MD Codes™

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek zijn we gespecialiseerd in het werken met MD Codes™. Dit is een techniek voor filler behandelingen waarbij het gezicht wordt opgedeeld in zones. We behandelen op die manier het totale gezicht, in plaats van te focussen op een specifiek probleemgebied. Hierdoor kunnen we veel beter inspelen op uw wensen en een resultaat bereiken dat volledig aansluit op uw verwachtingen. Daarnaast houden we meer rekening met de gevolgen van de behandeling voor het gehele gezicht, waardoor u uiteindelijk geniet van een natuurlijke en geharmoniseerde uitstraling. Een behandeling met MD Codes™ kan uitkomst bieden wanneer u een of meer van onderstaande problemen herkent:

 • U krijgt vaak de vraag of u moe bent, terwijl dit niet het geval is
 • Uw huid is met de jaren verslapt
 • Mensen denken onterecht dat u boos of geïrriteerd bent
 • U heeft een verdrietige uitstraling
 • U wilt er graag aantrekkelijker uitzien
 • Anderen schatten u ouder dan u bent, en u vindt dit vervelend
 • U bent ontevreden over uw gezicht en wilt er slanker uitzien
 • Als vrouw heeft u veel harde, mannelijke kenmerken in het gezicht
 • U bent een man en wilt een mannelijker uitstraling

Herkent u zich in een of meerdere van bovenstaande punten en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Plan geheel vrijblijvend een consult in door te bellen naar 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Dankzij MD Codes™ kunnen we perfect inspelen op uw wensen en een resultaat bereiken dat volledig aansluit op uw verwachtingen

Wat zijn MD Codes™?

MD Codes™ zijn precieze injectiepunten die dienen als richtlijnen voor fillers. Het doel van deze injectiepunten is om het gezicht te liften en te verfrissen. Hierbij wordt het gezicht opgedeeld in dertien zones. De zones die behandeld worden zijn afhankelijk van onder andere de botstructuur, de spieren en onderhuids vet. Met MD Codes™ kunnen we de oorzaken van problemen inzichtelijk in kaart brengen en deze effectief aanpakken. Het is dan ook niet de wens om de cliënt een volledige make-over te geven en om het uiterlijk drastisch te veranderen. Ons doel is om het gezicht in zijn geheel langzaamaan te verbeteren, te harmoniseren en een natuurlijk effect te creëren. Het resultaat is een gelift gezicht en een prachtige, frisse uitstraling. Wij vinden het belangrijk dat u er nog steeds uitziet als uzelf en op de langere termijn kunt genieten van de prachtige resultaten van de filler behandeling.

Voor welke behandelingen worden MD Codes™ gebruikt?

We gebruiken MD Codes™ veel bij de volgende behandelingen:

Het verschil tussen MD Codes™ en andere methodes

Bij andere werkwijzen worden behandelingen ad hoc uitgevoerd. De behandelaar legt de focus direct op het behandelen van het probleemgebied, in tegenstelling tot de MD Codes™, waarbij we ons focussen op de bron van het probleem. In plaats van volume en gewicht toe te voegen aan het probleemgebied, injecteren we fillers in de bron van het probleem. Door middel van deze holistische aanpak focussen we ons op de verhoudingen en de veranderende anatomie van het gezicht. We werken zo aan het gehele gezicht en de uitstraling.

Een behandeling door Joost Kroon:

Joost Kroon is een gerenommeerd arts en internationaal expert op het gebied van MD Codes™. Jaarlijks verricht hij duizenden cosmetische behandelingen. De voordelen van een behandeling door Joost Kroon.

 • Alle behandelingen uitgevoerd volgens de MD Codes™
 • Holistische werkwijze voor een fris en natuurlijk resultaat
 • Eerlijke en veilige behandelingen
 • 9 tot 24 maanden zichtbaar resultaat
 • Gecertificeerd lid van de NVCG

Welke fillers gebruikt Joost Kroon?

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met injectables van hoogwaardige merken, zoals hyalyronzuur fillers van Juvéderm en Botox van Allergan. Deze producten geven een natuurlijk en langdurig resultaat. De producten worden in de loop van enkele maanden geleidelijk afgebroken door het lichaam.

De prijs van een behandeling met MD Codes™

De exacte kosten van een filler-behandeling met MD Codes™ hangt volledig af van uw wensen en verwachtingen. De prijzen van een behandeling beginnen bij € 850,- en kunnen oplopen tot € 3200,-. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en analyseren we uw huid. Op basis daarvan kunnen we u vertellen hoeveel uw behandeling gaat kosten.

Behandeling met MD Codes™

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek staan professionaliteit en kwaliteit voorop. MD Codes™ geven ons de mogelijkheid om uw mooiste eigenschappen goed naar voren te brengen en uw algehele uitstraling te verbeteren door middel van fillers. Een filler behandeling bij Joost Kroon cosmetische kliniek gaat als volgt:

1. Consult

Voor de daadwerkelijke behandeling vindt er een consult plaats. We maken op basis van een video opname, een fotoserie en uw wensen een persoonlijk behandelplan. De daadwerkelijke behandeling kan direct na het consult plaatsvinden of we plannen deze op een later moment in.

2. De behandeling

Door middel van een aantal prikjes met een zeer dunne naald injecteren we fillers in de injectiepunten. In plaats van volume en gewicht toe te voegen aan het probleemgebied, pakken we de bron van het probleem aan. Hierbij houden we het motto aan: less is more.

3. Het resultaat

Het resultaat van de filler behandeling is direct zichtbaar. Uw gezicht ziet er meteen frisser en gelift uit. De resultaten van de filler behandeling zijn na twee weken optimaal en kunnen wel 9 tot 24 maanden aanhouden.

Video

Bekijk de video van een MD Codes™ behandeling uitgevoerd door cosmetisch arts Joost Kroon.

Voor en na foto's

 

 

Afspraak inplannen

Voor meer informatie over onze holistische aanpak door middel van MD Codes™ plant u een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Bel ons via 020 333 8650 of maak direct een afspraak.