Snel naar

Wangen opvullen

Laat uw wangen opvullen en krijg direct een jeugdige en frisse uitstraling. Als we ouder worden verandert onze huid: we maken minder collageen aan en het onderhuidse vetweefsel verliest zijn stevigheid. Hierdoor kunnen uw wangen en jukbeenderen er ingevallen uit gaan zien, waardoor u een vermoeide en verouderde uitstraling krijgt. Heeft u hier last van en wilt u weer een frisse uitstraling in uw gezicht? Dan kunt u bij Joost Kroon cosmetische kliniek uw wangen opvullen door middel van fillers.

Uw wangen verliezen niet alleen volume door het ouderdomsproces, maar ook door gewichtsverlies of door zware, emotionele periodes. U kunt ook van nature ingevallen wangen hebben. Ook dan geven opgevulde wangen u een frissere uitstraling.

Maak direct een afspraak!

Eindelijk de opvallende jukbeenderen die ik zolang wilde.

Maxime Leeflang

Prijzen wangen opvullen

De prijzen voor het opvullen van de wangen zijn afhankelijk van de hoeveelheid fillers die we gebruiken. Omdat dit per persoon verschilt, zal de arts tijdens het consult een zo accuraat mogelijke indicatie geven van de hoeveelheid fillers die nodig zijn en de bijbehorende kosten. Hieronder ziet u een indicatie:

Liquid Facelift Vanaf: € 2400,-
Wangen opvullen met Juvederm® Volift 1ml Vanaf: € 800,-
Wangen opvullen met Juvederm® Voluma 1ml Vanaf: € 800,-
Wangen opvullen met Radiesse® 3ml Vanaf: € 800,-

Doordat ik mijn wangen heb laten opvullen, zie ik er 10 jaar jonger uit. Bedankt Dr. Kroon!

Elsemieke de Boer

De resultaten van wangen opvullen

Als u uw wangen laat opvullen, krijgt uw gezicht meer volume en strakkere gezichtscontouren. Dit zorgt voor de vermindering van een vermoeiende, oudere en soms norse uitstraling. Ingevallen wangen vallen vaak ook samen met schaduwen op het gezicht: ook deze zullen flink verminderen.

Bij de behandeling houdt Dokter Joost Kroon rekening met uw huidige gezichtskenmerken. Het effect is namelijk het mooist als de behandeling een zo natuurlijk mogelijk resultaat oplevert, waarbij uw gezichtskenmerken intact blijven. Hierboven vindt u een aantal voor-en-na-foto’s van deze behandeling.

Over cosmetisch arts Joost Kroon

Joost Kroon heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, die is verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij is zijn carrière begonnen bij de spoedeisende hulp en heeft daar binnen- en buitenlandse ervaring opgedaan. Tijdens deze periode heeft dokter Kroon ook de huisartsenopleiding afgerond. Vervolgens is hij zich gaan specialiseren in cosmetische behandelingen en huidverbeteringen. Ook traint Joost Kroon andere artsen op het gebied van injectables. Door zijn vakkundigheid en ervaring staat Joost Kroon bekend om het natuurlijk en mooie resultaat dat hij weet te realiseren.

Maak direct een afspraak!

Natuurlijk en mooi resultaat.

Tara Vriend

De behandeling

Het opvullen van de wangen of jukbeenderen is een behandeling die zonder operatie uitgevoerd wordt. Voor de behandeling vindt een consult plaats waarbij we uw wensen bespreken en u de gelegenheid heeft om al uw vragen te stellen.

Het consult

Tijdens het consult maakt u kennis met dr. Joost Kroon of dr. Joep Wijnand. Zij inventariseren uw klachten, wensen, verwachtingen en vragen. Vervolgens worden er foto’s van uw gezicht gemaakt, die met u worden besproken. Hieruit volgt een advies: hierbij kan u een andere behandeling geadviseerd worden dan de behandeling die u voor ogen had. De arts kijkt immers ook naar uw uitstraling, contouren, algehele huidconditie en asymmetrieën. We stellen een behandelplan op en indien gewenst wordt de behandeling vervolgens direct uitgevoerd. Uiteraard kunt u het ook eerst rustig laten bezinken en een vervolgafspraak inplannen. U wordt uiteraard ook geïnformeerd over het verloop van de behandeling, de herstelperiode, de mogelijke risico’s en de complicaties. Eveneens zal er een kostenplaatje gepresenteerd worden.

De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren arts en kan direct na het consult plaatsvinden. Uiteraard kunt u na het consult ook een vervolgafspraak maken om later de behandeling te ondergaan.

Tijdens de behandeling worden uw wangen opgevuld met tijdelijke fillers. De fillers waar gebruik van gemaakt wordt zijn van de merken Radiesse en Juvéderm . Ten eerste worden de wangen of jukbeenderen verdoofd met een kleine injectie. Vervolgens worden de fillers met een zeer dunne naald of een canule (stompe naald) in de wangen of jukbeenderen geïnjecteerd. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en de resultaten zijn vrijwel direct zichtbaar.

