Mesotherapie

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Met kleine prikjes brengen we verzorgende stoffen in de middelste huidlaag in. Mesotherapie biedt verschillende voordelen:

  • Gebruik van lichaamseigen stoffen;
  • Snel zichtbaar resultaat;
  • Minimale pijnsensatie;
  • Geen bijwerkingen.

Direct een afspraak maken

IS MESOTHERAPIE EEN GESCHIKTE BEHANDELING VOOR MIJ?

Deze behandeling zetten we over het algemeen in wanneer er sprake is van huidveroudering. We kunnen de behandeling echter ook uit voorzorg voor later uitvoeren. Want hoe vroeger u begint, hoe groter het preventieve effect van de behandeling is. Er zijn verschillende redenen om mesotherapie te overwegen:

Huidveroudering

U wordt vaak ouder geschat of u bent niet tevreden met de uitstraling van uw huid. Rimpels en lijntjes worden zichtbaar. Iedereen wordt ouder, dat is een natuurlijk proces. Mooi ouder worden is echter een kunst. Uw huid verdient het om op een mooie, gezonde manier ouder te worden en in topconditie te blijven. Mesotherapie werkt huidverjongend en heeft het meest natuurlijke resultaat.

Huidverslapping en volumeverlies

Een van de gevolgen van ouder worden is de afname van collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt de huid slapper en verliest hij volume. Mesotherapie helpt de huid een handje: de behandeling maakt de huid strakker en vermindert zo de zichtbaarheid van de tekenen van huidveroudering.

Droge of doffe huid

Uw huid voelt droog en trekkerig aan. Hydraterende crèmes van de drogist of apotheek werken misschien tijdelijk, maar bieden geen langdurige oplossing. Een doffe en uitgedroogde huid is onprettig voor uzelf en laat uw look minder goed uit de verf komen. Door het gebruik van lichaamseigen hydraterende stoffen verbetert mesotherapie de huid en zal deze weer stralen.

Beschadigde huid

Een beschadigde huid is erg kwetsbaar. Littekentjes of gevoelige plekken kunnen wel een boost gebruiken. Door de huid te voeden en de productie van lichaamseigen stoffen te stimuleren versterkt mesotherapie de beschadigde huid. U zult zien dat de huid er weer gezond uitziet en prettig aanvoelt.

KOSTEN MESOTHERAPIE

Bent u jonger dan 30? Dan is één behandeling meestal voldoende om uw huid weer te laten stralen. Wanneer u ouder bent, adviseren wij u om uw huid met zes tot acht behandelingen in optimale conditie te brengen. In onderstaande tabel vindt u de kosten van mesotherapie bij Joost Kroon.

MESOTHERAPIE / MICRO NEEDLING (DERMAPEN)
Mesotherapie met Skinbooster (hyaluronzuur met vitaminecocktail) € 150,-
Dermapen behandeling € 198,-

Mesotherapie Amsterdam bij Joost Kroon cosmetische kliniek

In onze praktijk in Amsterdam-Zuid vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en hebben we een warme en huiselijke sfeer gecreëerd. Voor de behandeling wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna u plaats kunt nemen in onze comfortabele wachtkamer. Tijdens de behandeling nemen onze artsen uitgebreid de tijd voor u en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09:30-18:00 uur
Woensdag:09:30-17:30 uur
Donderdag:10:00-18:30 uur
Vrijdag:09:00-17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Bekijk onze fotopagina voor een impressie van onze kliniek.

Huidveroudering tegengaan met mesotherapie

Naarmate u ouder wordt maakt uw lichaam bepaalde stoffen, zoals elastine, collageen en hyaluronzuur, minder aan. Door een gebrek aan deze stoffen verliest uw huid aan volume en kracht, waardoor tekenen van huidveroudering sterker zichtbaar worden. Daarnaast vermindert de stevigheid en elasticiteit van uw huid, waardoor deze slapper aanvoelt. Mesotherapie is een effectieve manier om deze huidverouderingsprocessen tegen te gaan en de huid te stimuleren en te voeden.

DE BEHANDELING

Door middel van kleine prikjes in uw huid brengen we een unieke samenstelling van hoogwaardige stoffen in. Dit is een complex bestaande uit zuivere en effectieve ingrediënten die van nature in de huid voorkomen. Naast hyaluronzuur, collageen en elastine bevat de vloeistof die wordt ingespoten ook vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. Iedere huid is anders, daarom stellen we de samenstelling van deze vloeistof volledig af op de patiënt. Zo wordt uw huid optimaal gevoed en zorgen we voor het beste resultaat.

Mesotherapie brengt het grote voordeel met zich mee dat stoffen direct in de huid worden ingebracht. De behandeling stimuleert de huid om zelf aan het werk te gaan. Zo verbetert uw huid van binnenuit op de meest natuurlijke manier. Crèmes en lotions verzorgen de huid van buitenaf en kunnen een aanvulling vormen op de behandelingen.

Effecten van de behandeling

Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen, zorgt mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen, waardoor de huid weer gaat stralen.

Behandelen van oogcontouren met mesotherapie

De unieke samenstelling van antioxidanten, vitaminen en een peptidencomplex maakt mesotherapie een effectieve behandeling voor het verminderen van rimpels op uw oogcontouren. Deze behandeling pakt met name fijne lijntjes en donkere kringen aan, waardoor u een minder vermoeide uitstraling krijgt. De werkzame stoffen worden gecombineerd met de skinbooster van RRS-Eyes en effectief en pijnloos geïnjecteerd.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Voor een optimaal resultaat verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype. Wanneer u last heeft van huidlijntjes of volumeverlies, heeft u zes tot acht behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor een preventieve behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan één behandeling al genoeg zijn. De specialist beoordeelt uw huid en bepaalt hoeveel behandelingen voor u nodig zijn. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Na de kuur adviseren we u om de behandeling elke zes weken te herhalen om de resultaten te behouden.

NA DE MESOTHERAPIE

Na de therapie is het behandelde gebied een beetje rood en kunt u last hebben van kleine blauwe plekjes. Ook kan de huid wat strak aanvoelen en gloeien. Dit is volkomen normaal. Uw huid zal zich snel herstellen en het resultaat van de behandeling is meestal al na één dag tot een week zichtbaar. Uw huid is strakker en straalt meer dan voor de behandeling. De effecten van de behandelingen versterkt u door deze te combineren met een goede huidverzorging.

MESOTHERAPIE: EEN VRIJWEL PIJNLOZE ERVARING

Tijdens de behandeling gaat de huidtherapeut met een speciale dermapen over de huid. Hoewel u de prikjes wel voelt, geven patiënten aan dat zij dit niet als pijnlijk ervaren. Dit komt doordat de prikjes erg klein zijn en in zeer hoge frequentie worden toegediend. Dit maakt de mesotherapie voor de meeste patiënten vrijwel pijnloos.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen over mesotherapie of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.