Injectables


Joost Kroon Cosmetische Kliniek kan u door een behandeling met injectables helpen aan een jongere en frissere uitstraling. Injectables is een Engelse term voor ‘inspuitingen’. Tijdens een injectable behandeling wordt er door middel van een dun naaldje een injectievloeistof onder de huid gebracht. Hiermee worden de plooitjes en rimpels in uw gezicht binnen een aantal uur gladgestreken.

FILLERS OF BOTOX

In onze cosmetische kliniek maken wij gebruik van twee verschillende soorten injectables: fillers en Botox. Aan de hand van een analyse bepalen wij welke injectables het meest effectief voor u zijn. Joost Kroon informeert en adviseert u uitgebreid over de werking en het gebruik van injectables.

Wilt u meer informatie over injectables? Neem contact op via 020 333 8650 of stuur een e-mail naar info@joostkroon.nl. Door middel van onderstaande button kunt u ook direct een afspraak maken voor een consult.

Direct een afspraak maken

DE VOORDELEN VAN INJECTABLES

Een behandeling met injectables brengt de volgende voordelen met zich mee:

 

VERSCHILLENDE SOORTEN INJECTABLES


FILLERS

Zoals de naam al zegt, vult een filler de huid. De injectable kan zowel onder de huid als in de huid worden aangebracht en zorgt ervoor dat de rimpels vervagen. Bij Joost Kroon Cosmetisch Kliniek maken wij uitsluitend gebruik van niet permanente fillers met de hoogst mogelijke kwaliteit. De merken waar wij gebruik van maken zijn:

Juvéderm

De filler Juvéderm bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die van nature voorkomt in het lichaam, waardoor het volledige afbreekbaar is. Doordat het water aan zich bindt geeft de filler soepelheid, veerkracht en vochtigheid aan de huid.

 

 

 

 

Juvéderm
Voor en na de liquid facelift behandeling met de filler Juvéderm

 

 

 

 

Restylane

Restylane wordt gebruikt om de huid in goede conditie te houden. Het product hydrateert de huid doordat Restylane vocht in de huid aantrekt en aan zich bindt. Meer informatie over deze filler vindt u op onze pagina over Restylane Vital.

 

 

 

 

Restylane
Voor en na de behandeling met Restylane Vital Skinboosters

 

 

 

 

Radiesse

Radiesse is een gelvulling die diepe rimpels vult, contouren verfraait en volume in het gezicht herstelt. Uniek aan deze filler is dat uw lichaam de gelvulling binnen drie maanden vervangt door uw eigen collageen..

 

 

 

 

Radiesse
Voor en na de behandeling met Radiesse

 

 

 

 

Bovenstaande drie merken staan bekend om hun veiligheid, duurzaamheid en natuurlijke resultaat. De behandeling met fillers duurt ongeveer 15 tot 45 minuten, het herstel is direct zichtbaar..

BOTOX

Een andere vorm van injectables is Botox. Deze vloeistof maakt de spier slap, waardoor Botox zeer geschikt is om voorhoofdrimpels, afhangende mondhoeken, fronsrimpels of kraaienpootjes te behandelen. Het geeft de huid een fris, ontspannen en uitgerust uiterlijk.

In de plastische chirurgie gebruikt men al veertig jaar Botox. Inmiddels is het een vertrouwd product: in al die jaren hebben er nog nooit ernstige bijwerkingen opgetreden bij het gebruik van Botox. Daarnaast dient het alleen gebruikt te worden door artsen met ervaring binnen de cosmetische branche. Wanneer er een onjuiste dosering wordt gebruik of er sprake is van onjuist gebruik, kunnen er complicaties ontstaan. Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek bent u in vertrouwde en ervaren handen. Zo geeft dokter Joost Kroon op zowel nationaal als internationaal niveau trainingen over het gebruik van Botox.

 

 

 

 

Fronsrimpel Botox
Voor- en na de behandeling van de fronsrimpel met Botox

 

 

 

 

PRIJZEN

U kunt al een injectable behandeling ondergaan vanaf € 125. Hieronder vindt u de prijzen van een aantal populaire injectable behandelingen in onze kliniek.

Botox® (Allergan)

Voorhoofd / Frons / Kraaienpootjes (tot 16 units Botox)* € 150,-
Frons (20 units Botox) € 200,-
Frons / Kraaienpootjes / Wenkbrauwen (40 units Botox) € 350,-
Frons / Voorhoofd / Kraaienpootjes / Wenkbrauwen € 450,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (40 units Botox) € 350,-
Frons/Voorhoofd/Wenkbrauwlift (tot 40 units Botox) € 350,-
Frons/Voorhoofd/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen € 450,-
Gummy smile / ‘tandvleeslach’ / putjes in de kin Vanaf € 125,-

Fillers

Juvederm© Volbella 1ml € 500,-
Juvederm© Volift 1ml € 500,-
Juvederm© Voluma 1ml € 500,-
Restylane© Vital 1ml € 350,-
Radiesse© 3ml € 800,-

Bij het eerste consult geven wij u een indicatie van de hoeveelheid vloeistof die we nodig hebben en van wat de behandeling uiteindelijk voor u gaat kosten. Onze uitgebreide prijslijst vindt u hier.

Boek direct een injectable behandeling

OVER COSMETISCH ARTS JOOST KROON

Joost Kroon heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, welke verbonden is aan het Academisch Medisch Centrum. De eerste jaren heeft hij als arts op de spoedeisende hulp binnen- en buitenlandse ervaring opgedaan en heeft hij de huisartsenopleiding afgerond. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en huidverbeteringen. Naast cosmetisch arts is Joost Kroon trainer op het gebied van injectables en leidt hij in binnen- en buitenland artsen op in het werken met injectables en gespecialiseerde injectietechnieken. Hij gebruikt zijn deskundigheid om een goed en natuurlijk resultaat te verkrijgen.


MEER INFORMATIE OVER INJECTABLES OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Heeft u vragen over injectables of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.

Bewaren

Bewaren