Afspraak maken

Maak een afspraak bij Joost Kroon cosmetische kliniek voor een cosmetische behandeling met een natuurlijk resultaat. Joost Kroon is onder andere gespecialiseerd in Botox behandelingen, fillerbehandelingen, Liquid Facelift, PRP en lipvergroting. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen.

Online een afspraak maken

Het is bij Joost Kroon cosmetische kliniek mogelijk om zelf online uw afspraak in te plannen. Maak via onze online agenda direct een afspraak met Joost Kroon of met onze huidtherapeute.

Afspraak maken

Telefonisch een afspraak maken

Maakt u liever telefonisch een afspraak of heeft u nog vragen over een van onze behandelingen? Dan kun u ons bellen via 020 333 8650.

Bel 020 333 8650

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanhef
Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer
Betreft*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacyreglement.

Annuleren van uw afspraak

Heeft u een afspraak gemaakt maar kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Annuleer uw afspraak dan uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch via 020 333 8650. Wanneer u minder dan 48 uur voor uw afspraak annuleert, dan brengen wij €50 kosten in rekening.

 

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
Minervalaan 15-hs
1077 NJ Amsterdam

T: 020 333 8650
E: info@joostkroon.com

Openingstijden:

Momenteel worden er behandelingen uitgevoerd op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en incidenteel op maandag. De openingstijden zijn doorgaans tussen 9:00 tot 18:30, maar in overleg kan hier van worden afgeweken.