Snel naar

LIQUID FACELIFT

Tijdens het ouderdomsproces verandert de huid. Bij de meeste mensen ontstaan na enige tijden rimpels en plooien. Deze rimpels kunnen u ontevreden of ongelukkig met uw uiterlijk maken. Vormen deze rimpels of plooien een ergernis voor u? Verlangt u weer terug naar de jeugdige uitstraling van uw gezicht? Dan vormt de liquid facelift behandeling van Dokter Joost Kroon de oplossing.

Een liquid facelift is een behandeling van het gehele gezicht die zonder operatie wordt uitgevoerd. De liquid facelift wordt uitgevoerd door onze cosmetisch arts Joost Kroon. Voor deze behandeling worden fillers in combinatie met speciale cosmetische behandeltechnieken gebruikt om een zo natuurlijk en goed mogelijk resultaat te bereiken. In de kliniek wordt gewerkt met fillers van vooraanstaande merken zoals: Juvéderm, Restylane en Radiesse. Daarnaast heeft Joost Kroon jarenlange ervaring op het gebied van liquid facelift behandelingen. Hierdoor bent u bij Cosmetische Kliniek Joost Kroon verzekerd van kwalitatief hoogwaardige cosmetische zorg.

Boek direct een liquid facelift

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een behandeling die betrekking heeft op het gezicht en wordt ook wel een whole face behandeling genoemd. Zoals de naam al zegt, is de whole face benadering gebaseerd op behandeling van het gehele gezicht in plaats van één specifiek gebied. Een liquid facelift heeft als doel om het volume en de contouren van uw gezicht te herstellen. Op deze manier krijgt uw gezicht haar jeugdige uitstraling weer terug. Het voordeel van deze behandeling is dat er geen operatie nodig is en dat er diverse combinaties van technieken en producten mogelijk zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Bij Kliniek Joost Kroon ontvangt u een eerlijk advies en krijgt u een gratis consult

De behandeling

Het consult

Dokter Joost Kroon legt tijdens het consult de mogelijkheden, producten en de technieken van de liquid facelift uit. Tijdens het consult kan hij daar een demonstratie van geven, zodat u een nog beter beeld van de behandeling krijgt. U ontvangt tijdens het consult een eerlijk advies over de mogelijkheden. Uw wensen staan hierbij centraal en wanneer dokter Joost Kroon denkt dat een behandeling niet nodig is of dat de behandeling niet het gewenste resultaat gaat opleveren, zult u dat ook als advies te horen krijgen. Injectables / fillers kunnen namelijk niet altijd het gewenste resultaat opleveren en op zo’n moment is een eerlijk advies erg belangrijk. Mocht een liquid facelift voor u niet de meest geschikte behandeling zijn, dan gaan we graag op zoek naar een behandeling die wel kan voldoen aan uw verwachtingen. Laat u van te voren dus goed informeren en schroom niet om een vrijblijvend consult aan te vragen waarin uw specifieke mogelijkheden worden toegelicht.

De behandeling

De liquid facelift wordt uitgevoerd door dokter Joost Kroon in onze kliniek in Amsterdam. Dokter Joost kroon was één van de eerste cosmetische artsen in Nederland die werkte volgens het principe van de liquid facelift. Hij leidt over de hele wereld artsen op om volgens deze methode te werken en hij spreekt op grote internationale congressen over de hele wereld.

De liquid facelift focust zich op het gehele gezicht, er worden diverse gebieden van het gezicht behandeld om het juiste resultaat te verkrijgen. Tijdens de liquid facelift behandeling maakt de cosmetisch arts gebruik van verschillende soorten fillers en diverse behandeltechnieken. In de kliniek wordt alleen gebruik gemaakt van de meest vooraanstaande producten, op deze manier wordt het meest natuurlijke en mooie resultaat behaald. Fillers of injectables worden met behulp van een kleine injecties ingespoten. Het inspuiten van deze fillers is vrijwel pijnloos, u wordt van te voren namelijk plaatselijk verdoofd.

Dokter Joost Kroon maakt gebruik van de zogenaamde BeautiPHIcation methode. Deze werkwijze is gebaseerd op het strikt aanhouden van verhoudingen om deze vervolgens in specifieke zones van het gezicht in te spuiten. Welke fillers / injectables de arts gebruikt is afhankelijk van het te verbeteren gebied.

