placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Rimpels bovenlip verwijderen

Rokersrimpels, barcode, plooirokje. Het zijn allemaal bijnamen voor rimpels op de bovenlip. Voor veel vrouwen zijn deze rimpels een ware nachtmerrie. De niet-permanente filler Volbella van Juvéderm is zeer geschikt voor de lippen, liprimpels en mondhoeken. Joost Kroon cosmetische kliniek behandelt deze nare rimpels op de bovenlip en de mondhoeken op een natuurlijke manier.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Botulinetoxine (Botox®) - prijzen

  Behandeling Prijs
  Botox één zone € 225,-
  Botox twee zones € 395,-
  Botox drie zones € 495,-
 • Fillers - prijzen

  Filler behandeling per 1 ml Prijs
  Belotero® € 550,-
  Filler behandeling per 2 ml of meer Maatwerk
  Juvederm® Ultra € 550,-
  Juvederm® Volbella € 550,-
  Juvederm® Volite € 550,-
  Juvederm® Voluma € 550,-
  Radiesse® (per 1,5 ml) € 600,-
  Touch-up filler behandeling Maatwerk

Veelgestelde vragen

 • Wat doet een filler?

  Een filler, beter gezegd een dermale filler (huid filler), vult letterlijk de huid. In de huid maar ook onder de huid kan een filler worden geïnjecteerd. Door onder een rokersrimpel in de huid een filler te injecteren lift je de rimpel omhoog en vervaagt deze. Als je een filler onder de huid injecteert vult deze onderhuidse delen van het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld bij een ingevallen gezicht het onderhuidse vetcompartiment in de wangen een beetje vullen zodat er weer een gezonde contour ontstaat.

 • Welke fillers worden er in Joost Kroon cosmetische kliniek gebruikt?

  Voor al onze behandelingen, waaronder het verwijderen van rokersrimpels, gebruiken we alleen niet-permanente middelen van de allerhoogste kwaliteit. We voeren de merken: Juvéderm en Radiesse. Deze twee merken staan bekend om positief resultaat, veiligheid en duurzaamheid. Ze hebben alle twee net iets andere eigenschappen en daarmee hebben we een breed scala aan behandelingsmogelijkheden in huis. Tevens zijn deze twee merken in die volgorde marktleiders in de wereld op het gebied van dermale fillers.

 • Heeft dokter Joost Kroon veel ervaring?

  Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden behandelingen met Botox® en Fillers. Hij is gespecialiseerd in de liquid facelift die hij als een van de eerste artsen in Nederland uitvoerde. Hij was trainer bij Restylane en Radiesse maar is nu geselecteerd om Allergan (Juvéderm + Botox®) internationaal te vertegenwoordigen als hun "Rising Star". Een Rising Star bij Allergan is iemand die internationaal artsen opleidt om met hun producten te mogen werken. Daarnaast geven de rising stars op toonaangevende congressen praatjes over schoonheid en injectietechnieken. Verder zijn er na een eenvoudige zoekopdracht vele lovende kritieken te lezen van tevreden klanten.

 • Hoe lang duurt de behandeling rimpels bovenlip verwijderen?

  Het behandelen van rimpels op uw bovenlip duurt ongeveer 30 minuten. Daarnaast vindt er voor de behandeling nog een gesprek met uw arts plaats om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en er is bijna geen hersteltijd.

 • Doet een behandeling met een filler pijn?

  Door bijna alle fillers is een verdoving gemengd. Hierdoor is kort het eerste prikje voelbaar maar daarna verdooft het behandelde gebied. Hierdoor wordt een behandeling met een filler meestal als niet echt pijnlijk ervaren. Alleen op zeer pijnlijke plaatsen zoals bijvoorbeeld de lippen wordt er een extra verdoving toegepast. In het laatste geval de zogenaamde tandartsverdoving.

 • Zijn er risico's op complicaties of bijwerkingen?

  Na behandeling met een filler  kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn. In het geval van een bultje kan plaatselijk de filler opgelost worden. Het resultaat is dus omkeerbaar en daarmee zeer veilig.

 • Wat kost het behandelen van rimpels op de bovenlip?

  De kosten van een filler zijn helemaal afhankelijk van de hoeveelheid benodigd materiaal. Omdat dit bij iedereen anders is en iedereen een eigen advies en behandelplan krijgt zijn er op de site alleen vanaf prijzen genoemd. De doelstelling in onze kliniek is om het resultaat te bereiken dat de klant wil bereiken en vervolgens om dit resultaat constant vast te houden. In een gratis eerste consult wordt alles zeer duidelijk uitgelegd.

 • Heb ik garantie op de behandeling?

  We streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn na het behandelen van rimpels op de bovenlip, dan nodigen we hem/haar altijd uit voor een controle. We geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Zie ook