Collageen behandelingen

placeholder

Collageen behandeling bij Joost Kroon

Helaas verliest onze huid naarmate we ouder worden zijn volume en ontstaan er rimpels en zichtbare lijntjes. De natuurlijke aanmaak van collageen neemt af, waardoor de huid slapper wordt en zijn stevigheid verliest. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld wallen, ingevallen wangen en rimpels.

Bij Joost Kroon voeren we verschillende soorten behandelingen uit om uw huid er weer fris en jong uit te laten zien. Bent u benieuwd wat Joost Kroon met uw huid kan doen? Maak dan nu een afspraak.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
placeholder

Ulthera behandeling

De Ulthera behandeling is een nieuwe huidverjongende behandeling bij Joost Kroon. Door middel van geluidsgolven stimuleren we de aanmaak van collageen. Hierdoor krijgt u een strakkere en stevigere huid, met een jongere uitstraling als gevolg.

placeholder

Radiesse

Radiesse bestaat uit een gel met onder andere calcium-hydroxylapatiet (CaHA). Deze stof is opgebouwd uit calcium- en fosfaatdeeltjes (microsferen) die de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid stimuleren.

placeholder

PRP plasma behandeling

Een behandeling met PRP is een behandeling met 100% lichaamseigen plasma. In dit plasma zitten groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

placeholder

HydraGlow Collagen Booster

De HydraGlow Collagen Booster is een ultieme alles-in-één behandeling. Deze unieke behandeling hydrateert de huid, verzacht fijne lijntjes en brengt een enorme collageenstimulatie op gang.

placeholder

Juvéderm Volite Skinbooster

De Volite behandeling van Juvéderm bevat als belangrijkste bestanddeel hyaluronzuur en is daarmee een natuurlijke en krachtige skinbooster. Dit bestanddeel hydrateert de huid, waardoor hij steviger en soepeler wordt en een jeugdigere uitstraling krijgt.

placeholder

Mesotherapie

Met Mesotherapie stimuleren we huidverjonging in het gezicht, de hals en het decolleté. Met deze behandeling zorgen we voor de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid.

placeholder

Profhilo behandeling

De Profhilo behandeling is een behandeling waarmee we huidverslapping tegengaan. Door middel van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de collageen en elastine aanmaak. Zo verbeteren we zichtbaar de kwaliteit van de huid en krijgt u een jongere uitstraling.

placeholder

Profhilo body

Met de Profhilo Body behandeling maken we uw huid strakker, steviger en veerkrachtiger. Net als bij de Profhilo behandeling injecteren we kleine beetjes hyaluronzuur om zo de collageen en elastine aanmaak te stimuleren.

placeholder

Dermapen behandeling

Met behulp van de Dermapen vernieuwen en verfrissen we uw huid zonder hem te beschadigen. De behandeling is geschikt als u last heeft van een doffe huid, grove poriën, striae en littekens.