Behandelingen

Voorhoofd, rimpels

Voorhoofdsrimpels of denkrimpels behandel je met Botox of Restylane.
Een behandeling van de fronsrimpels met Botox is snel en geeft een geweldig resultaat.

Ogen/ wallen, kraaienpootjes

Wanneer er sprake is van volumeverlies kan met een filler injectable het probleem verholpen of in elk geval verzacht worden. Is er sprake van forse huidoverschot en een hele slappe huid? In sommige gevallen kan de enige oplossing de plastisch chirurg zijn.
Kraaienpootjes zijn goed te behandelen met Botox. Botox ontspant op een natuurlijke manier de spieren die de kraaienpootjes veroorzaken. Hierdoor kan de huid ter plaatse zich herstellen. De rimpels verzachten vaak binnen 2 weken. Voor wallen onder de ogen bieden fillers uitkomst.

Liquid Facelift, whole face

Liquid facelift is een fantastisch mooi concept. Met de Liquid Facelift wordt het hele gezicht behandeld.
Een “whole face behandeling” betekent letterlijk behandeling van het hele gezicht. Er wordt een optimaal behandelplan gemaakt voor behandeling van het hele gezicht.

PRP Vampire facelift

Een PRP Vampire Facelift bij Joost Kroon in Amsterdam helpt het volumeverlies in het gezicht te herstellen en de de huid strakker te maken.

Neus, neus-lippenplooi

Een kromme neusrug, door een deuk of een bochel valt zeer gemakkelijk te corrigeren door injectie met een filler.
De neus-lippenplooi wordt eenvoudig opvult met Restylane, Juvederm of Radiesse.

Lippen, mondhoeken

Vollere lippen worden verkregen door behandeling met een hyaluronzuur. Met Juvederm of Restylane kunnen ze via een canule (stompe naald) opgevuld worden zonder ook maar één keer in de lip zelf te hoeven prikken.
Mondhoeken die afhangen worden met een filler zoals Restylane weer omhoog gelift of gevuld.

Jukbeen/ wangen, kaaklijn, kin

De beste manier de jukbeen/ wangen te behandelen is door het verloren volume weer aan te vullen. De contouren worden op deze manier sterker en het geeft een liftend effect.
Een mooie kin en kaaklijn zijn net als de jukbeenderen belangrijke contouren van het gezicht. Door injectie van een filler op de juiste plaats wordt weer een mooie strakke en scherpe kaaklijn gecreëerd.
De kin gaat met het ouder worden steeds meer rimpels, putjes en lijntjes vertonen. De kin is heel eenvoudig met Botox te behandelen. Lijntjes op de kin kunnen gemakkelijk gevuld worden met een filler.

Hals/ decolleté

Behandeling hals/decolleté is bij iedereen verschillend dus de behandeling zal een behandeling op maat zijn.

Huidverbetering, pigmentvlekjes, handen

Huidverbetering is tegenwoordig niet meer weg te denken bij elke zich zelf respecterende cosmetische kliniek of huidinstituut. Bij Joost Kroon – cosmetische kliniek hebben we dan ook een scala aan methoden om de huid te verbeteren.
Pigmentvlekken (hyperpigmentatie) zijn plaatselijke ophopingen van natuurlijk huidpigment. Dokter Joost Kroon is specialist in de behandeling van pigmentvlekken en hyperpigmentatie.
Handverjonging wordt in de praktijk steeds vaker uitgevoerd. Door een handverjonging met een filler brengen we het volume terug in de handen.