placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Wangen opvullen met fillers

Laat uw wangen opvullen en krijg direct een jeugdige en frisse uitstraling. Heeft u last van ingevallen wangen en wilt u weer een frisse uitstraling in uw gezicht? Dan kunt u bij Joost Kroon cosmetische kliniek uw wangen opvullen door middel van fillers.

 • De behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren arts Joost Kroon 
 • Gebruik van tijdelijke fillers, die biologisch afgebroken worden door uw lichaam
 • Behoud van uw natuurlijke uitstraling
 • Na één behandeling direct resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
placeholder

Het consult

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Nazorg

placeholder
placeholder

Het effect

 • Het consult

  Tijdens het consult maakt u kennis met dr. Joost Kroon of een van de andere artsen. Zij inventariseren uw klachten, wensen, verwachtingen en vragen. Vervolgens worden er foto’s van uw gezicht gemaakt, die met u worden besproken. Hieruit volgt een advies: hierbij kan u een andere behandeling geadviseerd worden dan de behandeling die u voor ogen had. De arts kijkt immers ook naar uw uitstraling, contouren, algehele huidconditie en asymmetrieën. We stellen een behandelplan op en indien gewenst wordt de behandeling vervolgens direct uitgevoerd. Uiteraard kunt u het ook eerst rustig laten bezinken en een vervolgafspraak inplannen. U wordt uiteraard ook geïnformeerd over het verloop van de behandeling, de herstelperiode, de mogelijke risico’s en de complicaties. Eveneens zal er een kostenplaatje gepresenteerd worden.

 • De behandeling

  De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren arts en kan direct na het consult plaatsvinden. Uiteraard kunt u na het consult ook een vervolgafspraak maken om later de behandeling te ondergaan.

  Tijdens de behandeling worden uw wangen opgevuld met tijdelijke fillers. De fillers waar gebruik van gemaakt wordt zijn van de merken Radiesse en Juvéderm . Ten eerste worden de wangen of jukbeenderen verdoofd met een kleine injectie. Vervolgens worden de fillers met een zeer dunne naald of een canule (stompe naald) in de wangen of jukbeenderen geïnjecteerd. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en de resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.

 • Nazorg

  Na het opvullen van de wangen kan er een lichte zwelling en wat roodheid rondom de behandelde plekken ontstaan, evenals kleine blauwe plekken of kleine bloedingen. Om deze bijwerkingen zoveel mogelijk te voorkomen en om uw wangen zo snel mogelijk te laten genezen, adviseren wij u de eerste 24 uur na de behandeling de volgende adviezen op te volgen:

  • Vermijd sterk UV- of zonlicht en bescherm uw huid met een hoge zonnefactor.
  • Mijd warme plekken als de zonnebank, sauna of stoombad.
  • Consumeer geen alcohol of andere middelen die uw bloed verdunnen.
  • Vermijd actieve inspanningen, zoals sport.
  • Probeer uw huid zo min mogelijk aan te raken. Gebruik ook de eerste dag na de behandeling geen make-up.

  Let op: omdat wij werken met tijdelijke fillers, worden deze door het lichaam afgebroken. Daarom adviseren wij om de behandeling na 6 à 12 maanden te herhalen.

 • Het effect

  Het effect van de filler is 12 tot 24 maanden zichtbaar.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen over wangen opvullen

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Hoe lang behoud ik het resultaat?

  Gemiddeld houdt het resultaat van de behandeling zo'n 6 tot 12 maanden aan. Omdat we met lichaamseigen stoffen werken, breekt uw lichaam de fillers automatisch af. Wanneer het effect is uitgewerkt, kan de behandeling probleemloos worden herhaald.

 • Is een behandeling met fillers pijnlijk?

  Over het algemeen wordt een behandeling met fillers niet als pijnlijk ervaren. De wangen zijn normaal gesproken niet erg gevoelig en een verdoving is daarom vaak niet nodig. Tijdens de behandeling ervaren de meeste cliënten een licht branderig gevoel. Het is indien gewenst wel mogelijk om de behandeling onder een plaatselijke verdoving te ondergaan.

