• Beoordeeld met een 9,7
 • Altijd een natuurlijk resultaat
 • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
 • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
 • NVCG gecertificeerd
 • Beoordeeld met een 9,7
 • Altijd een natuurlijk resultaat
 • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
 • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
 • NVCG gecertificeerd
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Liquid Facelift bij Joost Kroon

Tijdens het ouderdomsproces verandert de huid. Bij de meeste mensen ontstaan na enige tijd rimpels en plooien. Deze rimpels kunnen u ontevreden of ongelukkig met uw uiterlijk maken. Vormen deze rimpels of plooien een ergernis voor u? Verlangt u weer terug naar de jeugdige uitstraling van uw gezicht? Dan vormt de liquid facelift behandeling van Dokter Joost Kroon de oplossing.

 • Gecertificeerd lid van de NVCG
 • Geen operatie nodig
 • Gratis consult
 • Behandeling met de hoogste kwaliteit fillers
 • Een langdurig en 100% natuurlijk resultaat
 
"Bij Kliniek Joost Kroon ontvangt u een eerlijk advies en krijgt u een gratis consult."
- Denise

De behandeling 

placeholder

Het eerste consult

placeholder
placeholder

Opstellen van een persoonlijk behandelplan

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Nazorg

 • Het eerste consult

  Dokter Joost Kroon legt tijdens het consult de mogelijkheden, producten en de technieken van de liquid facelift uit. Tijdens het consult kan hij daar een demonstratie van geven, zodat u een nog beter beeld van de behandeling krijgt. U ontvangt tijdens het consult een eerlijk advies over de mogelijkheden. Uw wensen staan hierbij centraal en wanneer dokter Joost Kroon denkt dat een behandeling niet nodig is of dat de behandeling niet het gewenste resultaat gaat opleveren, zult u dat ook als advies te horen krijgen. Injectables of fillers kunnen namelijk niet altijd het gewenste resultaat opleveren en op zo’n moment is een eerlijk advies erg belangrijk. Mocht een liquid facelift voor u niet de meest geschikte behandeling zijn, dan gaan we graag op zoek naar een behandeling die wel kan voldoen aan uw verwachtingen. Laat u van te voren dus goed informeren en schroom niet om een vrijblijvend consult aan te vragen waarin uw specifieke mogelijkheden worden toegelicht.

 • De Liquid Facelift behandeling

  De liquid facelift wordt uitgevoerd door dokter Joost Kroon in onze kliniek in Amsterdam. Dokter Joost kroon was één van de eerste cosmetische artsen in Nederland die werkte volgens het principe van de liquid facelift. Hij leidt over de hele wereld artsen op om volgens deze methode te werken en hij spreekt op grote internationale congressen over de hele wereld.

  De liquid facelift focust zich op het gehele gezicht, er worden diverse gebieden van het gezicht behandeld om het juiste resultaat te verkrijgen. Tijdens de liquid facelift behandeling maakt de cosmetisch arts gebruik van verschillende soorten fillers en diverse behandeltechnieken. In de kliniek wordt alleen gebruik gemaakt van de meest vooraanstaande producten, op deze manier wordt het meest natuurlijke en mooie resultaat behaald. Fillers of injectables worden met behulp van een kleine injecties ingespoten. Het inspuiten van deze fillers is vrijwel pijnloos, u wordt van te voren namelijk plaatselijk verdoofd.

  Dokter Joost Kroon maakt gebruik van de zogenaamde BeautiPHIcation methode. Deze werkwijze is gebaseerd op het strikt aanhouden van verhoudingen om deze vervolgens in specifieke zones van het gezicht in te spuiten. Welke fillers / injectables de arts gebruikt is afhankelijk van het te verbeteren gebied.

