Huidverbetering 

placeholder

Is een huidverbetering behandeling iets voor mij?

Een huidverbetering behandeling is zeer geschikt wanneer u last heeft van bijvoorbeeld:

 
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

De verschillende huidverbeterende behandelingen

placeholder

Pigmentvlekken

De pigmentvlekken op uw gezicht, decolleté en handen kunnen verwijderd worden door middel van lasertherapie, een laserbehandeling of een chemische peeling. De soort behandeling is geheel afhankelijk van het type pigmentvlek, uw huid en de klachten. Tijdens een persoonlijk consultgesprek kan onze huidtherapeute u advies geven over een geschikte behandeling die uw pigmentvlekken het best behandelt.

placeholder

Couperose of Rosacea

Wanneer u zich stoort aan de roodheid in uw gezicht of op uw decolleté biedt een laserbehandeling uitkomst. De warmte van de laser zorgt ervoor dat de rode bloedvaatjes beschadigen en worden opgeruimd door het lichaam, waardoor uw huid egaler en rustiger wordt. De couperose behandeling is geschikt voor ieder huidtype: van de gevoelige huid tot de normale huid.

placeholder

Chemische peeling

Een chemische peeling is zeer geschikt wanneer u last heeft van een doffe huid, acnelittekens of een vette huid. Door middel van de peeling laten huidcellen los, waardoor er een huidvernieuwing optreedt. Deze nieuwe huidlaag is egaler en gladder dan daarvoor. Hierdoor blijft de huid actief, verminderen of verdwijnen pigmentvlekken en worden de poriën fijner. Via onderstaande button kunt u hier meer over lezen.

placeholder

Renophase peel

De Renophase peeling haalt uw natuurlijke glans terug. Door middel van een tweedelige peeling wordt eerst de doorlaatbaarheid van de huid vergroot, zodat de ingrediënten diep in de huid kunnen doodringen. De tweede laag van de peeling richt zich op uw huidprobleem, zoals een vale teint, overmatig pigment of onzuiverheden. Onze huidtherapeut kan u adviseren welke peeling geschikt is voor u.

placeholder

Skinbooster

Om uw huid een flinke oppepper te geven, gebruiken wij de skinbooster Vital en Juvederm Volite. Het natuurlijke hyaluronzuur hydrateert de huid van binnenuit om ervoor te zorgen dat de huid in een goede conditie blijft. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om te starten met een kuur van drie behandelingen. Tussen de behandelingen dient u de huid een maand rust te geven.

placeholder

Laser ontharen

Laat de overbeharing in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderen met een Elite MPX Cynosure laser. In gemiddeld zes tot acht behandelingen worden de haarzakjes vernietigd. Om een optimaal resultaat te behalen voor zowel de lichte als de donkere huid werken wij met twee verschillende soorten lasers: de Alexandrite laser voor de lichte huid en de Nd:Yag laser voor de donkere huid.

placeholder

Sparkle Laser Treament

De Sparkle Laser Treatment is een door Joost Kroon cosmetische kliniek ontwikkelde behandeling, waarmee we onder andere pigmentvlekken, grove poriën en fijne lijntjes aanpakken. We maken gebruik van een speciale laser, waarmee we de verschillende lagen van de huid effectief kunnen behandelen. Het resultaat is een stralende, strakke en egale huid. 

placeholder

Het verminderen van expressierimpels

Door de expressierimpels in uw gezicht kunt u er moe of boos uitzien, terwijl u dit in werkelijkheid niet bent. Met een Botoxbehandeling ontspant de spier die de expressierimpel veroorzaakt, waardoor u er uitgerust en jonger uitziet. Goed om te weten is dat Botox een zeer veilig product is. Daarnaast is de behandeling nagenoeg pijnloos.

hydrafacial

Hydrafacial®

De Hydrafacial® behandeling is een unieke, pijnloze en veilige behandeling voor het verbeteren en verzorgen van uw huid. De behandeling is geheel afgestemd op uw huidtype. De Hydrafacial® combineert 3 stappen: het reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en het hydrateren en verzorgen van de huid.

Prijslijst huidverbetering

Onderstaand vindt u een overzicht voor de huidverbeterende behandelingen. 

 • Vaatlaser / Pigment / IPL - prijzen

  Behandeling Prijs
  Zone 1 € 175,-
  Zone 2 € 250,-
  Zone 3 - Photofacial voor zonbeschadigde huid waarbij combinatie wordt gedaan met IPL en Alex, gehele gelaat OF decolleté € 350,-
  Zone 4 - Gehele gelaat, hals ÉN gehele decolleté € 450,-
 • Vaatlaser / Pigment / IPL - prijzen

  Behandeling Prijs
  Zone 1 € 175,-
  Zone 2 € 250,-
  Zone 3 - Photofacial voor zonbeschadigde huid waarbij combinatie wordt gedaan met IPL en Alex, gehele gelaat OF decolleté € 350,-
  Zone 4 - Gehele gelaat, hals ÉN gehele decolleté € 450,-
 • Peelings - prijzen

  Behandeling Prijs
  Chemische Peel Light € 150,-
  Chemische Peel Medium € 250,-
  Chemische Peel Strong € 350,-
  Chemische Peel Advanced € 750,-
 • Skinbooster - prijzen

  Behandeling Prijs
  Belotero® Revive per 2 ml € 895
  HydraGlow Collagen Booster (PRP + Microneedling + Juvederm® Volite) € 1150
  Juvederm® Volite per 2 ml € 895
  Profhilo per 2 ml € 375
  PRP met microneedling € 400
  Behandeling tijdens het spreekuur Prijs
  Belotero® Revive per 2 ml € 895
  HydraGlow Collagen Booster (PRP + Microneedling + Juvederm® Volite) € 1000
  Juvederm® Volite per 2 ml € 695
  Profhilo per 2 ml € 275
  PRP met microneedling € 400
 • Laser ontharen - prijzen

  Zone Prijs
  Laser ontharen gelaat vanaf
  € 125,-
  Laser ontharen lichaam maatwerk

Maak een afspraak met onze huidtherapeute

Voor meer informatie over de huidverbetering behandeling of een afspraak voor één van de behandelingen kunt u contact opnemen
door te bellen naar 020 333 8650 of door een e-mail te sturen naar info@joostkroon.com.

 • Uw gegevens zijn veilig bij ons
 • U krijgt binnen 24 uur een reactie

Akkoord *

9 + 9 =

We wijzen je op ons Privacyreglement.