placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Injectable behandeling bij Joost Kroon

Een behandeling met injectables zorgt voor een frissere en jongere uitstraling.  Kom langs voor een behandeling bij Joost Kroon cosmetische kliniek en ontdek de voordelen van Botox en fillers:

  • kleine en zeer veilige ingreep; 
  • na de behandeling heeft u geen pijn;
  • ook injectable behandelingen voor mannen 
  • behandeling al vanaf € 175,-;
  • er is geen sprake van een herstelperiode: de downtime is minimaal.
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Video MD Codes™

"Bij Joost Kroon streven we naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat."

placeholder

Fillers

Om het gezicht daar waar nodig extra volume te geven en gebieden als de lippen en de jukbeenderen te accentueren maken wij gebruik van natuurlijke fillers.

Vanaf € 550,-

placeholder

Botox

In onze moderne kliniek in Amsterdam beschikken wij over alle faciliteiten om de Botox behandeling op de meest effectieve en professionele manier uit te voeren. 

Vanaf € 225,-

placeholder

MD codes

MD Codes™ is een techniek voor filler behandelingen waarbij het gezicht wordt opgedeeld in zones. We behandelen op die manier het totale gezicht, in plaats van te focussen op een specifiek probleemgebied.

Vanaf €1700,-

Contactgegevens

Kroon Medisch Cosmetisch BV
Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag:09:30 – 18:00 uur
Dinsdag:09:30 – 18:00 uur
Woensdag:09:30 – 17:30 uur
Donderdag:10:00 – 18:30 uur
Vrijdag:09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:10:00 – 17:00 uur

placeholder

De filler Juvéderm bestaat uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die van nature voorkomt in het lichaam, waardoor het volledig afbreekbaar is. Doordat deze stof water aan zich bindt geeft de filler soepelheid, veerkracht en vocht aan de huid.

placeholder

Restylane wordt gebruikt om de huid in goede conditie te houden. Het product hydrateert de huid doordat Restylane vocht in de huid aantrekt en aan zich bindt. Meer informatie over deze filler vindt u op onze pagina over Restylane Vital.

placeholder

Radiesse is een gelvulling die diepe rimpels vult, contouren verfraait en volume in het gezicht herstelt. Uniek aan deze filler is dat uw lichaam de gelvulling binnen drie maanden vervangt door uw eigen collageen.