  • Boze uitdrukking ten gevolge van een frons of kraaienpootjes kunnen verzacht worden met Botox.
  • Contouren kunnen prachtig hersteld worden met Radiesse of Restylane/Juvederm.
  • Mondhoeken, lippen en bijvoorbeeld de neuslippenplooi kunnen met hyaluronzuur geweldig mooi gelift en/of gevuld worden.
  • Tot slot kan de huidstructuur verbeterd worden door een chemische peeling of met een kuur Restylane vital. 
 • Nazorg

  Over het algemeen kan u na een liquid facelift behandeling direct weer over straat. De zogenaamde downtime (de duur van het herstel van een behandeling) is namelijk erg kort. Er kunnen na deze behandeling wel kleine blauwe plekjes ontstaan, deze verdwijnen echter vaak na enkele dagen weer. Daarnaast kunnen er lichte zwellingen optreden, deze kunt u het best koelen met ijs. Dit zal er voor zorgen dat de zwelling minder wordt en dat u daar nauwelijks nog wat van zult zien. Het resultaat van een liquid facelift is niet direct zichtbaar, hoe snel het eindresultaat zichtbaar is hangt onder andere af van de gebruikte fillers. Het eindresultaat wordt na enkele weken bereikt en in de loop van deze weken zult u het verschil beetje bij beetje gaan merken.

Het consult

Dokter Joost Kroon legt tijdens het consult de mogelijkheden, producten en de technieken van de Liquid Facelift uit. Tijdens het consult kan hij daar een demonstratie van geven, zodat u een nog beter beeld van de behandeling krijgt. U ontvangt tijdens het consult een eerlijk advies over de mogelijkheden. Uw wensen staan hierbij centraal en wanneer dokter Joost Kroon denkt dat een behandeling niet nodig is of dat de behandeling niet het gewenste resultaat gaat opleveren, zult u dat ook als advies te horen krijgen.

Injectables of fillers kunnen namelijk niet altijd het gewenste resultaat opleveren en op zo’n moment is een eerlijk advies erg belangrijk. Mocht een liquid facelift voor u niet de meest geschikte behandeling zijn, dan gaan we graag op zoek naar een behandeling die wel kan voldoen aan uw verwachtingen. Laat u van te voren dus goed informeren en schroom niet om een vrijblijvend consult aan te vragen waarin uw specifieke mogelijkheden worden toegelicht.

Nazorg

"Het klinkt misschien overdreven maar deze kliniek is mooi, schoon, vriendelijk en de mensen zijn bevlogen. Ik kom er graag en ga met een goed en tevreden gevoel de kliniek uit."

- Angelique

Video's liften van het gelaat


Liften van het gelaat

"Bij Joost Kroon streven we naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat."


Liquid Facelift

"Een Liquid Facelift is een behandeling die betrekking heeft op het gezicht en wordt ook wel een whole face behandeling genoemd."

Prijzen Liquid Facelifts

Liquid Facelift - light
€ 2400,-
Liquid Facelift - medium
€ 3200,-
Liquid Facelift - intense
€ 4000,-
Lower Liquid Facelift - medium
€ 1600,-
Lower Liquid Facelift - intense
€ 2400,-

Onze klanten over de Liquid Facelift

Inmiddels heeft dokter Joost Kroon honderden Liquid Facelift behandelingen succesvol uitgevoerd. Om u een indruk te geven over wat zo’n behandeling kan bewerkstelligen hebben wij een aantal klanten aan het woord gelaten. Lees hun ervaringen hieronder.

placeholder

"Vanaf het eerst contact met dokter Kroon had ik direct een goed gevoel. Hij is zeer vriendelijk, deskundig en eerlijk. De behandeling is vrijwel pijnloos en het resultaat is zeer mooi. Mocht ik in de toekomst weer een behandeling willen, dan boek ik deze zeker bij dokter Joost Kroon!"

- Maria

placeholder

"Vanwege een medische ingreep is er vet uit mijn gezicht verdwenen. Na een persoonlijk en zeer prettig consult met Joost Kroon is er voor gekozen om een behandeling met Radiesse te ondergaan. Ik ga weer zelfverzekerd door het leven en straal weer als vanouds."

- Anoniem

placeholder

"Naast zijn deskundigheid en ervaring op het gebied van de whole face behandeling is dokter Kroon ook ontzettend vriendelijk en meegaand. Deze kliniek ik raad iedereen dan ook aan!"

- Mevr. Maertens

Contactgegevens

Kroon Medisch Cosmetisch BV
Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag:12:00 – 20:00 uur
Dinsdag:09:30 – 18:00 uur
Woensdag:09:30 – 17:30 uur
Donderdag:10:00 – 18:30 uur
Vrijdag:09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:11:00 – 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Wat doet een filler precies?

