Rokersrimpels

Rimpels op de bovenlip

Rokersrimpels, barcode, plooirokje. Het zijn allemaal bijnamen voor rimpels op de bovenlip. Voor heel veel vrouwen zijn deze rimpels een ware nachtmerrie. Juvederm lanceert binnenkort Volbella, een revolutionaire niet-permanente filler voor de lippen, liprimpels en mondhoeken. Als trainer van Juvederm heeft Dokter Joost Kroon deze nieuwe filler al een tijdje kunnen gebruiken. Hiermee kan hij deze nare rimpels en de mondhoeken er op een prachtige en natuurlijke manier behandelen.

 

Volbella

Het is een nagenoeg lichaamseigen filler die bijzonder geschikt is voor het behandelen van de lippen, mondhoeken en rimpels rond de lippen. Volbella zorgt voor een natuurlijke verbetering van liplijntjes en het resultaat duurt tot ongeveer 1 jaar. Volbella wordt ook gebruikt om lippen prachtig en natuurlijk te vergroten.

 Bel voor een afspraak in de kliniek: 020-3338650

 

Producten voor deze behandeling

Juvéderm


Zie ook
Prijslijst alle behandelingen

Botox® (Allergan) / Azzalure-Dysport (Galderma)

- Frons 200,-
- Frons met volledige wenkbrauwlift behandeling 230,-
- Kraaienpootjes met wenkbrauwlift 200,-
- Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen 350,-
- Frons/Voorhoofd/Wenkbrauwlift 350,-
- Frons/Voorhoofd/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen 450,-
- Migraine vanaf  200,-
- Tandenknarsen / Hals vanaf  350,-
- Overmatig zweten, beide oksels 495,-
- Gummy smile / ”tandvleeslach” / putjes in de kin  150,-

Juvéderm® / Restylane®

- 0,5ml 350,-
- 1,0ml 500,-
- 2,0ml / Voluma 2ml 800,-

Radiesse

- Radiesse 1,5 ml 500,-
LIQUID FACELIFT Wangen / Jukbeen / Kaaklijn vanaf  1500,-
Mini Lift – Uplift 1095,-

Wat doet een filler precies?

Een filler, beter gezegd een dermale filler (huid filler), vult letterlijk de huid. In de huid maar ook onder de huid kan een filler worden geïnjecteerd. Door onder een rimpel of plooi in de huid een filler te injecteren lift je de rimpel omhoog en vervaagt deze. Als je een filler onder de huid injecteert vult deze onderhuidse delen van het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld bij een ingevallen gezicht het onderhuidse vetcompartiment in de wangen een beetje vullen zodat er weer een gezonde contour ontstaat.

Welke fillers worden er in Joost Kroon - cosmetische kliniek gebruikt?

Wij gebruiken alleen niet-permanente middelen van de allerhoogste kwaliteit. Wij voeren de merken: Juvéderm, Restylane en Radiesse. Alle drie merken die hun sporen op het gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid ruim verdient hebben. Ze hebben alledrie net iets andere eigenschappen en daarmee hebben we een breed scala aan behandelingsmogelijkheden in huis. Tevens zijn deze drie merken in die volgorde marktleiders in de wereld op het gebied van dermale fillers.

Heeft dokter Joost Kroon veel ervaring?

Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden behandelingen met Botox® en Fillers. Hij is gespecialiseerd in de liquid facelift die hij als een van de eerste artsen in Nederland uitvoerde. Hij was trainer bij Restylane en Radiesse maar is nu geselecteerd om Allergan (Juvéderm + Botox®) internationaal te vertegenwoordigen als hun "Rising Star". Een Rising Star bij Allergan is iemand die internationaal artsen opleidt om met hun producten te mogen werken. Daarnaast geven de rising stars op toonaangevende congressen praatjes over schoonheid en injectietechnieken. Verder zijn er na een eenvoudige zoekopdracht vele lovende kritieken te lezen van tevreden klanten.

Hoe lang duurt een behandeling met een filler?

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling van 15 minuten voor een simpele plooi tot 45 minuten voor een liquid facelift. Daarnaast vindt er voor de behandeling nog een gesprek met uw arts plaats om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en er is bijna geen hersteltijd.

Doet een behandeling met een filler pijn?

Door bijna alle fillers is een verdoving gemengd. Hierdoor is kort het eerste prikje voelbaar maar daarna verdooft het behandelde gebied. Hierdoor wordt een behandeling met een filler meestal als niet echt pijnlijk ervaren. Alleen op zeer pijnlijke plaatsen zoals bijvoorbeeld de lippen wordt er een extra verdoving toegepast. In het laatste geval de zogenaamde tandartsverdoving.

Zijn er risico's op complicaties of bijwerkingen?

Na behandeling met een filler  kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn. In het geval van een bultje kan plaatselijk de filler opgelost worden. Het resultaat is dus omkeerbaar en daarmee zeer veilig.

Wat kost een behandeling met een filler?

De kosten van een filler zijn helemaal afhankelijk van de hoeveelheid benodigd materiaal. Omdat dit bij iedereen anders is en iedereen een eigen advies en behandelplan krijgt zijn er op de site alleen vanaf prijzen genoemd. De doelstelling in onze kliniek is om het resultaat te bereiken dat de klant wil bereiken en vervolgens om dit resultaat constant vast te houden. In een gratis eerste consult wordt alles zeer duidelijk uitgelegd.

Heb ik garantie op de behandeling?

Wij streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn nodigen wij hem/haar altijd uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

 

Zie ook
Prijslijst
Lees meer over Juvéderm
Lees meer over Restylane
Lees meer over Radiesse
Alle behandelingen

Volbella, een revolutionaire niet-permanente filler voor de lippen, liprimpels en mondhoeken