Botox tegen overmatig zweten

placeholder

Waarom Botox tegen zweten bij Joost Kroon?

Met een veilige en korte behandeling met botox geen last meer van overmatig zweten. Door uw oksels te behandelen met botox kunt u weer zorgeloos aan het werk en meedoen aan alle dagelijkse activiteiten. De behandeling is erg geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten ook bij transpiratieklachten bij de haargrens en op handpalmen en voetzolen.

 • Veilige en effectieve behandeling
 • Korte behandeling van slechts 20 minuten
 • Klanten beoordelen onze okselbotoxbehandeling met een 9,7
 • Effect houdt 5 tot 12 maanden aan
 
Of bel 020-3338650 maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:30 uur tot 16:00 uur.

 

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur

De behandeling in 4 stappen

placeholder

Kennismakingsconsult

placeholder
placeholder

Behandeling met botox

placeholder
placeholder

Na de behandeling

placeholder
placeholder

Het effect


 • Kennismakingsconsult

  U plant een afspraak bij ons in voor het eerste consult. In dit gesprek kunt u uw klachten toelichten en zal de arts altijd onderzoek doen naar de mogelijke oorzaken van het overmatig zweten. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen en krijgt meer informatie over de behandeling. Na het intakegesprek stelt de arts een persoonlijk behandelplan voor u op.

 • Behandeling met botox

  De botox wordt tijdens de behandeling met een naald geïnjecteerd. Bij het behandelen van de oksels is het belangrijk dat deze geschoren zijn en dat u geen deodorant heeft gebruikt. Veel mensen ervaren de behandeling niet als pijnlijk. Meestal duurt een behandeling ongeveer 20 minuten.

 • Na de behandeling

  Het is niet nodig om rust te houden na de behandeling. Wel raden wij aan om druk op het behandelde gebied te vermijden en de eerste dag niet te sporten. Na 48 uur begint u de eerste effecten te merken en na twee weken zweet u helemaal niet meer. U kunt last hebben van de volgende lichte bijwerkingen, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken:
  • Lichte pijn in behandelde gebied
  • Blauwe plekken
  • Roodheid en lichte zwellingen
 • Het effect

  Het effect van Botox is 3 tot 7 maanden zichtbaar.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen

Wij hebben voor u een aantal vragen op een rij gezet, die ons vaak worden gesteld:

 • Wat is Botox?

  Botox is de merknaam van het middel waarmee de werking van zenuwen geblokkeerd kan worden. Het bestaat uit het natuurlijke eiwit botulinetoxine en wordt in de medische wereld al jarenlang gebruikt voor het behandelen van spierspasmen. Botox is bekend geworden bij het grote publiek door het gebruik voor de behandeling van rimpels. Het wordt in de medische wereld al meer dan 30 jaar gebruikt en wordt als volstrekt veilig gezien.

 • Waarom heb ik last van overmatig zweten?

  Vaak is er geen directe oorzaak aan te wijzen bij patiënten die last hebben van overmatig zweten. Soms is een ziekte een mogelijke oorzaak en ook kan de oorzaak van het overmatig zweten psychisch zijn. Tijdens de intake zal de arts altijd de mogelijke oorzaken van het overmatig zweten met u bespreken.

 • Is de behandeling pijnlijk?

  De meeste patiënten vinden de behandeling niet pijnlijk en injecties worden vaak vergeleken met lichte speldenprikjes.

 • Het effect

  Het effect van Botox is 3 tot 7 maanden zichtbaar.

Ervaring behandeling oksels met Botox

"Eindelijk kan ik weer lichte katoenen bloesjes en shirts aan. Ik maakte mij vroeger constant zorgen over de zweetplekken onder mijn armen, maar dat hoeft niet meer!"

- Gaby

placeholder