MD Codes™

Een aantal jaar geleden introduceerde Mauricio de Maio, een welbekende plastisch chirurg, een revolutionaire kijk op het gebied van cosmetische behandelingen: de MD Codes™. MD Codes™ worden toegepast bij filler behandelingen. Deze bijzondere methode houdt in dat de arts het gezicht als geheel behandelt. Dit in tegenstelling tot de traditionele methode, waarbij er ad hoc wordt gehandeld en de arts zich direct op het probleemgebied richt. Er wordt hierbij niet genoeg rekening gehouden met de gevolgen van de behandeling voor het gehele gezicht. Met MD Codes™ pakken we het anders aan: we kijken naar het totale gezicht en indien nodig behandelen diverse zonen om de algehele uitstraling te verbeteren. In plaats van ons direct op het probleemgebied te richten, pakken we de oorzaak van het probleem aan. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we bij alle filler behandelingen volgens MD codes™. Op deze manier creëren onze artsen altijd een natuurlijk resultaat, waarbij het gezicht is gelift en geharmoniseerd en u er veel frisser uitziet.

Meer informatie over onze filler behandelingen en onze aanpak met MD Codes™? Plan een vrijblijvend consult in door te bellen naar 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Wat zijn MD Codes™?

MD Codes™ zijn precieze injectiepunten die dienen als richtlijnen voor fillers. Het doel van deze injectiepunten is om het gezicht te liften en te verfrissen. Hierbij wordt het gezicht opgedeeld in dertien zones. De zones die behandeld worden zijn afhankelijk van onder andere de botstructuur, de spieren en onderhuids vet. Met MD Codes™ kunnen we de oorzaken van problemen inzichtelijk in kaart brengen en deze effectief aanpakken. Het is dan ook niet de wens om de cliënt een volledige make-over te geven en om het uiterlijk drastisch te veranderen. Ons doel is om het gezicht in zijn geheel langzaamaan te verbeteren, te harmoniseren en een natuurlijk effect te creëren. Het resultaat is een gelift gezicht en een prachtige, frisse uitstraling. Wij vinden het belangrijk dat u er nog steeds uitziet als uzelf en op de langere termijn kunt genieten van de prachtige resultaten van de filler behandeling.

Voor welke behandelingen worden MD Codes™ gebruikt?

We gebruiken MD Codes™ veel bij de volgende behandelingen:

 

Het verschil tussen MD Codes™ en andere methodes

Bij andere werkwijzen worden behandelingen ad hoc uitgevoerd. De behandelaar legt de focus direct op het behandelen van het probleemgebied, in tegenstelling tot de MD Codes™, waarbij we ons focussen op de bron van het probleem. In plaats van volume en gewicht toe te voegen aan het probleemgebied, injecteren we fillers in de bron van het probleem. Door middel van deze holistische aanpak focussen we ons op de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. We werken zo aan het gehele gezicht en de uitstraling.

Behandeling met MD Codes™

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek staan professionaliteit en kwaliteit voorop. MD Codes™ geven ons de mogelijkheid om uw mooiste eigenschappen goed naar voren te brengen en uw algehele uitstraling te verbeteren door middel van fillers. Een filler behandeling bij Joost Kroon cosmetische kliniek gaat als volgt:

1. Consult

Voor de daadwerkelijke behandeling vindt er een consult plaats waarbij de arts met u uw wensen bespreekt. Wat wilt u uitstralen? Om de precieze injectiepunten, de MD Codes™, te bepalen, maken we een 3D-foto. Met deze 3D-foto kunnen we uw gezicht van alle kanten bekijken en bepalen waar het gezicht volume mist. Op deze manier bepalen we de injectiepunten om de bron van het probleemgebied aan te pakken. Op basis van deze informatie stellen we een persoonlijk behandelplan op. De daadwerkelijke behandeling kan direct na het consult plaatsvinden of we plannen deze op een later moment in.

2. De behandeling

Door middel van een aantal prikjes met een zeer dunne naald injecteren we fillers in de injectiepunten. In plaats van volume en gewicht toe te voegen aan het probleemgebied, pakken we de bron van het probleem aan. Hierbij houden we het motto aan: less is more.

3. Het resultaat

Het resultaat van de filler behandeling is direct zichtbaar. Uw gezicht ziet er meteen frisser en gelift uit. De resultaten van de filler behandeling zijn na twee weken optimaal. Bij een behandeling met Botox is het resultaat na twee weken zichtbaar.

Welke fillers gebruikt Joost Kroon?

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met injectables van hoogwaardige merken, zoals hyalyronzuur fillers van Juvéderm en Botox van Allergan. Deze producten geven een natuurlijk en langdurig resultaat. De producten worden in de loop van enkele maanden geleidelijk afgebroken door het lichaam.

Over Joost Kroon

Joost Kroon is een gerenommeerd arts en internationaal expert op het gebied van MD Codes™. Jaarlijks verricht hij duizenden cosmetische behandelingen. Joost Kroon is naast cosmetisch arts werkzaam als internationale trainer voor Juvéderm en Botox, waarbij hij artsen over de hele wereld traint.

Afspraak inplannen

Voor meer informatie over onze holistische aanpak door middel van MD Codes™ plant u een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Bel ons via 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken