De skinbooster wordt met zeer kleine injecties direct in de huid aangebracht. De behandeling is nagenoeg pijnloos, omdat het product zeer oppervlakkig wordt ingebracht. Het eindresultaat van de behandeling is vaak pas na vier weken zichtbaar. Juvéderm Volite bestaat uit lichaamseigen stoffen die na verloop van tijd vanzelf worden afgebroken door uw lichaam. Het is een enkele behandeling die na zes tot acht maanden kan worden herhaald. Een behandeling met Juvéderm Volite is zeer geschikt voor de handen, het gezicht, de hals en het decolleté.

Wilt u meer informatie over Juvéderm Volite of wilt u langskomen voor een behandeling? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.