Nazorg

Over het algemeen kan u na een liquid facelift behandeling direct weer over straat. De zogenaamde downtime (de duur van het herstel van een behandeling) is namelijk erg kort. Er kunnen na deze behandeling wel kleine blauwe plekjes ontstaan, deze verdwijnen echter vaak na enkele dagen weer. Daarnaast kunnen er lichte zwellingen optreden, deze kunt u het best koelen met ijs. Dit zal er voor zorgen dat de zwelling minder wordt en dat u daar nauwelijks nog wat van zult zien.

Het resultaat van een liquid facelift is niet direct zichtbaar, hoe snel het eindresultaat zichtbaar is hangt onder andere af van de gebruikte fillers. Het eindresultaat wordt na enkele weken bereikt en in de loop van deze weken zult u het verschil beetje bij beetje gaan merken.

De liquid facelift stap voor stap

  1. Vrijblijvend consult met de cosmetisch arts om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen.
  2. Opstellen van een persoonlijk behandelplan
  3. Behandeling middels de whole face benadering, waarbij specifieke delen van uw gezicht los van elkaar worden behandeld. Dit gebeurt met verschillende technieken en fillers/injectables.
  4. Na de behandeling kunt u last hebben van lichte zwellingen en/of kleine blauwe plekken. Na enkele weken is het eindresultaat zichtbaar en heeft u uw jeugdige uitstraling weer terug.

Prijzen

Liquid Facelifts

Liquid Facelift - light € 2400,-
Liquid Facelift - medium € 3200,-
Liquid Facelift - intense € 4000,-
Lower Liquid Facelift - medium € 1600,-
Lower Liquid Facelift - intense € 2400,-

Boek direct een liquid facelift

Onze klanten aan het woord

Inmiddels heeft dokter Joost Kroon honderden liquid facelift behandelingen succesvol uitgevoerd. Om u een indruk te geven wat zo’n behandeling kan bewerkstelligen hebben wij een aantal klanten het woord gegeven. Lees hun ervaringen hieronder.

Marianne

Een liquid facelift is vrijwel pijnloos en het gewenste natuurlijke resultaat is behaald.

Vanaf het eerst contact met dokter Kroon had ik direct een goed gevoeld. Hij is zeer vriendelijk, deskundig en eerlijk. Tijdens ons consult legde hij alle mogelijkheden goed uit. Ik zat met heel veel vragen en hij beantwoordde deze allemaal op zijn gemak. Uiteindelijk besloot ik om de liquid facelift bij Joost Kroon te laten doen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! De behandeling is vrijwel pijnloos en het resultaat is zeer mooi. Ik krijg vaak complimentjes over mijn uitstraling en gezicht. Mocht ik in de toekomst weer een behandeling willen, dan boek ik deze zeker bij dokter Joost Kroon!

Anonieme mevrouw

Mijn onzekerheid is weggenomen dankzij de Radiesse behandeling van dokter Joost Kroon.

Vanwege een medische ingreep is er vet uit mijn gezicht verdwenen. Door deze verwijdering heb ik aan één kant een ingevallen gezicht gekregen. Na een persoonlijk en zeer prettig consult met Joost Kroon is er voor gekozen om een behandeling met Radiesse te ondergaan. Het resultaat was meer dan ik ooit had durven dromen. Ik ga weer zelfverzekerd door het leven en straal weer als vanouds.

Mevrouw Maertens

Ervaren arts die met de nieuwste technieken te werk gaat.

Ik zat al jaren te twijfelen om een facelift te ondergaan, aangezien een facelift operatief moet worden uitgevoerd bleef ik hier lang over twijfelen. Na goed onderzoek op het internet ontdekte ik de mogelijkheid tot een liquid facelift. In eerste instantie was ik hier nogal sceptisch over, ik had het idee dat veel minder effectief zou zijn dan een gewone facelift. Dokter Kroon liet mij al snel blijken dat dit niet zo was. Dankzij de nieuwste technieken en goede producten garandeerde hij mij een natuurlijk resultaat. Achteraf had hij 100% gelijk, wat een verschil en wat een resultaat! Naast zijn deskundigheid en ervaring op het gebied van de whole face behandeling is dokter Kroon ook ontzettend vriendelijk en meegaand. Deze kliniek ik raad iedereen dan ook aan!

