placeholder

Waarom een pico laser behandeling?

Met de pico laser behandelen we de huid op een veilige en effectieve manier. Door middel van deze behandeltechniek zijn we in staat om heel selectief bepaalde delen van de huid te behandelen. De pico laserbehandeling gebruiken we onder andere voor de volgende doeleinden:

 • Pigmentvlekken verwijderen
 • Melasma verminderen
 • Verwijderen van tatoeages
 • Verwijderen van permanente make-up
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur

Video eerste consult

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen. 

 • Wat doet de pico laser behandeling precies?

  De pico laser werkt door middel van lichtpulsen met een snelheid van een nanoseconde. De laser verpulvert (inkt)pigmenten tot kleine deeltjes. Deze kleine deeltjes worden vervolgens door het lichaam afgevoerd. Dit gebeurt sneller dan met de traditionele laser.

 • Hoelang duurt de pico laser behandeling?

  De duur van de behandeling hangt af van het aantal te behandelen gebieden en de grootte van de gebieden. We hanteren een maximale behandeltijd van één uur per keer. Gaat het bijvoorbeeld om een erg grote tatoeage die we verwijderen? Dan delen we de sessie op in twee delen.

 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen, verschilt. Wilt u met de pico laser behandeling pigmentvlekken of melasma verminderen? Dan moet u rekening houden met één tot vier behandelingen.

  Gaat het om het verwijderen van een tatoeage? Dan zijn er gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig.

 • Doet een pico laser behandeling pijn?

  Over het algemeen wordt de behandeling niet als erg pijnlijk ervaren. Als u dit wilt, kunnen we tijdens de behandeling de gebieden met een speciale coolpack koelen.

 • Zijn er risico’s op complicaties of bijwerkingen?

  Na de behandeling met de laser kunnen lichte reacties ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere zwelling, jeuk, roodheid, een branderig gevoel en blaarvorming. Deze bijwerkingen zijn in de meeste gevallen na drie dagen helemaal weggetrokken

 • Hoeveel kost een behandeling met de pico laser?

  De kosten van een pico laser behandeling verschillen per behandeling. Voor ieder persoon stellen we een advies en een behandelplan op. Aan de hand van dit plan bepalen we de prijs. Op onze website vindt u wel een prijslijst met vanafprijzen.

 • Houd ik littekens over?

  Door gebruik te maken van de pico laser, is de kans op een volledige verwijdering groot. Na de behandeling is het mogelijk dat er een witte waas zichtbaar blijft. Tijdens een consult vertel onze huidtherapeut u alles over wat u kunt verwachten.