Vivace Microneedling RF behandeling bij Joost Kroon

Vivace is een behandeling die ervoor zorgt dat uw huid steviger, egaler en voller wordt. Het is een non-invasieve behandeling die u op een natuurlijke manier helpt met het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verstrakken van verslapte huid, het verminderen van acne en littekens, en het verbeteren van de huidskleur en de huidtextuur.

 • Direct merkbaar resultaat na de behandelsessies dat na 4 tot 6 maanden het beste zichtbaar is
 • Mooi en natuurlijk eindresultaat dat lang aanhoudt
 • Persoonlijke aanpak en individueel behandelplan bij Joost Kroon
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Hoe werkt een Vivace Microneedling RF behandeling?

Als u kiest voor een RF behandeling van Vivace, dan zult u samen met ons drie stappen doorlopen.

placeholder

Stap 1

Consult

placeholder
placeholder

Stap 2

Behandeling

placeholder
placeholder

Stap 3

Herstel

 • Consult

  U kunt ons bellen op 020-333 8650 om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek (consult). Tijdens dit consult bespreken we uw specifieke wensen, voeren we een gezichtsanalyse uit, voorzien we u van professioneel advies over de behandeling en ontwikkelen we een op maat gemaakt behandelplan. Daarnaast bieden we u advies over de voorbereidingen en nazorg voor uw RF behandeling met Vivace. Mocht de Vivace behandeling niet de juiste voor u zijn, dan zegt we de arts dit meteen en bekijkt hij samen met u alternatieven die wel voor u werken. We zullen u nooit een behandeling laten ondergaan die niet het beste voor u is! Als u vragen heeft, dan kunt u deze tijdens het gesprek aan ons voorleggen. Indien u nu al een dringende vraag heeft, neem dan direct contact met ons op.

 • Behandeling

  In de cosmetische kliniek van Joost Kroon voert de behandelaar de Vivace behandeling uit met een ‘pen’ die aan het uiteinde micronaalden bevat. Eerst verdoven we het gelaat, waarna de micronaalden op een geautomatiseerde en nauwkeurige wijze in de huid worden geplaatst, tot in de diepere lagen. Dit maakt het mogelijk dat de RF-energie optimaal functioneert, waardoor de collageenproductie significant wordt verhoogd en de huid zich op natuurlijke wijze vernieuwt.

  Microneedling in combinatie met radiogolven

  De Vivace Microneedling RF methode maakt rimpels gladder en verfijnt de textuur van de huid. Bovendien faciliteren deze minuscule openingen de diepe opname van nabehandelingscrèmes in de huid. Dit zorgt voor een vernieuwing van de huid, waardoor de huid zachter aanvoelt en jonger lijkt. De warmte gegenereerd door de RF-energie bevordert het wondhelingsproces, waardoor de huid na de Vivace behandeling snel tot rust komt. Bij een bijzonder gevoelige huid kan er tijdelijk lichte roodheid optreden.

  Over het algemeen verlaten onze cliënten de kliniek met een kalme huid. Voor diegenen die gevoeliger zijn voor pijn, adviseren we om een uur voor de behandeling paracetamol te nemen.

  Vivace herhaalsessies

  Het aantal sessies om een behandeling met Vivace microneedling te voltooien, verschilt per persoon. Een sessie neemt zo’n 45 tot 60 minuten in beslag en voeren we uit met intervallen van 3 á 4 weken. Vivace staat bekend om zijn snelle, effectieve resultaten en om zijn korte hersteltijd.

 • Herstel

  Na iedere behandeling is het essentieel dat u de producten gebruikt die we tijdens het consult hebben besproken voor effectieve nazorg en optimaal huidherstel. Deze dient u drie dagen te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk uw huid te beschermen tegen zonlicht met een zonnebrandcrème die een hoge SPF heeft.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Co2 Laser, CoolPeel, Vivace - prijzen

  Behandeling gelaat Prijs
  Vivace € 450,-
  CoolPeel € 450,-
  Co2 Laser € 750,-
  Ultimate Duo: Vivace + CoolPeel € 750,-

Radiofrequency microneedling met Vivace

Joost Kroon Radiesse

Joost Kroon Radiesse

Joost Kroon Radiesse

 

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur

Veelgestelde vragen

 • Wat onderscheidt microneedling van Microneedling RF?

  Traditionele microneedling gebruikt een apparaat met fijne naaldjes om kleine openingen in de huid te creëren, wat de natuurlijke genezingsreactie van de huid activeert. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel, wat leidt tot meer collageen en elastine. Microneedling RF voegt hier radiogolven (RF) aan toe, die diepe warmte in de huid genereren en zo de collageenproductie verder verhogen, wat bijdraagt aan de reductie van rimpels en de vervaging van littekens.
 • Welke voordelen biedt een Vivace Microneedling RF behandeling?

  De Vivace Microneedling RF-behandeling biedt huidvernieuwing op een diep niveau, effectief in het verminderen van rimpels en het vervagen van littekens door de stimulatie van collageen en elastine. De toevoeging van RF zorgt voor verhoogde warmte, wat een nog gladder en egaler resultaat oplevert.

 • Wanneer kan ik na een Vivace behandeling weer make-up dragen?

  We bevelen aan om ten minste zes uur te wachten met het aanbrengen van make-up, maar idealiter wacht u tot de volgende ochtend.

 • Wat is de hersteltijd na een Microneedling RF behandeling?

  De herstelperiode na deze behandeling is doorgaans zeer kort. U kunt tijdelijk enige roodheid en zwelling verwachten, maar dit vermindert gewoonlijk binnen enkele uren.

 • Hoe snel zie ik resultaten na een microneedling RF-behandeling?

  Als de huid is hersteld van de behandeling ervaart u een glow die enkele dagen aanhoudt. De versteviging van de huid wordt na elke sessie duidelijker, vanwege de natuurlijke productie van collageen die geleidelijk aan toeneemt, waardoor uw huid verjongt. Het aanmaken van nieuw collageen neemt echter wel wat tijd in beslag, maar blijft langdurig effectief. Het optimale resultaat is vaak na ongeveer 4 tot 6 maanden het beste zichtbaar en blijft lang daarna behouden.