placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Liquid facelift behandeling bij Joost Kroon

Tijdens het ouderdomsproces verandert de huid. Bij de meeste mensen ontstaan na enige tijd rimpels en plooien. Deze rimpels kunnen u ontevreden of ongelukkig met uw uiterlijk maken. Vormen deze rimpels of plooien een ergernis voor u? Verlangt u weer terug naar de jeugdige uitstraling van uw gezicht? Dan kan de liquid facelift behandeling van Joost Kroon uitkomst bieden.

 • Gecertificeerd lid van de NVCG
 • Geen operatie nodig
 • Gratis consult
 • Behandeling met de hoogste kwaliteit fillers
 • Een langdurig en 100% natuurlijk resultaat
 
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
"Bij Kliniek Joost Kroon ontvangt u een eerlijk advies en krijgt u een gratis consult."

- Denise

De behandeling 

placeholder

Het eerste consult

placeholder
placeholder

Opstellen van een persoonlijk behandelplan

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Nazorg

 • Het eerste consult

  Tijdens het consult legt Joost Kroon de mogelijkheden van de liquid facelift uit. U ontvangt een eerlijk advies, waarbij uw wensen centraal staan.  Wanneer Joost Kroon echter denkt dat een behandeling niet nodig is of dat de behandeling niet het gewenste resultaat gaat opleveren, zult u dat ook als advies te horen krijgen. 

 • De liquid facelift behandeling

  Tijdens de liquid facelift behandeling maakt de cosmetisch arts gebruik van verschillende soorten fillers en diverse behandeltechnieken. Fillers of injectables worden met behulp van kleine injecties ingespoten. Het inspuiten van deze fillers is vrijwel pijnloos, u wordt van te voren namelijk plaatselijk verdoofd.

 • Nazorg

  Over het algemeen kan u na een liquid facelift behandeling direct weer over straat. De zogenaamde downtime (de duur van het herstel van een behandeling) is namelijk erg kort. Het resultaat van een liquid facelift is niet direct zichtbaar. Het eindresultaat wordt na enkele weken bereikt.

Het consult

Dokter Joost Kroon legt tijdens het consult de mogelijkheden, producten en de technieken van de Liquid Facelift uit. Tijdens het consult kan hij daar een demonstratie van geven, zodat u een nog beter beeld van de behandeling krijgt. U ontvangt tijdens het consult een eerlijk advies over de mogelijkheden. Uw wensen staan hierbij centraal en wanneer dokter Joost Kroon denkt dat een behandeling niet nodig is of dat de behandeling niet het gewenste resultaat gaat opleveren, zult u dat ook als advies te horen krijgen.

Injectables of fillers kunnen namelijk niet altijd het gewenste resultaat opleveren en op zo’n moment is een eerlijk advies erg belangrijk. Mocht een liquid facelift voor u niet de meest geschikte behandeling zijn, dan gaan we graag op zoek naar een behandeling die wel kan voldoen aan uw verwachtingen. Laat u van te voren dus goed informeren en schroom niet om een vrijblijvend consult aan te vragen waarin uw specifieke mogelijkheden worden toegelicht.

Nazorg

"Het klinkt misschien overdreven maar deze kliniek is mooi, schoon, vriendelijk en de mensen zijn bevlogen. Ik kom er graag en ga met een goed en tevreden gevoel de kliniek uit."

- Angelique

Video's liften van het gelaat

Liquid Facelift

"De video duurt 15 seconden."

Liften van het gelaat

"Bij Joost Kroon streven we naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat."

25 vragen aan Joost Kroon

"Alle onderwerpen komen aan bod. Gegarandeerd 9 minuten kijkplezier!"

 • Liquid Facelift - prijzen

  Lower Liquid Facelift Prijs
  Lower Liquid Facelift - light € 895,-
  Lower Liquid Facelift - medium € 1700,-
  Lower Liquid Facelift - intense € 2500,-
  Liquid Facelift Prijs
  Liquid Facelift - light € 1800,-
  Liquid Facelift - medium € 3400,-
  Liquid Facelift - intense Vanaf
  € 4000,-

Onze klanten over de Liquid Facelift

Inmiddels heeft dokter Joost Kroon honderden Liquid Facelift behandelingen succesvol uitgevoerd. Om u een indruk te geven over wat zo’n behandeling kan bewerkstelligen hebben wij een aantal klanten aan het woord gelaten. Lees hun ervaringen hieronder.

placeholder

"Vanaf het eerst contact met dokter Kroon had ik direct een goed gevoel. Hij is zeer vriendelijk, deskundig en eerlijk. De behandeling is vrijwel pijnloos en het resultaat is zeer mooi. Mocht ik in de toekomst weer een behandeling willen, dan boek ik deze zeker bij dokter Joost Kroon!"

- Maria

placeholder

"Vanwege een medische ingreep is er vet uit mijn gezicht verdwenen. Na een persoonlijk en zeer prettig consult met Joost Kroon is er voor gekozen om een behandeling met Radiesse te ondergaan. Ik ga weer zelfverzekerd door het leven en straal weer als vanouds."

- Anoniem

placeholder

"Naast zijn deskundigheid en ervaring op het gebied van de whole face behandeling is dokter Kroon ook ontzettend vriendelijk en meegaand. Deze kliniek ik raad iedereen dan ook aan!"

- Mevr. Maertens

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Hoe lang duurt een liquid facelift behandeling?

  Een liquid facelift behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Daarnaast vindt er voor de behandeling nog een consult plaats om te bespreken wat uw verwachtingen zijn en wat u hoopt te bereiken. 

 • Wat doet een filler precies?