 • Kan ik na de behandeling direct weer aan het werk?

  In de meeste gevallen kunt u na de behandeling direct doorgaan met de dagelijkse activiteiten. Door onze gespecialiseerde technieken en het gebruik van dunne naalden is de kans op blauwe plekjes klein. Mochten er toch wat blauwe plekjes ontstaan, dan kunt u deze eenvoudig camoufleren met make-up.

placeholder

"Eindelijk de opvallende jukbeenderen die ik zolang wilde."

- Maxime Leeflang

placeholder

"Doordat ik mijn wangen heb laten opvullen, zie ik er 10 jaar jonger uit. Bedankt Dr. Kroon!"

- Elsemieke de Boer

placeholder

"Natuurlijk en mooi resultaat."

- Tara Vriend

 • Fillers - prijzen

  Filler behandeling per 1 ml Prijs
  Belotero® € 550,-
  Filler behandeling per 2 ml of meer Maatwerk
  Juvederm® Ultra € 550,-
  Juvederm® Volbella € 550,-
  Juvederm® Volite € 550,-
  Juvederm® Voluma € 550,-
  Radiesse® (per 1,5 ml) € 600,-
  Touch-up filler behandeling Maatwerk

Behandeling met tijdelijke en veilige fillers

Het team van Joost Kroon werkt alleen maar met tijdelijke fillers van A-merken. Welke filler wordt gebruikt is afhankelijk van de wensen van de cliënt en de hoeveelheid volume die nodig is voor het gewenste resultaat. Voor het opvullen van de wangen maken wij gebruik van Juvéderm of Radiesse.

Wangen opvullen met Juvéderm

Juvéderm is een van de meest bekende hyaluronzuur fillermerken ter wereld. Met deze filler zijn al meer dan 11 miljoen behandeling uitgevoerd. Omdat de stof volledig lichaamseigen is en geen andere (dierlijke) bestandsdelen bevat is het 100% veilig. Cosmetisch arts Joost Kroon heeft als eerste ter wereld gebruik gemaakt van de revolutionaire hyaluronzuur filler van Juvéderm: Volbella. Deze filler is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de fijne lijntjes. Met deze nieuwe filler kunnen zeer kleine hoeveelheden hyaluronzuur zeer precies worden ingespoten, waardoor er een natuurlijk resultaat kan worden gerealiseerd.

Juvéderm is een ideale filler voor het herstel van volume in het gezicht. Ook Juvéderm is een hyaluronzuurfiller en wordt na een aantal maanden afgebroken door het lichaam. Doordat het een lichaamseigen stof is, vinden er geen allergische reacties plaats en is het 100% veilig. Juvéderm zorgt voor een natuurlijk resultaat dat direct zichtbaar is.

Wangen opvullen met Radiesse

Radiesse stimuleert de aanmaak van natuurlijk collageen in de huid. Collageen is verantwoordelijk voor het volume en de elasticiteit van de huid. Wanneer we ouder worden bevat de huid minder collageen. Omdat de filler het lichaam weer aanspoort zelf collageen aan te maken zorgt het voor een langdurig volumeherstel. Uiteindelijk zal ook Radiesse op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken.

Radiesse is een zogenoemde twee componentenfiller, waarbij een deel bestaat uit een gel op waterbasis en een deel uit kleine bolletjes calcium hydroxyappatite. Deze filler heeft een wat dikkere structuur, waardoor het uitermate geschikt is om meer volume in het gezicht te krijgen of om volume te herstellen.

Radiesse staat bekend om zijn lange houdbaarheid. Deze filler blijft ongeveer 12 maanden of langer goed zitten, maar dit verschilt per persoon. Ook Radiesse bevat lichaamseigen stoffen, waardoor het vanzelf afgebroken wordt. Radiesse zorgt voor een natuurlijk resultaat.