Snel naar

Fillers bij Joost Kroon

Rimpels, huidverzakking en wallen hebben een grote invloed op de uitstraling van het gezicht. Daar kunnen we tegenwoordig wat aan doen! Om het gezicht daar waar nodig extra volume te geven en gebieden als de lippen en de jukbeenderen te accentueren maken wij gebruik van natuurlijke fillers. Met behulp van fillers krijgt het gezicht een boost en zijn we in staat om het gezicht een energiekere en jongere uitstraling te geven.

Waarom een fillerbehandeling bij Joost Kroon in Amsterdam?

Direct een afspraak maken

Resultaten filler behandelingen bij Joost Kroon

Wat zijn fillers precies?

Een filler is een middel dat in het lichaam wordt geïnjecteerd met een kleine dunne naald of canule (stompe naald). In onze kliniek werken wij uitsluitend met natuurlijke en honderd procent veilige fillers.

Kosten filler behandelingen

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de gebieden die we gaan behandelen. De arts zal bij het consult een indicatie geven van de hoeveelheid fillers die gebruikt moeten worden en de bijbehorende kosten.

Juvederm® Volbella 1ml € 500,-
Juvederm® Volift 1ml € 500,-
Juvederm® Voluma 1ml (vanaf 2 ml geldt een korting) € 500,-
Restylane® Vital 1ml € 350,-
Radiesse® 3ml € 800,-
Sculptra® 1 ampul 9 ml € 600,-

Direct een afspraak maken

Joost Kroon werkt uitsluitend met natuurlijke en 100% veilige fillers

Onderstaand vindt u een overzicht van de fillermerken waar wij in onze kliniek in Amsterdam mee werken. De filler die wij gebruiken voor de behandeling is afhankelijk van de wensen van de cliënt, de plek die we gaan behandelen en de hoeveelheid volume die nodig is om het gewenste resultaat te behalen.

Juvéderm

Juvéderm is een wereldwijd bekende hyaluronzuur filler. Er zijn al meer dan 11 miljoen behandelingen uitgevoerd met deze fillers. Het product is 100% veilig, lichaamseigen en bevat geen dierlijke bestanddelen. Dokter Joost Kroon maakte als eerste gebruik van de nieuwe revolutionaire hyaluronzuur filler van Juvéderm: de Volbella filler. Deze filler is zeer geschikt voor de behandeling van fijne lijntjes. Met behulp van deze nieuwe techniek is het mogelijk om met zeer kleine hoeveelheden alleen de specifieke fijne lijntjes te behandelen. Hierdoor zijn de resultaten veel natuurlijker en mooier dan bij ‘oudere’ fillers.

Restylane

Restylane is een vervanger van het natuurlijke hyaluronzuur. Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur af. Hierdoor ontstaan op verschillende plekken verslappingen van de huid. Door de verslapping van de huid ontstaan rimpels en lijntjes. Restylane fillers vullen deze lijntjes en verslappingen als het ware weer op. Van binnenuit kunnen we de huid hydrateren en ervoor zorgen dat de huid weer in een stralende conditie komt. Het product is zo ontwikkeld dat het gereguleerd hyaluronzuur afgeeft tot het na een aantal maanden geleidelijk aan wordt afgebroken.

Een filler behandeling bij Joost Kroon

1. Het eerste consult

Tijdens het eerste consult wordt bepaald of een filler behandeling voor u het gewenste resultaat zal opleveren. Uw wensen zullen worden besproken en aan de hand van een analyse zullen we bepalen wat er nodig is om aan de wensen te kunnen voldoen. De behandelend arts stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan voor u op. Ook is er tijdens het consult uiteraard de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen.

2. De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling kunt u ervoor kiezen om de te behandelen gebieden te laten verdoven. Afhankelijk van de plek zal dit gebeuren met een verdovende crème of injectie van een verdovende vloeistof. De filler wordt ingebracht met een dunne naald of een stompe naald (canule). Op specifieke plekken wordt de filler in de huid geïnjecteerd. De behandeling duurt gemiddeld niet langer dan 30 minuten. De resultaten van de behandeling zijn direct zichtbaar.

3. Nazorg

Voor een optimaal resultaat van de behandeling raden wij u aan de volgende aanwijzingen op te volgen:

Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling:

Het is mogelijk dat er lichte bijwerkingen optreden na de behandeling. Denk hierbij aan roodheid van de huid, lichte zwelling of kleine blauwe plekjes op de prikplek. De bijwerkingen zullen snel weer verdwenen zijn.

Over behandelend arts Joost Kroon

Dokter Joost Kroon studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, die verbonden is aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft daarna ervaring opgedaan als arts op de spoedeisende hulp en vervolgens zijn huisartsenopleiding afgerond. Op den duur groeide zijn interesse in cosmetische behandelingen en huidverbetering. Hij ontwikkelde een deskundig en esthetisch oog, waarmee hij in staat is om de natuurlijke schoonheid van zijn patiënten naar voren te halen met diverse behandeltechnieken.

Naast zijn werkzaamheden als cosmetisch arts is dokter Joost Kroon actief als trainer en leidt hij andere artsen op om te kunnen werken met injectables en verschillende injectietechnieken. Ook is hij een graag geziene gast op internationale congressen over schoonheid en de ontwikkelingen op gebied van cosmetische behandelingen.

Veelgestelde vragen over fillers

Klik op de vraag om het volledige antwoord weer te geven.

Doorgaans zal het effect zo’n 6 tot 12 maanden aanhouden. Het lichaam zal de fillers na een aantal maanden langzaam afbreken. Daarna kan de behandeling probleemloos worden herhaald.

Of de behandeling voor u pijnlijk zal zijn, heeft grotendeels te maken met uw eigen pijngrens en het gebied dat we behandelen. Zo is een behandeling bij de lippen gevoeliger dan aan de zijkant van de wangen. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een licht branderig gevoel. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de te behandelen gebieden te verdoven.

In principe kunt u na de behandeling direct uw dagelijkse activiteiten hervatten. Door het gebruik van speciale naalden is de kans op blauwe plekken klein.
Mochten er toch blauwe plekjes ontstaan, dan zijn ze heel klein en kunnen ze eenvoudig worden gecamoufleerd met wat make-up.

een afspraak maken

Heeft u vragen over fillers of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.