Kaaklijn fillers: strakkere kaaklijn

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Een kaaklijncorrectie bij Joost Kroon

Een duidelijk zichtbare en strakke kaaklijn geeft een jeugdig uiterlijk. Laat uw kin en kaaklijn verstrakken door middel van kaaklijn fillers. Met een kaaklijncorrectie bij Joost Kroon cosmetische kliniek bent u verzekerd van de volgende voordelen:

 • Wij gebruiken alleen 100% veilige fillers
 • Onze kliniek is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde
 • Altijd een persoonlijke aanpak
 • Uitgangspunt is behouden van uw natuurlijke uitstraling
 • Direct zichtbaar effect
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Kin / Kaaklijn verbetering - prijzen

  Behandeling Prijs
  Kin/Kaaklijn - light € 850,-
  Kin/Kaaklijn - medium € 1600,-
  Kin/Kaaklijn - intense € 2400,-
  Kin/Kaaklijn bij zeer veel volume verlies in het gelaat Maatwerk
placeholder

 Kennismaking en consult

placeholder
placeholder

Behandeling met fillers
 

placeholder
placeholder

Na de behandeling

 • Kennismaking en consult

  Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een eerst afspraak in. In dit consult bespreken wij uw wensen en geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en resultaten die wij verwachten. Ook kunt u tijdens deze afspraak alle vragen stellen die u over de behandeling heeft. Uw arts stelt na deze afspraak een persoonlijk behandelplan op.

 • Behandeling met fillers

  Met een dunne naald brengt de arts op verschillende plekken de fillervloeistof in. Binnen 30 minuten is de behandeling afgerond en kunt u het resultaat direct in de spiegel bekijken.

 • Na de behandeling

  Rust houden na de behandeling is niet nodig. Wij raden u echter wel af om te sporten of al te inspannende activiteiten uit te voeren. Ook is het beter voor uw huid om niet direct in de zon te gaan zitten. Het is mogelijk dat u last krijgt van een aantal bijwerkingen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken en deze trekken vanzelf weer weg. Mogelijke bijwerkingen zijn:

  • Rode huid
  • Lichte zwelling
  • Blauwe plekken
  • Gevoeligheid

   

   

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Ervaring kaaklijn behandeling met filler

"Al jaren ergerde ik mij aan mijn hamsterwangen, ik zag er moe en ouder uit. Ik dacht dat ik hier alleen iets aan kon laten doet met een operatie, en dat wilde ik niet. Via een vriendin hoorde ik over fillerbehandelingen bij Joost Kroon. Na een persoonlijk consult waarin ik al mijn vragen kon stellen, besloot ik het te doen. En nu raad ik het iedereen aan!"

placeholder

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur

Bekijk hier video's van de behandeling

Behandeling kin en kaaklijn

"Met deze behandeling versterk je het contour en maak je het gezicht mannelijker en stoerder."

Kin en kaaklijn correctie

"De Juvéderm Volux filler is extra stevig, waardoor het perfect is voor het verstrakken van de kaaklijn."

Afspraak inplannen

Wilt u uw kaaklijn strakker laten maken met fillers? Neem contact met ons op via 020 3338 650 of plan zelf een afspraak in.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Wat kost een kaaklijn filler behandeling?

  De prijs voor deze behandeling is vanaf € 850,- , de totale prijs hangt af van hoeveel fillers er nodig zijn voor de behandeling. Tijdens het eerste consult kunnen we, aan de hand van onder andere uw kaaklijn en leeftijd, een betere indicatie geven van de exacte prijs. Voor een compleet overzicht van al onze behandelingen bekijkt u onze prijslijst.

 • Waarvoor dient een kaaklijncorrectie?

  Tijdens het ouder worden verdwijnt de strakke contour van de kaak. Dit komt door onderhuids vetweefsel van de wangen dat gaat zakken, met de bekende hamsterwangen als resultaat. Een minder strakke kaaklijn kan ook het gevolg zijn van slinkend bot van de onderkaak, waardoor er een deuk ontstaat naast de kin. Door op de juiste plekken fillers te injecteren, herstellen we de contour. We realiseren een strakke en scherpe kaaklijn voor een mooier en jeugdiger uiterlijk.

 • Is deze behandeling pijnlijk?

  In tegenstelling tot een operatie waarbij u onder narcose moet, bieden fillers een aantrekkelijk en veilig alternatief voor een kaaklijncorrectie. Een kaaklijnbehandeling met fillers is niet zwaar: u herstelt snel en kunt direct na de behandeling weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Daarbij kunt u het resultaat meteen zien in de spiegel. Het kan zijn dat u last ondervindt van een aantal bijwerkingen, zoals:

  • Rode huid
  • Blauwe plekken
  • Gevoeligheid
  • Lichte zwelling

  Deze bijwerkingen gaan vanzelf weer over.

 • Kan ik na de behandeling meteen weer aan het werk?

  Na de behandeling hoeft u in principe geen rust te houden. Als uw werk niet te veel fysieke inspanning vergt, kunt u gewoon weer aan de slag. We raden u wel aan om niet meteen te gaan sporten of direct in de zon te gaan zitten.