placeholder

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek streven wij naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat en gebruiken wij voor onze behandelingen uitsluitend de kwaliteitsmerken Botox, Juvéderm, Radiesse en Dermaceutic. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende merken bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Wanneer u kiest voor een Liquid Facelift of Botox- of fillerbehandeling bij Joost Kroon geniet u altijd van:

 • Behandelingen met producten van kwaliteitsmerken
 • Veilige behandelingen door ervaren artsen
 • Een mooi en natuurlijk resultaat

Wilt u meer weten over een van de merken op deze pagina? Neem voor vragen gerust contact op.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Alle merken bij Joost Kroon cosmetische kliniek

Voor onze behandelingen gebruiken wij bij Joost Kroon cosmetische kliniek uitsluitend de volgende kwaliteitsmerken. 

 • Botox

  Met een Botox injectie wordt (tijdelijk) de activiteit van spieren verminderd. Door de spierverlamming die ontstaat ontspant de huid en verdwijnen rimpels. Botox is daarnaast geschikt voor het behandelen van acne- en migraineklachten en gaat overmatig zweten tegen. In de reguliere geneeskunde wordt Botox al meer dan veertig jaar gebruikt voor het behandelen van uiteenlopende klachten en het middel wordt dan ook als volstrekt veilig beschouwd. Lees meer over dit merk en de kosten van Botoxbehandelingen op de Botox-informatiepagina. De effecten van Botox blijven gemiddeld tot een jaar na de behandeling zichtbaar.

 • Juvéderm

  Naarmate u ouder wordt, verdwijnt er volume uit het gezicht en ontstaan er rimpels. Door de lichaamseigen stof Juvéderm in het gezicht te injecteren, ontstaat volume waardoor u weer een jeugdige uitstraling krijgt. Juvéderm bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die voorkomt in elk mensenlichaam. Door deze stof te injecteren in het gezicht kunnen wij wenkbrauwen liften, rimpels en plooien verzachten, de wangen meer volume geven en de lippen vullen. Ook gebruiken wij Juvéderm voor het uitvoeren van een liquid facelift. Recentelijk heeft Juvéderm de nieuwe hyaluronzuur filler Volbella uitgebracht die zeer geschikt is voor het behandelen van kleine lijntjes. Doordat Volbella in zeer kleine hoeveelheden te injecteren is, ontstaat er alleen extra volume in de lijntjes, wat zorgt voor een natuurlijk resultaat. Een andere populaire filler van Juvéderm is Volite. Deze skinbooster werkt goed tegen een droge huid en maakt kleine lijntjes minder zichtbaar. U vindt meer informatie over dit middel en de kosten van Juvéderm-injecties op de Juvédermpagina.

 • Radiesse

  Ook de fillers van Radiesse zijn geschikt voor het creëren van extra volume in het gezicht. Daarnaast gebruiken wij deze filler voor handverjonging en het verjongen van het decolleté. Het middel wordt al jaren gebruikt voor cosmetische behandelingen en wordt door artsen als zeer veilig beschouwd. De effecten van een fillerbehandeling met Radiesse blijven gemiddeld 6 tot 18 maanden zichtbaar doordat het lichaam deze stof langzaam weer afbreekt. Lees meer over de fillers van dit merk op de Radiesse informatiepagina.

 • Huidproducten

  In onze webshop vindt u huidproducten van Dermaceutic en SkinCeuticals gericht op het voorkomen van huidbeschadiging, reinigen en herstellen van de huid. Daarnaast kunt u zonnebeschermingsproducten van het merk ISDIN aanschaffen in onze webshop. Maak een afspraak voor een adviesconsult met onze huidtherapeute of cosmetisch arts voor een uitgebreide analyse van uw huid. Tijdens deze afspraak geven zij u advies u over de meest geschikte huidverzorging voor uw type huid. In onze webshop vindt u de verschillende huidproducten die Joost Kroon aanbeveelt.

Over Joost Kroon cosmetische kliniek

Joost Kroon is gecertificeerd door de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en geeft internationaal trainingen aan artsen over Botox en Juvéderm. De behandelingen in de kliniek zijn altijd gericht op het verkrijgen van een mooie, frisse en jeugdige uitstraling met een natuurlijk resultaat. U vindt Joost Kroon in Amsterdam-Zuid. In de kliniek is een warme en ontspannen sfeer gecreëerd en de artsen en assistentes nemen voor behandelingen altijd uitgebreid de tijd.

“Wanneer je op zoek bent naar een natuurlijk resultaat, is deze kliniek het juiste adres. De arts is erg deskundig en weet precies wat nodig is voor een natuurlijk resultaat”

- Nicole
placeholder

Contact opnemen met Joost Kroon cosmetische kliniek

Wilt u een afspraak inplannen voor een van onze behandelingen? Neem gerust contact op met de afsprakenlijn via 020 333 8650 of plan gemakkelijk en snel zelf een kennismakingsconsult in via onze contactpagina. Tijdens deze eerste afspraak bespreken wij uw wensen en de haalbare resultaten en ontvangt u een kostenindicatie van de behandeling. Indien gewenst kan de behandeling vaak gelijk al plaatsvinden.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.