Neuscorrectie zonder operatie

Bent u niet tevreden over uw gedeukte, te grote of kromme neus, maar ziet u een chirurgische neuscorrectie niet zitten? Een kromme neusrug door een deuk of een bochel is zeer eenvoudig te corrigeren met behulp van een filler. Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek voeren wij veilige neuscorrecties uit met een natuurlijk resultaat.

 • Uitsluitend gebruik van 100% veilige fillers
 • Lid Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde
 • Persoonlijke aanpak en behandelplan
 • Behoud van uw natuurlijke uitstraling
 • Na één behandeling direct resultaat
 • Beoordeeld met een 9,7

Direct een afspraak maken

Niet-chirurgische neuscorrectie met een filler

Met fillers kunnen we verschillende neuscorrecties uitvoeren. Een filler biedt onder andere uitkomst bij:

 • Lichte scheefstand van de neus
 • Bobbel op de neusbrug
 • Deukje in de neus
 • Brede neus

 

Ervaring neuscorrectie met filler:

Ik ben dolgelukkig met het resultaat. Nooit geweten dat je met fillers de neus kan behandelen. Tijdens het verzamelen van informatie voor een operatie kwam ik uiteindelijk terecht op de site van Joost Kroon. Na het zien van foto's was een afspraak direct gemaakt. Het ontvangst, de gesprek en de behandeling heb ik als heel prettig ervaren. Een operatie is onnodig!
- Anita

Kosten neuscorrectie met fillers

De prijs voor uw niet-chirurgische neuscorrectie is afhankelijk van de hoeveelheid fillers die we gebruiken. Omdat dit per persoon verschilt, is het niet mogelijk om een vaste prijs te benoemen. De prijzen voor een neuscorrectie zonder operatie beginnen vanaf € 500,-. In uw eerste consult vertelt uw arts u hoeveel uw behandeling gaat kosten.

Neuscorrectie met injectables: de behandeling

Een neuscorrectie met een filler is een kleine ingreep en duurt niet langer dan 30 minuten. We kunnen de behandeling in drie stappen verdelen:

1. Het eerste consult

Voordat we de neuscorrectie uitvoeren, komt u langs voor een consult. Tijdens dit consult bepalen we of de neuscorrectie met fillers voor u het gewenste resultaat zal opleveren. We bespreken uw wensen en stellen naar aanleiding daarvan een behandelplan op. Uiteraard kunt u tijdens dit consult ook vragen stellen.

2. De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de filler op de juiste plaatsen ingebracht met een dunne naald (een canule). De behandeling duurt gemiddeld niet langer dan 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar. Wij maken enkel gebruik van natuurlijke en veilige fillers van de merken Radiesse, Juvéderm en Restylane.

3. Na de behandeling

Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wel raden wij u aan om de eerste 24 uur na de behandeling zonlicht te vermijden en geen zeer inspannende activiteiten uit te voeren. U kunt last krijgen van de volgende bijwerkingen, die niet schadelijk zijn en vanzelf verdwijnen:

 • Roodheid en lichte zwellingen
 • Blauwe plekjes
 • Kleine bloedingen op de prikplek

 

Ervaring neuscorrectie met filler:

Het consult van Joost Kroon was erg prettig, zijn advies en mening over de mogelijke behandeling waren professioneel en hij kwam vakkundig over. De behandeling is goed verlopen en Joost stelde mij op mijn gemak tijdens de behandeling. Na afloop ben ik tevreden over het resultaat.
- Livia

Resultaten van neuscorrectie met filler

Het resultaat van een neuslift is direct zichtbaar en houdt drie tot achttien maanden aan. Hoelang het resultaat te zien blijft, hangt onder andere af van de soort correctie. Wanneer de neus gelift moet worden, houdt het effect van de fillers minder lang aan dan wanneer we een bobbel of deukje wegwerken. Als de filler is uitgewerkt, kan de behandeling opnieuw uitgevoerd worden. Joost Kroon werkt alleen met natuurlijke, tijdelijke fillers die geheel veilig zijn. Bekijk voor meer informatie ook de veelgestelde vragen over fillers.

Een afspraak maken

Heeft u vragen over de neuscorrectie met fillers of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.