placeholder
placeholder

Botox behandelingen 

Botox heeft een verlammende werking op de spieren waardoor dit product ideaal is om ouderdomsverschijnselen (rimpels) te bestrijden. Daarnaast heeft Botox ook diverse medische toepassingen. U kunt bij Joost Kroon cosmetische kliniek terecht voor een Botox behandeling tegen:

 
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur

Het behandelplan

Bij kliniek Joost Kroon staan uw wensen centraal. Voordat wij beginnen met een Botox behandeling wordt er dan ook eerst een uitgebreid behandelplan opgesteld. In dit behandelplan worden uw wensen zorgvuldig verwerkt, op deze manier wordt er een zo goed mogelijk resultaat bereikt.

Nadat het behandelplan is uitgewerkt kan er begonnen worden met de behandeling. Over het algemeen duurt een behandeling met Botuline 15 minuten. De cosmetisch arts maakt gebruik van een dunne naald waarbij de Botuline in een spiertje wordt gespoten. Deze werkwijze heeft als groot voordeel dat u er geen littekens aan overhoudt.

Nadat de Botox is ingespoten ziet u nog niet direct het eindresultaat, de eerste paar dagen zal het effect minimaal zijn. Na ongeveer een week beginnen de eerste effecten zichtbaar te worden. Het maximale (eindresultaat) wordt uiteindelijk na twee weken bereikt. De Botuline zorgt ervoor dat de huid een ontspannen karakter krijgt waardoor rimpels verdwijnen of minder zichtbaar worden. Gemiddeld is het effect van de behandeling drie tot zeven maanden zichtbaar. Dit verschilt per persoon. Na deze periode heeft u de mogelijkheid om de behandeling nogmaals te laten uitvoeren in onze kliniek in Amsterdam. Ondergaat u een Botox behandeling voor klachten zoals overmatig zweten of tandenknarsen? Dan kan het effect zelfs tot elf maanden zichtbaar blijven.

De behandeling in 4 stappen

placeholder

Opstellen persoonlijk behandelplan met cosmetisch arts

placeholder
placeholder

Behandeling van ongeveer 15 minuten

placeholder
placeholder

Na twee weken wordt het eindresultaat zichtbaar

placeholder
placeholder

Het effect van Botox is 3 tot 7 maanden zichtbaar

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen

 • Wat moet ik me voorstellen bij een Botox behandeling? Doet het pijn?

  Botox wordt met heel kleine naaldjes in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk. Het is een behandeling die slechts enkele minuten in beslag neemt. Het is een behandeling die al meer dan 30 jaar wordt toegepast en zeer veilig is gebleken. Mits de adviezen en voorschriften goed worden opgevolgd is het een behandeling met zeer weinig kans op complicaties.

 • Kan ik mezelf na de behandeling weer op werk of op straat vertonen?

  De Botox behandeling brengt over het algemeen geen zichtbare bijwerkingen met zich mee. Incidenteel kan het voorkomen dat er een klein blauw plekje ontstaat dat na enkele dagen weer wegtrekt.

 • Wat is het effect van Botuline op langer termijn?

  Botuline kan er op langer termijn voor zorgen dat behandelde gebieden mooi kunnen herstellen. Dit komt omdat de zones voor langere tijd niet actief gebruikt worden. Ook kan het voorkomen dat u het gebruik van diverse spieren verleerd bent. Een voorbeeld hiervan is de fronsrimpel behandeling. Het kan voorkomen dat u na de Botox behandeling een stuk minder zal gaan fronsen doordat u dit niet meer gewend bent.

 • Is een Botox behandeling altijd mogelijk?

  Over het algemeen is een Botox behandeling in de meeste situaties uitvoerbaar. Alleen bij zwangerschap of bij bepaalde zeldzame spierziektes zal de behandeling niet uitgevoerd worden. Hier zal in het intake gesprek ook naar gevraagd worden.

