placeholder
placeholder

Juvéderm volux: kin- en kaaklijncorrectie

De kin en kaaklijn bepalen voor een groot deel de vorm en uitstraling van ons gezicht. Een kin die mooi in verhouding is en een strakke kaaklijn zorgen voor een jeugdig uiterlijk. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek corrigeren we uw kin of kaaklijn met de nieuwe filler Juvéderm Volux. Deze filler herstelt het volume in uw kin en kaak en geeft een prachtig resultaat: 

  • Tot wel 12 maanden zichtbaar
  • Herstelt volume in het gezicht
  • Subtiel en natuurlijk resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Is deze behandeling iets voor mij?

De filler Juvéderm Volux creëert en herstelt volume in het gezicht. De behandeling biedt uitkomst wanneer u zich stoort aan de vorm van uw kin of kaaklijn. Een behandeling met Juvéderm Volux is onder andere geschikt in geval van:

  • vervaagde gezichtscontouren
  • een in verhouding te kleine kin
  • een ingetrokken kin
  • een verslapte en minder zichtbare kaaklijn

Kom langs voor een vrijblijvend consult en ontdek of de Volux behandeling iets voor u is.

Kin- en kaaklijncorrectie met Juvéderm Volux

De behandeling met Juvéderm Volux duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. De arts injecteert de filler op de juiste plaatsen in uw huid met behulp van een canule. Het bijzondere van deze filler is dat we hem heel precies op de gewenste plekken kunnen boetseren, waardoor er een zeer nauwkeurig resultaat ontstaat. De behandeling wordt door de meeste mensen als nagenoeg pijnloos ervaren. Bekijk voor meer informatie onze pagina's over de kincorrectie en de kaaklijncorrectie

Hyaluronzuur: een lichaamseigen stof 

Juvéderm Volux bestaat, net als alle andere fillers van Juvéderm, voor 100% uit hyaluronzuur. Deze stof wordt continu door ons lichaam aangemaakt om onze huid van vocht te voorzien. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam minder hyaluronzuur en wordt het ook sneller afgebroken. Hierdoor verslapt de huid en ontstaan er rimpels, lijntjes en volumeverlies. Door het tekort aan deze stof op de juiste plaatsen aan te vullen, creëren we een frisse en jonge uitstraling.

Boek direct een volux behandeling

Wilt u meer informatie over Juvéderm Volux of wilt u langskomen voor een behandeling? Neem dan contact met ons op via 020 333 8650 of maak direct een afspraak.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.