placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Waarom een behandeling met de MD Codes™ bij Joost Kroon?

Joost Kroon is een gerenommeerd arts en internationaal expert op het gebied van MD Codes™. Jaarlijks verricht hij duizenden cosmetische behandelingen. De voordelen van een behandeling door Joost Kroon.

 • Alle behandelingen uitgevoerd volgens de MD Codes™
 • Holistische werkwijze voor een fris en natuurlijk resultaat
 • Eerlijke en veilige behandelingen
 • 9 tot 24 maanden zichtbaar resultaat
 • Gecertificeerd lid van de NVCG
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
"Bij Kliniek Joost Kroon ontvangt u een eerlijk advies en krijgt u een gratis consult."

- Denise

"Het klinkt misschien overdreven maar deze kliniek is mooi, schoon, vriendelijk en de mensen zijn bevlogen. Ik kom er graag en ga met een goed en tevreden gevoel de kliniek uit."

- Angelique

 • Fillers - prijzen

  Filler behandeling per 1 ml Prijs
  Belotero® € 550,-
  Filler behandeling per 2 ml of meer Maatwerk
  HArmonyCA™ (per 1,25 ml) € 600,-
  Juvederm® Ultra € 550,-
  Juvederm® Volbella € 550,-
  Juvederm® Volite € 550,-
  Juvederm® Voluma € 550,-
  Radiesse® (per 1,5 ml) € 600,-
  Touch-up filler behandeling Maatwerk

De stappen van het consult

placeholder

Consult

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Het resultaat

 • Consult

  Voor de daadwerkelijke behandeling vindt er een consult plaats. We maken op basis van een video opname, een fotoserie en uw wensen een persoonlijk behandelplan. De daadwerkelijke behandeling kan direct na het consult plaatsvinden of we plannen deze op een later moment in.

 • De behandeling

  Door middel van een aantal prikjes met een zeer dunne naald injecteren we fillers in de injectiepunten. In plaats van volume en gewicht toe te voegen aan het probleemgebied, pakken we de bron van het probleem aan. Hierbij houden we het motto aan: less is more.

 • Het resultaat

  Het resultaat van de filler behandeling is direct zichtbaar. Uw gezicht ziet er meteen frisser en gelift uit. De resultaten van de filler behandeling zijn na twee weken optimaal en kunnen wel 9 tot 24 maanden aanhouden.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Bekijk hier een aantal MD Codes™ behandelingen

Hulpvraag:
"Ik wil er minder verslapt uitzien."

Hulpvraag:
"Ik wil er minder verslapt uitzien."

Hulpvraag:
"Ik wil er minder verslapt uitzien."

De 7 point lift voor vrouwen

De 7 point lift voor vrouwen bij Joost Kroon cosmetische kliniek

De 9 point lift voor mannen

De 9 point lift voor mannen bij Joost Kroon cosmetische kliniek

Het resultaat van de 7 en 9 point lift

De 7 point lift voor vrouwen en 9 point lift voor mannen geeft fantastische resultaten. Een jeugdig uiterlijk, dat nog steeds natuurlijk oogt. Dit zijn de kenmerken:

 • Herstel van de soepele lijn die langs het jukbeen loopt
 • Herstel van rimpels en lossere huid
 • Versteviging van de huid
 • Meer volume in de wangen
 • Sterkere definitie van de kaaklijn

Een snelle ingreep met direct resultaat

De 7 point of 9 point lift wordt in één sessie uitgevoerd. Het resultaat is direct zichtbaar en u kunt gelijk weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Afhankelijk van de zone waar fillers worden geïnjecteerd, maken we gebruik van een naald of een canule.

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen. 

 • Wat zijn MD Codes™?

  MD Codes™ zijn precieze injectiepunten die dienen als richtlijnen voor fillers. Het doel van deze injectiepunten is om het gezicht te liften en te verfrissen. Hierbij wordt het gezicht opgedeeld in dertien zones. De zones die behandeld worden zijn afhankelijk van onder andere de botstructuur, de spieren en onderhuids vet. Met MD Codes™ kunnen we de oorzaken van problemen inzichtelijk in kaart brengen en deze effectief aanpakken. Het is dan ook niet de wens om de cliënt een volledige make-over te geven en om het uiterlijk drastisch te veranderen. Ons doel is om het gezicht in zijn geheel langzaamaan te verbeteren, te harmoniseren en een natuurlijk effect te creëren. Het resultaat is een gelift gezicht en een prachtige, frisse uitstraling. Wij vinden het belangrijk dat u er nog steeds uitziet als uzelf en op de langere termijn kunt genieten van de prachtige resultaten van de filler behandeling.

 • De prijs van een behandeling met MD Codes™

  De exacte kosten van een filler-behandeling met MD Codes™ hangt volledig af van uw wensen en verwachtingen. De prijzen van een behandeling beginnen bij € 850,- en kunnen oplopen tot € 3200,-. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en analyseren we uw huid. Op basis daarvan kunnen we u vertellen hoeveel uw behandeling gaat kosten.

 • Het verschil tussen MD Codes™ en andere methodes

  Bij andere werkwijzen worden behandelingen ad hoc uitgevoerd. De behandelaar legt de focus direct op het behandelen van het probleemgebied, in tegenstelling tot de MD Codes™, waarbij we ons focussen op de bron van het probleem. In plaats van volume en gewicht toe te voegen aan het probleemgebied, injecteren we fillers in de bron van het probleem. Door middel van deze holistische aanpak focussen we ons op de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. We werken zo aan het gehele gezicht en de uitstraling.

 • Welke fillers gebruikt Joost Kroon?

  Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met injectables van hoogwaardige merken, zoals hyalyronzuur fillers van Juvéderm en Botox van Allergan. Deze producten geven een natuurlijk en langdurig resultaat. De producten worden in de loop van enkele maanden geleidelijk afgebroken door het lichaam.

 • Video

  Bekijk de video van een MD Codes™ behandeling uitgevoerd door cosmetisch arts Joost Kroon.

De kliniek in beeld

placeholder
 • Alle behandelingen uitgevoerd volgens de MD Codes™
 • Holistische werkwijze voor een fris en natuurlijk resultaat
 • Eerlijke en veilige behandelingen
 • 9 tot 24 maanden zichtbaar resultaat
 • Gecertificeerd lid van de NVCG

"Dankzij MD Codes™ kunnen we perfect inspelen op uw wensen en een resultaat bereiken dat volledig aansluit op uw verwachtingen"

placeholder