Botox behandelingen top 6

Voor en na foto's

placeholder

 • Rimpels op het voorhoofd verwijderen met Botox

placeholder

 • Kraaienpootjes en lachrimpels

placeholder

 • Uitgebreide Botox behandeling

placeholder

 • Rimpels op het voorhoofd verwijderen met Botox

placeholder

 • Rokersrimpels barcode

placeholder

 • Rimpels op het voorhoofd verwijderen met Botox

placeholder

 • Rokersrimpels barcode

placeholder

 • Rimpels op het voorhoofd verwijderen met Botox

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur

"Een resultaat waarvan ik nooit had durven dromen. Super!"

- Sanne

De top redenen van cliënten voor een injectables consult;

Minder moe,
Frisser,
Strakker / Minder verslapt,
Minder verdrietig,
Minder boos,
Volume herstel,
Meer contour in het gelaat,
Slanker,
Mannelijker,
Vrouwelijker,
Aantrekkelijker.

"Prachtige kliniek in Amsterdam, ervaren dokter en het resultaat was top!"

- Maureen

"Dokter Joost Kroon: rust, persoonlijk & deskundigheid met een verbluffend resultaat"

- Anita

Tevreden klanten over Joost Kroon

"Dokter Kroon is een zeer deskundige arts. Ik heb meerdere keren een Botox behandeling ondergaan en elke keer is het resultaat prachtig. Dokter Kroon denkt mee en geeft eerlijk advies."

– Rebecca

placeholder
placeholder

"De behandelend arts (Joost Kroon) is eerlijk en betrouwbaar. Hij geeft professioneel advies over geschikte behandelingen, maar schroomt tevens niet om behandelingen af te raden, indien hij deze (nog) niet nodig acht. Het consult, de behandeling en vooral het resultaat zijn boven verwachting!"

– Tom

De diverse behandelingen

Dankzij de veiligheid van het product Botox wordt deze steeds vaker ingezet om lichamelijke klachten tegen te gaan. Botox kan effectief op de zenuwen werken, waardoor bijvoorbeeld het overmatig zweten van een persoon kan worden tegengegaan. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van klachten die kunnen worden verholpen met Botuline.

 • Rimpels – Eén van de eerste toepassingen van Botox was het verminderen van de rimpels, dit kunnen zowel fronsrimpels als voorhoofdsrimpels zijn. Nadat de Botox is uitgewerkt (na enkele maanden), kan de Botox opnieuw worden ingespoten om de nieuw ontstane rimpels weer tegen te gaan.
 • Tandenknarsen/ Klemmen van de kaken – Tandenknarsen kan grote gevolgen hebben voor het gebit, door het over elkaar schuiven van de kaken kunnen deze sneller slijten. Dit kan uiteindelijk leiden tot het afbreken of barsten van kiezen. Door middel van Botox kan het tandenknarsen flink verminderen en in gevallen zelfs helemaal stoppen. Bij een dergelijke behandeling wordt de botuline in de kaakspieren gespoten waardoor de spanning in deze spier aanzienlijk wordt verlaagd. Meer weten? Lees hier alles over Botox tegen tandenknarsen.
 • Migraine – Tijdens een migraine aanval ervaart u gedurende 4 tot 72 uur vreselijke hoofdpijnen. Migraine kan ontstaan door verschillende triggers, één van deze triggers is de zogenaamde spierspanningshoofdpijn. Botuline is uitermate geschikt voor het tegen gaan van deze trigger, de kans op migraine zal hierdoor aanzienlijk afnemen. Daarnaast hebben veel mensen na een migraine aanval nog last van spierspanningshoofdpijn, ook hier kan Botox tegen helpen. Leer hier alles over Botox tegen migraine.
 • Overmatig transpireren – Overmatig transpireren wordt als zeer vervelend en gênant ervaren. Botox kan de overmatige transpiratie van uw lichaam op een zeer efficiënte manier tegengaan. Onze cosmetisch arts spuit de Botuline op lokale plekken in waarna het zweet wordt geblokkeerd. Het effect van deze behandeling houdt gemiddeld 5 tot 12 maanden aan. Meer weten? Lees hier alles over Botox tegen overmatig zweten.
 • Botulinetoxine (Botox®) - prijzen

  Behandeling Prijs
  Botox één zone € 225,-
  Botox twee zones € 395,-
  Botox drie zones € 495,-

Interessante blogs Joost Kroon cosmetische kliniek