  Een filler, beter gezegd een dermale filler (huidfiller), vult letterlijk de huid. In de huid maar ook onder de huid kan een filler worden geïnjecteerd. Door onder een rimpel of plooi in de huid een filler te injecteren lift je de rimpel omhoog en vervaagt deze. Als je een filler onder de huid injecteert vult deze onderhuidse delen van het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld bij een ingevallen gezicht het onderhuidse vetcompartiment in de wangen een beetje vullen zodat er weer een gezonde contour ontstaat.

 • Welke fillers worden er in Joost Kroon - cosmetische kliniek gebruikt?

  Wij gebruiken alleen niet-permanente middelen van de allerhoogste kwaliteit. Wij voeren de merken: Juvéderm, Restylane en Radiesse. Alle drie merken die hun sporen op het gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid ruim verdiend hebben. Ze hebben alle drie net iets andere eigenschappen en daarmee hebben we een breed scala aan behandelingsmogelijkheden in huis. Tevens zijn deze drie merken in dezelfde volgorde marktleider in de wereld op het gebied van dermale fillers.

 • Heeft dokter Joost Kroon veel ervaring?

  Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden behandelingen met Botox® en Fillers. Hij is gespecialiseerd in de liquid facelift, die hij als een van de eerste artsen in Nederland uitvoerde. Hij was trainer bij Restylane en Radiesse, maar is nu geselecteerd om Allergan (Juvéderm + Botox®) internationaal te vertegenwoordigen als hun "Rising Star". Een Rising Star bij Allergan is iemand die internationaal artsen opleidt om met hun producten te mogen werken. Daarnaast geven de rising stars op toonaangevende congressen lezingen over schoonheid en injectietechnieken. Verder zijn er na een eenvoudige zoekopdracht vele lovende kritieken te lezen van tevreden klanten.

 • Hoe lang duurt een behandeling met een filler?

  Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een behandeling van 15 minuten voor een simpele plooi tot 45 minuten voor een liquid facelift. Daarnaast vindt er voor de behandeling nog een gesprek met uw arts plaats om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. Het effect is onmiddellijk zichtbaar en er is bijna geen hersteltijd.

 • Doet een behandeling met een filler pijn?

  Door bijna alle fillers is een verdoving gemengd. Hierdoor is kort het eerste prikje voelbaar maar daarna verdooft het behandelde gebied. Hierdoor wordt een behandeling met een filler meestal als niet echt pijnlijk ervaren. Alleen op zeer pijnlijke plaatsen zoals bijvoorbeeld de lippen wordt er een extra verdoving toegepast. In het laatste geval de zogenaamde tandartsverdoving.

 • Zijn er risico's op complicaties of bijwerkingen?

  Na behandeling met een filler kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn of gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild van aard en verdwijnen ze kort na de behandeling. De lippen kunnen na behandeling een paar dagen lang gezwollen zijn. In het geval van een bultje kan plaatselijk de filler opgelost worden. Het resultaat is dus omkeerbaar en daarmee zeer veilig.

 • Wat kost een behandeling met een filler?

  De kosten van een filler zijn helemaal afhankelijk van de hoeveelheid benodigd materiaal. Omdat dit bij iedereen anders is en iedereen een eigen advies en behandelplan krijgt, zijn er op de site alleen vanaf prijzen genoemd. De doelstelling in onze kliniek is om het gewenste resultaat van de klant te bereiken en vervolgens constant vast te houden. In een gratis eerste consult wordt alles zeer duidelijk uitgelegd.

 • Heb ik garantie op de behandeling?

  Wij streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn, nodigen wij hem/haar altijd uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Interessante blogs over Liquid Facelifts

placeholder

De Liquid Facelift: een jeugdige uitstraling zonder operatie

Wilt u graag een jeugdige uitstraling, maar bent u bang dat u hiervoor onder het mes moet? Geen zorgen! Met een liquid facelift van Joost Kroon bent u verzekerd van een jeugdige uitstraling, zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan.

placeholder

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Nog te vaak merken we dat er onduidelijkheid heerst tussen fillers en botox. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee injectables? Injectables is een verzamelnaam die gegeven wordt aan zowel fillers als Botox injecties.

placeholder

Dit zijn de 5 meeste voorkomende cosmetische ingrepen bij mannen

We kunnen er niet omheen, ook de meeste mannen staan regelmatig voor de spiegel. Ze zijn zelfs over het algemeen net zo ijdel als vrouwen, maar geven het minder snel toe. Daarentegen lijkt het taboe op cosmetische behandelingen bij mannen sterk te vervagen.