placeholder
placeholder

Neuscorrectie met fillers

Bent u niet tevreden over uw gedeukte, te grote of kromme neus, maar ziet u een chirurgische neuscorrectie niet zitten? Een kromme neusrug door een deuk of een bochel is zeer eenvoudig te corrigeren met behulp van een filler. Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek voeren wij veilige neuscorrecties uit met een natuurlijk resultaat.

 • Uitsluitend gebruik van 100% veilige fillers
 • Persoonlijke aanpak en behandelplan
 • Behoud van uw natuurlijke uitstraling
 • Na één behandeling direct resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Neuscorrectie met injectables: de behandeling

Een neuscorrectie met een filler is een kleine ingreep en duurt niet langer dan 30 minuten. We kunnen de behandeling in drie stappen verdelen:

placeholder

Het eerste consult

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Na de behandeling

 • Het eerste consult

  Voordat we de neuscorrectie uitvoeren, komt u langs voor een consult. Tijdens dit consult bepalen we of de neuscorrectie met fillers voor u het gewenste resultaat zal opleveren. We bespreken uw wensen en stellen naar aanleiding daarvan een behandelplan op. Uiteraard kunt u tijdens dit consult ook vragen stellen.

 • De behandeling

  Tijdens de behandeling wordt de filler op de juiste plaatsen ingebracht met een dunne naald (een canule). De behandeling duurt gemiddeld niet langer dan 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar. Wij maken enkel gebruik van natuurlijke en veilige fillers van de merken Radiesse en Juvéderm.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wel raden wij u aan om de eerste 24 uur na de behandeling zonlicht te vermijden en geen zeer inspannende activiteiten uit te voeren. U kunt last krijgen van de volgende bijwerkingen, die niet schadelijk zijn en vanzelf verdwijnen:

  • Roodheid en lichte zwellingen
  • Blauwe plekjes
  • Kleine bloedingen op de prikplek
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Ervaringen neuscorrectie met filler:

"Ik ben dolgelukkig met het resultaat. Nooit geweten dat je met fillers de neus kan behandelen. Tijdens het verzamelen van informatie voor een operatie kwam ik uiteindelijk terecht op de site van Joost Kroon. Na het zien van foto's was een afspraak direct gemaakt. Het ontvangst, de gesprek en de behandeling heb ik als heel prettig ervaren. Een operatie is onnodig!"

– Anita

placeholder
placeholder

"Het consult van Joost Kroon was erg prettig, zijn advies en mening over de mogelijke behandeling waren professioneel en hij kwam vakkundig over. De behandeling is goed verlopen en Joost stelde mij op mijn gemak tijdens de behandeling. Na afloop ben ik tevreden over het resultaat."

– Livia

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Wat kost een neuscorrectie met fillers?

  Een neuscorrectie met fillers begint vanaf €500,-. Afhankelijk van hoeveel fillers er nodig zijn, wat per persoon verschilt, kunnen we een exacte prijs geven. Tijdens het eerste consult vertelt uw arts hoeveel de neuscorrectie precies gaat kosten. Voor een compleet overzicht van alle prijzen verwijzen we u naar onze prijslijst.

 • Waarom een neuscorrectie met injectables?

  Waar een chirurgische neuscorrectie een heftige ingreep is, zijn neuscorrecties met fillers zeer eenvoudig uit te voeren. Stel, u bent niet tevreden met de huidige vorm van uw neus of u vindt uw neus esthetisch gezien niet bij uw gezicht passen. Een neuscorrectie met fillers is dan een simpele en veilige ingreep met direct resultaat. Een bochel of een deuk in de neusrug is gemakkelijk te verhelpen met een filler.

 • Doet de behandeling pijn?

  Bij een chirurgische neuscorrectie moet u onder narcose en is de nazorg vaak van lange duur. Bij een neuscorrectie met fillers is dat niet het geval. Deze duurt niet langer dan een half uur en er is nagenoeg geen hersteltijd nodig. De behandeling wordt uitgevoerd met een canule (een dunne naald), waarmee de filler op de juiste plekken wordt aangebracht.

 • Kan ik na de behandeling gelijk weer verder?

  Na de neuscorrectie kunt u direct weer door met uw dagelijkse bezigheden. Echter raden we wel aan om de eerste 24 uur na de behandeling zonlicht te vermijden en geen zeer inspannende activiteiten te ondernemen. Het is mogelijk dat u last krijgt van de volgende bijwerkingen:

  • Rode huid en lichte zwelling
  • Kleine blauwe plekken
  • Lichte bloeding waar geprikt is

  Deze bijwerkingen zijn niet schadelijk en gaan vanzelf over.