Boek direct een liquid facelift

Veel gestelde vragen

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

Een filler, beter gezegd een dermale filler (huid filler), vult letterlijk de huid. In de huid maar ook onder de huid kan een filler worden geïnjecteerd. Door onder een rimpel of plooi in de huid een filler te injecteren lift je de rimpel omhoog en vervaagt deze. Als je een filler onder de huid injecteert vult deze onderhuidse delen van het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld bij een ingevallen gezicht het onderhuidse vetcompartiment in de wangen een beetje vullen zodat er weer een gezonde contour ontstaat.

Wij gebruiken alleen niet-permanente middelen van de allerhoogste kwaliteit. Wij voeren de merken: Juvéderm, Restylane en Radiesse. Alle drie merken die hun sporen op het gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid ruim verdient hebben. Ze hebben alledrie net iets andere eigenschappen en daarmee hebben we een breed scala aan behandelingsmogelijkheden in huis. Tevens zijn deze drie merken in die volgorde marktleiders in de wereld op het gebied van dermale fillers.

Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden behandelingen met Botox® en Fillers. Hij is gespecialiseerd in de liquid facelift die hij als een van de eerste artsen in Nederland uitvoerde. Hij was trainer bij Restylane en Radiesse maar is nu geselecteerd om Allergan (Juvéderm + Botox®) internationaal te vertegenwoordigen als hun "Rising Star". Een Rising Star bij Allergan is iemand die internationaal artsen opleidt om met hun producten te mogen werken. Daarnaast geven de rising stars op toonaangevende congressen praatjes over schoonheid en injectietechnieken. Verder zijn er na een eenvoudige zoekopdracht vele lovende kritieken te lezen van tevreden klanten.

Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling van 15 minuten voor een simpele plooi tot 45 minuten voor een liquid facelift. Daarnaast vindt er voor de behandeling nog een gesprek met uw arts plaats om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en er is bijna geen hersteltijd.

Door bijna alle fillers is een verdoving gemengd. Hierdoor is kort het eerste prikje voelbaar maar daarna verdooft het behandelde gebied. Hierdoor wordt een behandeling met een filler meestal als niet echt pijnlijk ervaren. Alleen op zeer pijnlijke plaatsen zoals bijvoorbeeld de lippen wordt er een extra verdoving toegepast. In het laatste geval de zogenaamde tandartsverdoving.

Na behandeling met een filler kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn en gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild van aard en verdwijnen kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn. In het geval van een bultje kan plaatselijk de filler opgelost worden. Het resultaat is dus omkeerbaar en daarmee zeer veilig.

De kosten van een filler zijn helemaal afhankelijk van de hoeveelheid benodigd materiaal. Omdat dit bij iedereen anders is en iedereen een eigen advies en behandelplan krijgt zijn er op de site alleen vanaf prijzen genoemd. De doelstelling in onze kliniek is om het resultaat te bereiken dat de klant wil bereiken en vervolgens om dit resultaat constant vast te houden. In een gratis eerste consult wordt alles zeer duidelijk uitgelegd.

Wij streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn nodigen wij hem/haar altijd uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Liquid Facelift voor vrouwen én mannen

De liquid facelift is geschikt voor vrouwen én mannen. De tijd dat deze ingrepen typisch voorbehouden waren voor ijdele vrouwen is echt verleden tijd. Tegenwoordig komen zelfbewuste mannen en vrouwen naar de kliniek voor herstel van verloren volume tijdens de liquid facelift maar ook jongere mensen kunnen er van profiteren ter preventie van veroudering in het gezicht. Uiteraard zijn bij preventieve behandelingen de kosten lager omdat er nog maar weinig volumeverlies heeft plaatsgevonden.

