Botox tegen Overmatig Zweten

Met een veilige en korte behandeling met botox geen last meer van overmatig zweten. Door uw oksels te behandelen met botox kunt u weer zorgeloos aan het werk en meedoen aan alle dagelijkse activiteiten. De behandeling is erg geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten in de oksel maar kan ook uitgevoerd worden bij transpiratieklachten bij de haargrens en op handpalmen en voetzolen.

Waarom een botoxbehandeling bij Joost Kroon?

  • Veilige en effectieve behandeling
  • Joost Kroon is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde
  • Korte behandeling van slechts 20 minuten
  • Geen hersteltijd nodig
  • Klanten beoordelen onze okselbotoxbehandeling met een 9,7
  • Effect houdt 5 tot 12 maanden aan

Wilt u meer informatie over het tegengaan van overmatig zweten met een botoxbehandeling? Neem contact met ons op via 020 333 8650 of stuur ons een bericht via info@joostkroon.nl. Door te klikken op onderstaande button kunt u ook direct een afspraak maken.

Direct een afspraak maken

Ervaring behandeling oksels met botox

Eindelijk kan ik weer lichte katoenen bloesjes en shirts aan. Ik maakte mij vroeger constant zorgen over de zweetplekken onder mijn armen, maar dat hoeft niet meer! - Gaby

Kosten botoxbehandeling tegen overmatig zweten

Wij hanteren een vaste prijs van € 550,- voor de botoxbehandeling van beide oksels. Voor het injecteren van andere gebieden zoals uw haargrens gelden andere prijzen. De prijs is altijd afhankelijk van de benodigde hoeveelheid botox. Plan vrijblijvend een intakegesprek in voor een exacte prijsindicatie.

Botoxbehandeling in Joost Kroon cosmetische kliniek

In onze kliniek in Amsterdam-Zuid hebben wij een ontspannen en huiselijke sfeer gecreëerd. Wij vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk en nemen de tijd voor al uw vragen zodat u zich helemaal op uw gemak voelt. Bekijk onze fotopagina voor een indruk van onze kliniek. U kunt terecht voor een behandeling op de volgende dagen:

Maandag:12:00-20:00 uur
Dinsdag:09:30-18:00 uur
Woensdag:09:30-17:30 uur
Donderdag:10:00-18:30 uur
Vrijdag:09:00-17:00 uur
Zaterdag:11:00-17:00 uur
Zondag:Gesloten

Behandeling overmatig zweten met botox

Door een specifiek gebied met botox te injecteren, blokkeer je de signalen naar de zenuwen die de zweetklieren aansporen tot zweetproductie. Hierdoor gaan er geen prikkels meer naar de zweetklieren en zullen deze stoppen met het produceren van zweet. Een behandeling met botox gaat bij Joost Kroon cosmetische kliniek altijd volgens de volgende drie stappen:

Stap 1: kennismakingsconsult

U plant een afspraak bij ons in voor het eerste consult. In dit gesprek kunt u uw klachten toelichten en zal de arts altijd onderzoek doen naar de mogelijke oorzaken van het overmatig zweten. U heeft de gelegenheid om vragen te stellen en krijgt meer informatie over de behandeling. Na het intakegesprek stelt de arts een persoonlijk behandelplan voor u op.

Stap 2: behandeling met botox

De botox wordt tijdens de behandeling met een naald geïnjecteerd. Bij het behandelen van de oksels is het belangrijk dat deze geschoren zijn en dat u geen deodorant heeft gebruikt. Veel mensen ervaren de behandeling niet als pijnlijk. Meestal duurt een behandeling ongeveer 20 minuten.

Stap 3: na de behandeling

Het is niet nodig om rust te houden na de behandeling. Wel raden wij aan om druk op het behandelde gebied te vermijden en de eerste dag niet te sporten. Na 48 uur begint u de eerste effecten te merken en na twee weken zweet u helemaal niet meer. U kunt last hebben van de volgende lichte bijwerkingen, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken:

  • Lichte pijn in behandelde gebied
  • Blauwe plekken
  • Roodheid en lichte zwellingen

 

Veelgestelde vragen

Wij hebben voor u een aantal vragen op een rij gezet, die ons vaak worden gesteld:

Wat is botox?

Botox is de merknaam van het middel waarmee de werking van zenuwen geblokkeerd kan worden. Het bestaat uit het natuurlijke eiwit botulinetoxine en wordt in de medische wereld al jarenlang gebruikt voor het behandelen van spierspasmen. Botox is bekend geworden bij het grote publiek door het gebruik voor de behandeling van rimpels. Het wordt in de medische wereld al meer dan 30 jaar gebruikt en wordt als volstrekt veilig gezien.

Waarom heb ik last van overmatig zweten?

Vaak is er geen directe oorzaak aan te wijzen bij patiënten die last hebben van overmatig zweten. Soms is een ziekte een mogelijke oorzaak en ook kan de oorzaak van het overmatig zweten psychisch zijn. Tijdens de intake zal de arts altijd de mogelijke oorzaken van het overmatig zweten met u bespreken.

Is de behandeling pijnlijk?

De meeste patiënten vinden de behandeling niet pijnlijk en injecties worden vaak vergeleken met lichte speldenprikjes.

Afspraak inplannen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Plan zelf online een consult in om de mogelijkheden voor te bespreken of neem contact op via 020 3338 650.