  Een filler vult de huid. De filler kan in, maar ook onder de huid worden geïnjecteerd. Door onder een rimpel of plooi in de huid een filler te injecteren lift je de rimpel omhoog en vervaagt deze. Als je een filler onder de huid injecteert vult deze onderhuidse delen van het gezicht. Zo kun je bijvoorbeeld bij een ingevallen gezicht het onderhuidse vetcompartiment in de wangen een beetje vullen zodat er weer een gezonde contour ontstaat.

 • Welke fillers worden er in Joost Kroon - cosmetische kliniek gebruikt?

  Wij gebruiken alleen niet-permanente middelen van de allerhoogste kwaliteit. Wij voeren de merken: Juvéderm en Radiesse. Alle twee merken die hun sporen op het gebied van resultaat, veiligheid en duurzaamheid ruim verdiend hebben. Ze hebben alle twee net iets andere eigenschappen en daarmee hebben we een breed scala aan behandelingsmogelijkheden in huis. Tevens zijn deze twee merken in dezelfde volgorde marktleider in de wereld op het gebied van dermale fillers.

 • Heeft dokter Joost Kroon veel ervaring?

  Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden behandelingen met Botox® en Fillers. Hij is gespecialiseerd in de liquid facelift, die hij als een van de eerste artsen in Nederland uitvoerde. Hij was trainer bij Restylane en Radiesse, maar is nu geselecteerd om Allergan (Juvéderm + Botox®) internationaal te vertegenwoordigen als hun "Rising Star". Een Rising Star bij Allergan is iemand die internationaal artsen opleidt om met hun producten te mogen werken. Daarnaast geven de rising stars op toonaangevende congressen lezingen over schoonheid en injectietechnieken. Verder zijn er na een eenvoudige zoekopdracht vele lovende kritieken te lezen van tevreden klanten.

 • Doet een liquid facelift behandeling pijn?

  De liquid facelift is vrijwel pijnloos, u wordt van te voren namelijk plaatselijk verdoofd.

 • Zijn er risico's op complicaties of bijwerkingen?

  Na de liquid facelift kunnen lichte reacties ontstaan. De meest voorkomende bijwerkingen zijn roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek, pijn of gevoeligheid. Meestal zijn deze reacties zeer mild en verdwijnen ze kort na de behandeling vanzelf. 

 • Wat kost een behandeling met een filler?

  De kosten van een filler zijn helemaal afhankelijk van de hoeveelheid benodigd materiaal. Omdat dit bij iedereen anders is en iedereen een eigen advies en behandelplan krijgt, zijn er op de site alleen vanaf prijzen genoemd. De doelstelling in onze kliniek is om het gewenste resultaat van de klant te bereiken en vervolgens constant vast te houden. In een gratis eerste consult wordt alles zeer duidelijk uitgelegd.

 • Heb ik garantie op de liquid facelift behandeling?

  Wij streven te allen tijdje naar tevreden klanten. Mocht u niet tevreden zijn, dan nodigen we u uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

 • Wat is een ‘whole face behandeling’?

  De naam zegt het eigenlijk al: een whole face behandeling richt zich niet op één specifiek gebied, maar op het hele gezicht. Een Liquid Facelift heeft als doel om de uitstraling van uw gehele gezicht jeugdiger te maken. Met deze behandeling verbeteren we dus meerdere gebieden in uw gezicht.

 • Krijg ik een verdoving?

  U krijgt een plaatselijke verdoving. Zo ervaart u helemaal geen pijn tijdens de Liquid Facelift behandeling.

 • Hoe zie ik eruit na een Liquid Facelift behandeling?

  Na een behandeling is de huid vaak rood en wat gezwollen. Dit gaat snel weer over. Bij een dunnere huid kan er een blauwe plek ontstaan op het punt waar is geïnjecteerd. Dit blijft een paar dagen te zien. U kunt een blauwe plek goed verbergen met make-up. We gaan bijwerkingen zoveel mogelijk tegen door de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen.

 • Hoe snel zie ik resultaat van een Liquid Facelift behandeling?

  Het resultaat van de behandeling is vrijwel direct zichtbaar, al kan de huid nog gezwollen en rood zijn. Er zijn ongeveer twee tot zes weken nodig voordat het hyaluronzuur zich heeft gehecht in het omliggende weefsel en vocht reguleert. Het resultaat zal er steeds beter uit gaan zien.

 • Hoe weet ik of een Liquid Facelift wat voor mij is?

  We raden een Liquid Facelift behandeling aan bij mensen die last hebben van normaal tot ernstig volumeverlies en verslapping van de huid. Of u daaronder valt, bespreken we graag samen met u tijdens een eerste consult.

Interessante blogs over Liquid Facelifts

placeholder

De Liquid Facelift: een jeugdige uitstraling zonder operatie

Wilt u graag een jeugdige uitstraling, maar bent u bang dat u hiervoor onder het mes moet? Geen zorgen! Met een liquid facelift van Joost Kroon bent u verzekerd van een jeugdige uitstraling, zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan.

placeholder

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Nog te vaak merken we dat er onduidelijkheid heerst tussen fillers en botox. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee injectables? Injectables is een verzamelnaam die gegeven wordt aan zowel fillers als Botox injecties.

placeholder

Dit zijn de 5 meeste voorkomende cosmetische ingrepen bij mannen

We kunnen er niet omheen, ook de meeste mannen staan regelmatig voor de spiegel. Ze zijn zelfs over het algemeen net zo ijdel als vrouwen, maar geven het minder snel toe. Daarentegen lijkt het taboe op cosmetische behandelingen bij mannen sterk te vervagen.