Onze Werkwijze

Dokter Joost Kroon werkt volgens het principe van Dr. Arthur Swift uit Canada. Deze arts heef een methode ontwikkeld met de naam "BeautiPHIcation". De Phi in deze naam staat voor het mathematisch getal dat afgeleid is van de Fibonacci reeks. Dit getal komt overal in de natuur terug en bepaalt in het gelaat de natuurlijke verhoudingen. Werken volgens deze methode betekent het strikt aanhouden van deze verhoudingen en daarmee plaatsen van volume waar het hoort te zitten en niet op de gok maar ergens volume injecteren. Werken volgens deze methode geeft prachtige en natuurlijke resultaten. Anderen zullen niet kunnen zien dat u bent behandeld zo natuurlijk ziet het er uit.

Over Dokter Joost Kroon

Dokter Joost Kroon is één van de grondleggers van de whole face techniek en heeft inmiddels jarenlange ervaring op gebied van deze behandeling. Dankzij zijn kennis, ervaring en passie voor het vak geeft hij lezingen en trainingen in zowel binnen- als buitenland. Tijdens deze trainingen leidt hij artsen op in de whole face methodiek en laat hij verschillende behandeltechnieken zien. Kliniek Joost Kroon is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

De esthetiek is voor dokter Joost Kroon van groot belang. Hij weet als geen ander dat mannen en vrouwen op zoek zijn naar een jonge uitstraling die op een natuurlijke wijze is verkregen. Vanuit deze esthetiek is er dan ook gekozen voor de methodiek van Dr. Arthur Swift

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over de liquid facelift of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.

Interessante blogs over liquid facelifts

De liquid facelift: een jeugdige uitstraling zonder operatie

De liquid facelift: een jeugdige uitstraling zonder operatie

Wilt u graag een jeugdige uitstraling, maar bent u bang dat u hiervoor onder het mes moet? Geen zorgen! Met een liquid facelift van Joost Kroon bent u verzekerd van een jeugdige uitstraling, zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan.

Diverse soorten fillers

Diverse soorten fillers

Ergert u zich aan uw ingevallen wangen? Stoort u zich aan uw neus- lippenplooi of wenst u vollere lippen? Deze voorbeelden zijn snel en veilig te behandelen met een fillerbehandeling.
Is een hyaluronzuur filler, een collageenstimulatie of een PRP-behandeling de juiste filler voor uw probleemzone?

Wat is een Vampire Facelift precies? Wij geven het antwoord.

Wat is een Vampire Facelift precies? Wij geven het antwoord.
Een van de nieuwste cosmetische behandelingen die wij doen is de ‘Vampire Facelift’, ook wel de ‘PRP facelift’ genoemd. Het is een alternatief voor de operatieve facelift en de liquid facelift. Benieuwd naar de oorsprong van deze naam en wat het precies doet? Lees het in dit artikel. Technisch gezien is het absoluut geen facelift. Het is een nieuwe cosmetische behandeling, waarmee het gezicht zonder een operatie een frissere en jongere uitdrukking krijgt.

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Wat is het verschil tussen botox en fillers?
Nog te vaak merken we dat er onduidelijkheid heerst tussen fillers en botox.
Wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee injectables? Injectables is een verzamelnaam die gegeven wordt aan zowel fillers als botox injecties.
Deze twee behandelingen zijn beide geschikt om rimpels te verminderen of te bestrijden.  Botox werkt op de gezichtsspieren en zorgt dat deze tijdelijk niet de samentrekkingen kunnen maken die onder andere expressielijnen veroorzaken in het gelaat. Naarmate we ouder worden is de huid minder veerkrachtig en blijven expressielijnen vaker zichtbaar.

Dit zijn de 5 meeste voorkomende cosmetische ingrepen bij mannen

Dit zijn de 5 meeste voorkomende cosmetische ingrepen bij mannen
We kunnen er niet omheen, ook de meeste mannen staan regelmatig voor de spiegel. Ze zijn zelfs over het algemeen net zo ijdel als vrouwen, maar geven het minder snel toe. Daarentegen lijkt het taboe op cosmetische behandelingen bij mannen sterk te vervagen. Het percentage mannen dat een cosmetische behandeling onderging is de afgelopen jaren dan ook sterk gestegen. Tijd voor een top 5 meest voorkomende redenen waarvoor mannen naar onze kliniek toe komen.
Getoond 1–5 van 812