Nazorg

Na het opvullen van de wangen kan er een lichte zwelling en wat roodheid rondom de behandelde plekken ontstaan, evenals kleine blauwe plekken of kleine bloedingen. Om deze bijwerkingen zoveel mogelijk te voorkomen en om uw wangen zo snel mogelijk te laten genezen, adviseren wij u de eerste 24 uur na de behandeling de volgende adviezen op te volgen:

Let op: omdat wij werken met tijdelijke fillers, worden deze door het lichaam afgebroken. Daarom adviseren wij om de behandeling na 6 à 12 maanden te herhalen.

Maak direct een afspraak!

Naarmate ik ouder werd, kreeg ik ingevallen wangen en jukbeenderen. Hierdoor kreeg ik een vermoeide uitstraling. Na het opvullen van mijn wangen, heb ik mijn energieke uitstraling weer terug.

Marije van Hoorn

behandeling met tijdelijke en veilige fillers

Het team van Joost Kroon werkt alleen maar met tijdelijke fillers van A-merken. Welke filler wordt gebruikt is afhankelijk van de wensen van de cliënt en de hoeveelheid volume die nodig is voor het gewenste resultaat. Voor het opvullen van de wangen maken wij gebruik van Restylane, Juvéderm of Radiesse.

Wangen opvullen met Juvéderm

Juvéderm is een van de meest bekende hyaluronzuur fillermerken ter wereld. Met deze filler zijn al meer dan 11 miljoen behandeling uitgevoerd. Omdat de stof volledig lichaamseigen is en geen andere (dierlijke) bestandsdelen bevat is het 100% veilig. Cosmetisch arts Joost Kroon heeft als eerste ter wereld gebruik gemaakt van de revolutionaire hyaluronzuur filler van Juvéderm: Volbella. Deze filler is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de fijne lijntjes. Met deze nieuwe filler kunnen zeer kleine hoeveelheden hyaluronzuur zeer precies worden ingespoten, waardoor er een natuurlijk resultaat kan worden gerealiseerd.

Juvéderm is een ideale filler voor het herstel van volume in het gezicht. Ook Juvéderm is een hyaluronzuurfiller en wordt na een aantal maanden afgebroken door het lichaam. Doordat het een lichaamseigen stof is, vinden er geen allergische reacties plaats en is het 100% veilig. Juvéderm zorgt voor een natuurlijk resultaat dat direct zichtbaar is.

Wangen opvullen met Radiesse

Radiesse stimuleert de aanmaak van natuurlijk collageen in de huid. Collageen is verantwoordelijk voor het volume en de elasticiteit van de huid. Wanneer we ouder worden bevat de huid minder collageen. Omdat de filler het lichaam weer aanspoort zelf collageen aan te maken zorgt het voor een langdurig volumeherstel. Uiteindelijk zal ook Radiesse op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken.

Radiesse is een zogenoemde twee componentenfiller, waarbij een deel bestaat uit een gel op waterbasis en een deel uit kleine bolletjes calcium hydroxyappatite. Deze filler heeft een wat dikkere structuur, waardoor het uitermate geschikt is om meer volume in het gezicht te krijgen of om volume te herstellen.

Radiesse staat bekend om zijn lange houdbaarheid. Deze filler blijft ongeveer 12 maanden of langer goed zitten, maar dit verschilt per persoon. Ook Radiesse bevat lichaamseigen stoffen, waardoor het vanzelf afgebroken wordt. Radiesse zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Veel gestelde vragen over wangen opvullen

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

Gemiddeld houdt het resultaat van de behandeling zo'n 6 tot 12 maanden aan. Omdat we met lichaamseigen stoffen werken, breekt uw lichaam de fillers automatisch af. Wanneer het effect is uitgewerkt, kan de behandeling probleemloos worden herhaald.

Over het algemeen wordt een behandeling met fillers niet als pijnlijk ervaren. De wangen zijn normaal gesproken niet erg gevoelig en een verdoving is daarom vaak niet nodig. Tijdens de behandeling ervaren de meeste cliënten een licht branderig gevoel. Het is indien gewenst wel mogelijk om de behandeling onder een plaatselijke verdoving te ondergaan.

In de meeste gevallen kunt u na de behandeling direct doorgaan met de dagelijkse activiteiten. Door onze gespecialiseerde technieken en het gebruik van dunne naalden is de kans op blauwe plekjes klein. Mochten er toch wat blauwe plekjes ontstaan, dan kunt u deze eenvoudig camoufleren met make-up.

Maak direct een afspraak!

Meer informatie over wangen opvullen of een afspraak maken?

Heeft u vragen over wangen opvullen of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.