Juvederm

Met Juvéderm is o.a. geschikt voor een Liquid facelift, Wenkbrauwlift, Verzachten rimpels/plooien, Herstel volumeverlies wangen en Vollere lippen.

Wat is Juvéderm?
Juvederm bij Dokter Joost KroonJuvéderm is een hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke van nature in het lichaam voorkomt. Het is een volledig afbreekbaar product. Het geeft soepelheid, veerkracht en vochtigheid aan de huid doordat het water aan zich bindt. Met het ouder worden neemt de productie en daarmee de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam af. Dit gaat gepaard met het slapper worden van de huid en het ontstaan van rimpels. Door het inspuiten van Juvéderm kun je dus de aanwezigheid en hoeveelheid hyaluronzuur in een bepaald gebied herstellen. Rimpels, plooien, volumeverlies en oneffenheden worden zo gemakkelijk opgevuld.

Juvederm producten
Er zijn verschillende Juvéderm producten. Juvéderm 2,3,4,Smile, Hydrate en Voluma. Ze bestaan allemaal enkel en alleen uit hyaluronzuur. Het enige verschil tussen de verschillende producten is de partikelgrootte van het hyaluronzuur. Hoe dieper de rimpel of de plooi hoe groter de partikelgrootte die de arts nodig heeft om deze te kunnen behandelen. Juvéderm Smile is speciaal voor in en rond de lippen gemaakt.

Herstel het volume in uw gezicht!
Voor verzachten van rimpels en plooien.
Voor vollere lippen
Voor een betere huid

Behandelopties met Juvéderm

De behandeling
Joost Kroon is van mening dat bij behandeling van rimpels zoveel mogelijk moet worden geprobeerd de oorzaak van de rimpels te behandelen. Er wordt hierbij naar het hele gezicht gekeken. Op deze manier verkrijg je het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Het streven is dat u na de behandeling complimenten krijgt over uw uiterlijk maar geen vragen waar u een behandeling heeft gehad.

Een behandeling met Juvéderm duurt ongeveer 15-30 minuten. Juvéderm wordt ingespoten met een dunne naald of canule. Er zit een kleine hoeveelheid verdoving in de gel waardoor de behandeling meestal zonder extra verdoving kan worden uitgevoerd. Bij behandeling van de lippen wordt wel, indien gewenst, een extra verdoving toegepast. De zogenaamde tandartsverdoving. Hierdoor kan de lip pijnloos behandeld worden.
Als u van u zelf weet dat u een erg lage pijngrens heeft kunt u dit aangeven en kan er een half uur voor de behandeling een verdovende crème op uw gezicht worden aangebracht.

De reacties van de huid op de behandeling hangen af van het te behandelen gebied. Het varieert van geen huidreactie tot lichte zwelling of roodheid. Deze reacties zijn erg mild van aard en zijn doorgaans binnen een paar uur tot maximaal enkele dagen verdwenen. Er wordt vaak gewerkt met de zogenaamde stompe canules waardoor de kans op blauwe plekken uitermate klein is geworden Soms kunnen er een of meerdere blauwe plekjes ontstaan. Een blauwe plek is gelukkig zeer tijdelijk van aard en kan eenvoudig gecamoufleerd worden met wat make-up.
Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Resultaat
U ziet direct resultaat van de behandeling en de filler is in principe niet voelbaar. De filler wordt als het ware één geheel met de huid. Het resultaat blijft 6-18 maanden aanwezig en het product wordt volledig door het lichaam afgebroken.

Veiligheid
Juvéderm is een product uit Frankrijk. Het wordt gemaakt in hetzelfde laboratorium als Botox bij de firma Allergan. Zij zijn wereldwijd marktleider wat betreft medisch-cosmetische producten. Het wordt zonder dierlijke bestanddelen op een natuurlijke basis gemaakt volgens een zeer geavanceerde en moderne technologie. Omdat het lichaamseigen is kan het geen allergische reacties geven en is het volkomen veilig. Er zijn tot op heden rond de 11 miljoen behandelingen wereldwijd mee uitgevoerd. Joost Kroon geeft in Nederland trainingen en workshops met betrekking tot het werken met hyaluronzuur aan beginnende artsen

Kosten
De kosten van een behandeling met Juvéderm hangen af van de hoeveelheid gebruikt materiaal. Het wordt niet per zone afgerekend maar per milliliter. Er is al een Juvéderm behandeling vanaf €350,- .