Donkere kringen onder ogen verwijderen

placeholder
placeholder

Fillers tegen donkere kringen onder ogen

Veel mensen hebben last van donkere kringen onder hun ogen. Hier kunnen meerdere oorzaken voor zijn, zoals stress en vermoeidheid. In dit geval verdwijnen de donkere kringen vanzelf. In sommige gevallen zijn donkere kringen echter permanent, wat met erfelijkheid te maken heeft. Donkere kringen onder de ogen kunnen een negatief zelfbeeld tot gevolg hebben. Joost Kroon cosmetische kliniek verwijdert uw donkere kringen met een veilige fillerbehandeling.

 • Meteen zichtbaar resultaat
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Behoud van uw natuurlijke uitstraling
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen over de behandeling

 • Doet de behandeling pijn?

  De fillers die we gebruiken zijn vermengd met een verdoving, waardoor onze cliënten het verwijderen van donkere kringen onder de ogen over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

 • Krijg ik een verdoving voor de behandeling?

  Bij het verwijderen van de donkere kringen is een verdoving niet nodig. Het is echter wel mogelijk om hiervoor te kiezen.

 • Wat is het effect van de behandeling?

  Na de behandeling zijn de donkere kringen onder uw ogen zichtbaar verminderd. U ziet er niet meer vermoeid uit en het resultaat is zeer natuurlijk.

 • Kan ik werken na mijn behandeling?

  Na de behandeling vervolgt u gemakkelijk uw dagelijkse activiteiten en dus ook uw werk. Er bestaat een kleine kans op zichtbare blauwe of rode plekjes of een lichte zwelling. Dit camoufleert u makkelijk met wat make-up. Zo hoeft u geen vrije dag in te plannen voor de behandeling.

"Mensen vroegen mij continu of het wel goed met me ging. Op het werk vroegen collega’s of ik niet teveel stress had en nog wel sliep. Toen ik tijdens het eerste consult foto’s zag van de resultaten bij anderen besloot ik ervoor te gaan. De pijn viel gelukkig mee en ik krijgen geen vervelende vragen meer."

– Martijn

placeholder
 • Fillers - prijzen

  Filler behandeling per 1 ml Prijs
  Belotero® € 550,-
  Filler behandeling per 2 ml of meer Maatwerk
  Juvederm® Ultra € 550,-
  Juvederm® Volbella € 550,-
  Juvederm® Volite € 550,-
  Juvederm® Voluma € 550,-
  Radiesse® (per 1,5 ml) € 600,-
  Touch-up filler behandeling Maatwerk

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur