Injectables

Een behandeling met injectables (fillers en botox) zorgt voor een frissere en verjongende uitstraling. Tijdens een injectable behandeling brengt de arts door middel van een dun naaldje een injectievloeistof onder de huid. Hiermee zijn verschillende resultaten te bereiken zoals er minder moe of nors uitzien. Daarnaast kunnen injectables ook worden gebruikt om meer volume te geven aan bijvoorbeeld uw lippen of wangen.

Wilt u meer informatie over injectables? Joost Kroon informeert en adviseert u uitgebreid over de werking en het gebruik van injectables. Neem contact op via 020 333 8650 of stuur een e-mail naar info@joostkroon.nl. Door middel van onderstaande button kunt u ook direct een afspraak maken voor een consult.

Direct een afspraak maken

De voordelen van injectables

Een behandeling met injectables brengt de volgende voordelen met zich mee:

 

Fillers & Botox

Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek maken wij gebruik van twee verschillende soorten injectables: Fillers en Botox. Een filler zorgt voor volume en kan op verschillende gebieden worden gebruikt. Een filler kan voor een uitgerust, verjongende en aantrekkelijke resultaat zorgen. Botox is een vloeistof die de spier slap maakt, waardoor rimpels verdwijnen of minder zichtbaar zijn. Het middel geeft de huid een fris, ontspannen en uitgerust uiterlijk. De injectables kunnen zowel onder de huid als in de huid worden aangebracht. Aan de hand van een consult bepalen wij welke injectables het meest effectief voor u zijn. Bekijk hieronder de belangrijkste verschillen van beide soorten injectables.

Fillers Botox
Werking Opvullen van volumeverlies Verminderen samentrekken van de spieren
Werkzame stof Voornamelijk hyaluronzuur Botuline toxine (een werkzame eiwit)
Populairste merk(en) Juvéderm
Restylane
Radiesse
Botox
Geschikt voor Wangen opvullen
Wallen wegwerken
Mondhoeken liften
Lippen opvullen
Neuscorrectie zonder operatie
Kaaklijn strakker maken
Fronsrimpel
Voorhoofdsrimpel
Kraaienpootjes
Gummy smile
Overmatig zweten
Tandenknarsen
Migraine
Uitgewerkt na 6 tot 24 maanden 3 tot 8 maanden
Prijs: bekijk de prijslijst Vanaf € 500,- Vanaf € 200,-
Meer over fillers Meer over Botox

Een behandeling met fillers

Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek maken wij uitsluitend gebruik van niet permanente fillers met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken voornamelijk met fillers van de merken Juvedérm, Restylane en Radiesse.

De behandeling

Voor de behandeling heeft u altijd een eerste consult. Tijdens dit consult bepalen we of een filler behandeling voor u het gewenste resultaat zal opleveren. Joost Kroon stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor u op. Ook is er tijdens het consult uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Voor de behandeling kunt u ervoor kiezen om het te behandelen gebied te laten verdoven. Vervolgens brengen we de filler in met een dunne naald of een canule. De behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten en u mag meteen na afloop naar huis. Het is mogelijk dat er direct na de behandeling lichte zwellingen of blauwe plekjes op de behandelde huid te zien zijn, maar dit trekt vanzelf weer weg.

Juvéderm

Juvéderm

De filler Juvéderm bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die van nature voorkomt in het lichaam, waardoor het volledig afbreekbaar is. Doordat deze stof water aan zich bindt geeft de filler soepelheid, veerkracht en vocht aan de huid.

Restylane

Restylane (Vital)

Restylane wordt gebruikt om de huid in goede conditie te houden. Het product hydrateert de huid doordat Restylane vocht in de huid aantrekt en aan zich bindt. Meer informatie over deze filler vindt u op onze pagina over Restylane Vital.

Radiesse

Radiesse

Radiesse is een gelvulling die diepe rimpels vult, contouren verfraait en volume in het gezicht herstelt. Uniek aan deze filler is dat uw lichaam de gelvulling binnen drie maanden vervangt door uw eigen collageen.

Botox

In de plastische chirurgie gebruikt men al veertig jaar Botox. Inmiddels is het een vertrouwd product: in al die jaren zijn er nog nooit ernstige bijwerkingen opgetreden bij het gebruik van Botox. Daarnaast dient het alleen gebruikt te worden door artsen met ervaring binnen de cosmetische branche. Wanneer er een onjuiste dosering wordt gebruikt of er sprake is van onjuist gebruik, kunnen er complicaties ontstaan. Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek bent u in vertrouwde en ervaren handen. Zo geeft dokter Joost Kroon op zowel nationaal als internationaal niveau trainingen over het gebruik van Botox.

 

 

 

Fronsrimpel Botox
Voor- en na de behandeling van de fronsrimpel met Botox

 

 

 

Prijzen injectable behandeling

U kunt al een injectable behandeling ondergaan vanaf € 175,-. Bekijk de volledige prijslijst van de injectable behandelingen in onze kliniek.

Boek direct een injectable behandeling

Over cosmetisch arts Joost Kroon

Joost Kroon heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, welke verbonden is aan het Academisch Medisch Centrum. De eerste jaren heeft hij als arts op de spoedeisende hulp binnen- en buitenlandse ervaring opgedaan en heeft hij de huisartsenopleiding afgerond. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en huidverbeteringen. Naast cosmetisch arts is Joost Kroon trainer op het gebied van injectables en leidt hij in binnen- en buitenland artsen op in het werken met injectables en gespecialiseerde injectietechnieken. Hij gebruikt zijn deskundigheid om een goed en natuurlijk resultaat te verkrijgen.

Contact met Joost Kroon Cosmetische Kliniek

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over een injectable behandeling? Neem dan contact met ons op via 020 333 8650 op of maak direct een afspraak.