Fronsrimpels

Fronsrimpels veroorzaken een strenge of boze blik. Gelukkig zijn fronsrimpels goed te behandelen (indien gewenst) door middel van een Botox behandeling. De behandeling duurt slechts 10 minuten en biedt een geweldig resultaat. De artsen bij Joost Kroon cosmetische kliniek hebben jarenlange ervaring op het gebied van Botox behandelingen. Laat uw fronsrimpel behandelen bij Joost Kroon cosmetische kliniek en u bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Fronsrimpel behandeling vanaf € 210,-
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Behandelingen uitgevoerd door NVCG-gecertificeerde artsen
  • Tot 6 maanden zichtbaar resultaat
  • Vrijblijvend consult voor advies en vragen

Benieuwd naar wat Botox kan betekenen voor uw fronsrimpels? Plan een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek via 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Het behandelen van mijn fronsrimpels bij Joost Kroon gebeurde snel en was niet pijnlijk. Na de behandeling oog ik veel vriendelijker, jonger en frisser. Ik ben erg tevreden met het natuurlijke resultaat.

Fronsrimpel verwijderen

Fronsrimpels zijn zeer goed te behandelen met Botox. Botox is een natuurlijke spierontspanner en we injecteren deze in de spieren die fronsrimpels veroorzaken. Gedurende de gehele behandeling krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek behandelen we fronsrimpels volgens de volgende drie stappen:

Stap 1. vragen en wensen bespreken

Bij Joost Kroon staan uw wensen centraal. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we uw wensen en stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. De behandeling kan hierna direct plaatsvinden of eventueel op een ander moment ingepland worden.

Stap 2. Botox injecteren

De fronsrimpel wordt behandeld met Botox, een spierontspanner. Hierdoor vermindert de spierkracht en ontstaat er rust tussen de wenkbrauwen. De huid ter plaatse komt ook tot ontspanning. Dit maakt dat de rimpels verzachten. De behandeling duurt maximaal 15 minuten en is nagenoeg pijnloos.

Stap 3. na de behandeling

Na de behandeling is het resultaat niet direct zichtbaar. Na enkele dagen ziet u de eerste verschillen en na twee weken is het resultaat optimaal. Soms ontstaan er na de behandeling blauwe plekjes op de behandelde gebieden.
Als de fronsrimpel twee weken na de Botoxbehandeling nog niet is weggetrokken, kunnen we eventueel nog een filler op basis van hyaluronzuur in de rimpel spuiten om de rimpel op te vullen en om deze meer te verzachten. Bij Joost kroon cosmetische kliniek werken we voor het behandelen van de fronsrimpel met filler van Juvéderm, een hoogwaardig merk in de cosmetische wereld.

het resultaat

Het resultaat van de behandeling is na twee weken optimaal. Dit resultaat zal gemiddeld vier aanden lang aanhouden. Naast optisch resultaat biedt een fronsrimpel behandeling ook fijne resultaten voor mensen met hoofdpijn en migraine. Zo blijkt dat mensen met hoofdpijn of migraine vaak een sterke afname van hun pijnklachten ervaren. Het resultaat van een fronsrimpel behandeling is:

  • Fronsrimpels verdwijnen
  • Een jonge, ontspannen en frisse uitstraling
  • Een vriendelijkere en zachtere gezichtsuitdrukking
  • Eventuele afname van hoofdpijn en migraine

Kosten van de behandeling

De kosten voor de fronsrimpel behandeling op basis van de standaard aanbevolen dosering bedragen € 210,-. Als u daarbij ook andere gebieden wilt laten behandelen, betaalt u een meerprijs. De prijzen staan overzichtelijk weergeven in onze prijslijst.

Veelgestelde vragen

Enkele dagen na de behandeling begint het effect geleidelijk zichtbaar te worden. Twee weken na de behandeling is het resultaat optimaal. Dit resultaat blijft ongeveer vier tot zes maanden zichtbaar.

Hoelang het resultaat blijft aanhouden verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld kunt u rekenen op een aanhoudend resultaat van vier tot zes maanden. Botox en hyaluronzuur worden in de loop van de maanden geleidelijk afgebroken door het lichaam. Wanneer het effect is uitgewerkt, kunt u de behandeling herhalen bij Joost Kroon cosmetische kliniek.

Het behandelen van uw rimpels door middel van Botox laat over het algemeen geen sporen achter. Soms kunt u na de behandeling last krijgen van blauwe plekjes of zwelling. Koel in dat geval het behandelde gebied af met een ice pack. De zwelling en blauwe plekjes zullen na een week compleet verdwijnen. Verder mag u de eerste 24 uur na de behandeling niet sporten, onder de zonnebank of een bezoekje brengen aan de sauna.

> Direct na de behandeling mag u de geïnjecteerde gebieden niet masseren.
> Sporten of zware lichamelijke activiteiten: tot 24 uur na de behandeling.
> Sauna: tot twee dagen na de behandeling.
> Zonnebank: tot een week na de behandeling.
> Schoonheidssalon: tot twee weken na de behandeling.
> Het gebruik van bloedverdunnende medicatie. De arts adviseert u voor de behandeling welke medicatie u tijdelijk dient stop te zetten.

Tijdens de behandeling werken we met een zeer dunne naald. De behandeling is hierdoor niet pijnlijk. U kunt het gevoel vergelijken met speldenprikjes.

Al tientallen jaren wordt Botox toegepast voor cosmetische behandelingen. Botox heeft een tijdelijk effect. Na vier tot zes maanden zal de behandelde spier zich volledig herstellen. Bovendien heeft Botox geen invloed op de rest van het lichaam. De artsen van Joost Kroon cosmetische kliniek hebben jarenlange ervaring op het gebied van Botox behandelingen en verzekeren u van een professionele en juiste werkwijze.

Fronsrimpels ontstaan door het samentrekken van de spieren tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u boos kijkt, bij het beschermen van de ogen tegen fel (zon)licht of tijdens momenten van concentratie en irritatie. Bij het fronsen trekken een vijftal spieren de wenkbrauwen naar elkaar toe en tegelijkertijd naar beneden.

Over Joost Kroon

Dokter Joost Kroon is een ervaren cosmetisch arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent. Momenteel is hij ook actief als trainer voor Botox en Juvéderm en leidt hij artsen op internationaal niveau op in het werken met injectables en gespecialiseerde injectietechnieken.
Cosmetische kliniek Joost Kroon is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Gerelateerde behandelingen

De artsen bij Joost Kroon zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring op het gebied van diverse behandelingen. Hieronder vindt u een lijst met gerelateerde behandelingen:

 

Afspraak inplannen bij Joost Kroon

Wilt u een behandeling inplannen of heeft u vragen over het behandelen van fronsrimpels? Bel ons via 020 333 8650 of plan zelf eenvoudig een kennismakingsconsult in via onze afsprakenpagina.