Kaaklijn fillers: strakkere kaaklijn

Een mooie kin en kaaklijn zijn net als de jukbeenderen belangrijke contouren van het gezicht. Een duidelijk zichtbare en ononderbroken kaaklijn geven een jeugdig uiterlijk. De strakke contour van de kaaklijn verdwijnt bij het ouder worden doordat onderhuids vetweefsel van de wangen naar beneden zakt. Hierdoor ontstaan hamsterwangen en wordt de kaak bij het vooraanzicht iets vierkant. Een andere oorzaak van een minder strakke kaaklijn is het slinken van het bot van de onderkaak waardoor er naast de kin een deuk ontstaat.

Waarom een kaaklijn behandeling bij Joost Kroon?

  • Wij gebruiken alleen 100% veilige fillers
  • Onze kliniek is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde
  • Altijd een persoonlijke aanpak
  • Uitgangspunt is behouden van uw natuurlijke uitstraling
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7
  • Direct zichtbaar effect

Heeft u vragen over het strakker maken van uw kaaklijn met fillers? Neem telefonisch contact met ons op via 020 333 8650 of stuur een e-mail naar info@joostkroon.nl. Ook kunt u direct een afspraak maken via onze site. Via onderstaande button gaat u meteen naar de afsprakenpagina.

Direct een afspraak maken

Voorbeeld van de resultaten die u kunt behalen met fillers

Ervaring kaaklijn behandeling met filler

"Al jaren ergerde ik mij aan mijn hamsterwangen, ik zag er moe en ouder uit. Ik dacht dat ik hier alleen iets aan kon laten doet met een operatie, en dat wilde ik niet. Via een vriendin hoorde ik over fillerbehandelingen bij Joost Kroon. Na een persoonlijk consult waarin ik al mijn vragen kon stellen, besloot ik het te doen. En nu raad ik het iedereen aan!"

Zonder kaaklijn operatie toch een strakkere kaaklijn

Wanneer u uw kaaklijn strakker laat maken met fillers, is een belastende operatie waarbij u onder narcose wordt gebracht niet nodig. Hierdoor zijn fillers een veilig en aantrekkelijk alternatief. De behandeling is niet zwaar, u herstelt sneller en kunt direct weer verdergaan met uw dagelijkse bezigheden.

Joost Kroon cosmetische kliniek in Amsterdam

Onze kliniek vindt u in Amsterdam-Zuid en door deze centrale ligging zijn wij zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens de behandeling. Daarom hanteren wij altijd een persoonlijke aanpak en hebben we in onze kliniek een huiselijke, moderne sfeer gecreëerd. Bekijk onze fotopagina voor een indruk van onze kliniek. Op dit moment worden de meeste behandelingen uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 18:30 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek - locatie Amsterdam
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam
020 333 8650
info@joostkroon.com

Kosten kaaklijn fillers

De vanaf prijs van deze behandeling is € 850,- en de totale kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid fillers die nodig zijn. Wanneer u langskomt voor een eerste consult, kunnen wij op basis van uw leeftijd en gezichtsbouw een specifiekere prijs noemen. Wij gebruik voor onze fillerbehandelingen alleen natuurlijke en veilige fillers van de merken radiesse, juvéderm en restylane.

Behandeling van de kaaklijn met fillers

Door fillers op de juiste plekken te injecteren creëren we een mooie, strakke en scherpe kaaklijn. Het contour wordt hersteld en de kaaklijn ziet er weer een stuk beter en jeugdiger uit. We onderscheiden drie stappen bij de behandeling:

Stap 1: kennismaking en consult

Met een dunne naald brengt de arts op verschillende plekken de fillervloeistof in. Binnen 30 minuten is de behandeling afgerond en kunt u het resultaat direct in de spiegel bekijken.

Stap 2: behandeling met fillers

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een eerst afspraak in. In dit consult bespreken wij uw wensen en geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en resultaten die wij verwachten. Ook kunt u tijdens deze afspraak alle vragen stellen die u over de behandeling heeft. Uw arts stelt na deze afspraak een persoonlijk behandelplan op.

Stap 3: na de behandeling

Rust houden na de behandeling is niet nodig. Wij raden u echter wel af om te sporten of al te inspannende activiteiten uit te voeren. Ook is het beter voor uw huid om niet direct in de zon te gaan zitten. Het is mogelijk dat u last krijgt van een aantal bijwerkingen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken en deze trekken vanzelf weer weg. Mogelijke bijwerkingen zijn:

  • Rode huid
  • Lichte zwelling
  • Blauwe plekken
  • Gevoeligheid

Direct strakkere kaaklijn

Na de behandeling ziet u meteen de resultaten van de fillers. Wij gebruiken niet-permanente fillers en de effecten zullen dan ook weer verdwijnen na zes tot twaalf maanden. Om de verkregen effecten te onderhouden, kunt u de behandeling opnieuw laten uitvoeren. Heeft u vragen over de producten die wij gebruiken? Bekijk dan onze informatiepagina met veelgestelde vragen over fillers.

Voor en na foto

 

Afspraak inplannen

Wilt u uw kaaklijn strakker laten maken met fillers? Neem contact met ons op via 020 3338 650 of plan zelf een afspraak in.