Wenkbrauwlift met Botox

placeholder

Wenkbrauwlift met Botox bij Joost Kroon

De regio rond onze ogen zit vol met spieren en weefselstructuren die zorgen voor de stand van onze wenkbrauwen. Dit wordt bij de geboorte bepaald, maar heeft ook te maken met ouderdom en leefgewoonten. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit, waardoor hangende wenkbrauwen kunnen ontstaan. Dit kan voor u leiden tot één of meerdere van onderstaande gevolgen:

 • Vermoeide of boze uitstraling
 • Overspannen spieren
 • Pijn rondom de ogen

Door in de juiste spieren een beetje Botox te spuiten, ontspannen de spieren in uw wenkbrauwen, waardoor een open blik ontstaat. Bij Joost Kroon realiseren we samen met u de uitstraling die u wenst. Wilt u weten wat de werking van Botox voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak.  

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Voor en na foto’s wenkbrauwlift

placeholder

De cosmetisch arts stelt samen met u een persoonlijk behandelplan op

placeholder
placeholder

Behandeling van ongeveer 15 minuten

placeholder
placeholder

Binnen twee weken ziet u resultaat

placeholder
placeholder

Het effect van de wenkbrauwlift met Botox is drie tot zes maanden zichtbaar

 

 

 • Vragen en wensen bespreken

  Voorafgaand aan de wenkbrauwlift vindt een gratis consult plaats, waarin we uw wensen en vragen bespreken. Hierna kan de behandeling meteen, of op een later moment, plaatsvinden. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces dat komt kijken bij een Botox wenkbrauwlift.

 • Botox injecteren

  Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, waarbij de Botox met heel kleine naaldjes wordt geïnjecteerd in de orbicularis oculi spier. De Botox ontspant deze spier, waardoor u een zachtere blik krijgt. Vanwege deze kleine naaldjes worden Botox behandelingen als vrijwel pijnloos ervaren.

 • Na de behandeling

  Het eerste resultaat ziet u enkele dagen na de behandeling. De eerste dagen wordt geadviseerd om niet te sporten en niet naar de sauna te gaan. De Botox heeft in deze dagen tijd nodig om te hechten aan de spieren, waardoor er geen druk op mag komen te staan. Uw wenkbrauwen zullen na twee weken optimaal gelift zijn. 

 • Het resultaat

  Na twee weken ervaart u de werking van de Botox wenkbrauwlift. Uw uitstraling is weer fris, ontspannen en open!

 • Botulinetoxine (Botox®) - prijzen

  Behandeling Prijs
  Botox één zone € 225,-
  Botox twee zones € 395,-
  Botox drie zones € 495,-

Veelgestelde vragen over een wenkbrauwlift met Botox

 • Waarom een Botox behandeling voor wenkbrauwlift?

  Het liften van wenkbrauwen kan op verschillende manieren worden uitgevoerd: chirurgisch en met een injectable. Botox is een injectable die wordt geïnjecteerd met kleine naaldjes, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. In tegenstelling tot chirurgische behandelingen, is onze wenkbrauwlift een kleine en zeer veilige ingreep. Onze wenkbrauwlift met Botox heeft geen herstelperiode en het resultaat blijft drie tot zes maanden zichtbaar.

 • Is een wenkbrauwlift met Botox pijnlijk?

  Geen enkele Botox behandeling is pijnlijk. De Botox wordt met kleine naaldjes geïnjecteerd, wat door velen als pijnloos wordt ervaren. U kunt het vergelijken met speldenprikjes. Daarnaast is het een kleine en zeer veilige ingreep, waarvan u na de behandeling ook geen pijn ervaart.

 • Hoe duur is een wenkbrauwlift met Botox?

  Onze prijslijst is opgemaakt uit prijzen per unit Botox. Wij adviseren u graag over het aantal units dat bij u past. Voor een mooi en natuurlijk resultaat gebruiken wij lagere hoeveelheden Botox. Dit overleggen wij altijd met u. Onze prijslijst geeft u goed inzicht in de prijzen.

 • Hoe snel zie ik resultaat van mijn wenkbrauwlift met Botox?

  De werking van Botox wordt na 48 uur in gang gezet. Het kan tot twee weken duren voordat u het eindresultaat ziet. Dit effect blijft drie tot zes maanden zichtbaar.

 • Moet ik herstellen na een wenkbrauwlift?

  Bij een wenkbrauwlift met Botox is er geen sprake van een herstelperiode. Wel adviseren wij u om de dag na de behandeling niet te gaan sporten en een aantal dagen de sauna te vermijden. Dit zorgt ervoor dat de Botox op dezelfde plek blijft zitten.