Algemene vragen

 • Is dokter Joost Kroon ervaren?

  Dokter Joost Kroon is een expert in botox, fillers en medische huidverbetering. Hij verricht duizenden behandelingen per jaar en leidt collega-artsen in binnen- en buitenland op in gespecialiseerde injectietechnieken. Hij reist de wereld af om colleges te geven op het gebied van schoonheid en geavanceerde injectietechnieken. Zijn grootste uitdaging is het benadrukken van de schoonheid van iedere persoon met behouden van de natuurlijke uitstraling. Hij kijkt naar de persoon zelf en streeft naar een zo goed mogelijk resultaat passend bij die persoon.

 • Is een behandeling pijnlijk?

  Natuurlijk horen bij een behandeling met injectables prikjes met de naald. Deze naaldjes zijn echter zeer fijn (insuline naaldjes) waardoor het meestal als licht irritant wordt ervaren maar niet als pijnlijk. Desgewenst kan er verdoving van de huid worden gegeven.

 • Zijn er risico's aan de behandeling verbonden?

  De arts is zeer kundig en ervaren en er wordt uitsluitend met niet-permanente middelen gewerkt. Hierdoor zijn de risico’s zeer gering. De behandelend arts wijst u tijdens het consultgesprek op alle voor- en nadelen van de behandeling en het product.

 • Kan ik me na een behandeling normaal vertonen?

  De huid kan na een behandeling soms iets rood en/of gezwollen zijn. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren. Door gebruik van canules (stompe naalden) is de kans op een blauwe plek drastisch afgenomen.

 • Hoe lang kan ik resultaat van de behandeling verwachten?

  De tijdsduur van de werking van het (niet-permanente) product verschilt. Het resultaat van een Botox injectie is 3-6 maanden bij cosmetische toepassing, 3-12 maanden bij medische toepassing. Het cosmetische resultaat bij een filler is afhankelijk van snelheid waarmee het door het lichaam wordt afgebroken. Bij de ene persoon zal dit sneller zijn dan bij de andere. Globaal is de werking van fillers 6-18 maanden.

 • Wat mag ik wel en wat mag ik niet na een behandeling?

  De eerste dagen na de behandeling wordt een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank afgeraden. Na een Botoxbehandeling kan men de eerste 2 weken beter geen gezichtsmassage uitvoeren. Na een peeling of behandeling met een filler wordt in het ideale geval de huid in de eerste week na de behandeling 2 maal daags ingesmeerd met K-ceutic nabehandelings crème eventueel in combinatie met arnica zalf/druppels.

 • Wat kost een behandeling?

  Het eerste consult is gratis. Verder hangen de kosten af van het type behandeling dat u ondergaat. Ook de benodigde hoeveelheid materiaal bepaalt grotendeels de kosten. Heeft u veel en diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.